ایتنا - وقتی پای کاهش وزن و رژیم غذایی به میان میآید، معمولا کربوهیدراتها با بیمهری مواجه میشوند و بیشترین انتقادها متوجه پاستا و ماکارونی میشود.
پاستا غذای ناسالمی نیست؛ روش درست کردن و خوردن آن مهم است
3 اسفند 1402 ساعت 8:33
ایتنا - وقتی پای کاهش وزن و رژیم غذایی به میان میآید، معمولا کربوهیدراتها با بیمهری مواجه میشوند و بیشترین انتقادها متوجه پاستا و ماکارونی میشود.
شایلا کادوگان، متخصص تغذیه، میگوید که پاستا بهخودیخود ناسالم نیست، بلکه نحوه درست کردن و خوردن آن ممکن است آن را به غذایی ناسالم تبدیل کند.
یک وعده معمول پاستا حدود دویست کالری، چهل گرم کربوهیدرات، شش گرم پروتئین، و یک تا دو گرم فیبر دارد.
به گفته کادوگان، از آنجا که پاستا بهطور عمده حاوی کروبوهیدرات است، اغلب مردم آن را «کروبوهیدرات غیرمغذی» در نظر میگیرند، در حالی که کربوهیدراتها «منبع ترجیحی انرژی» در بدن انسان و در واقع مغذیاند.
پاستای ساختهشده از غلات کامل حاوی فیبر و پروتئین بیشتری است، دو عاملی که شما را برای مدت بیشتری سیر نگه میدارد و احتمال پرخوری را کاهش میدهد.
اما نحوه پخت و درست کردن پاستا و ماکارونی است که باعث مشکل میشود.
اضافه کردن انواع سس، کره، خامه، گوشت، یا پنیر باعث میشود که تعادل مواد مغذی مفید در یک ظرف کامل پاستا از بین برود.
کد مطلب: 77505
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/77505/پاستا-غذای-ناسالمی-نیست-روش-درست-کردن-خوردن-مهم