ایتنا - پژوهشها نشان میدهد ساعات کار نامعقول ممکن است احتمال افسردگی و بیماری مزمن را افزایش دهد.
خطر بروز افسردگی در میانسالی در اثر ساعت کار طولانی در جوانی
4 ارديبهشت 1403 ساعت 1:31
ایتنا - پژوهشها نشان میدهد ساعات کار نامعقول ممکن است احتمال افسردگی و بیماری مزمن را افزایش دهد.
بر اساس بررسی جدیدی که در پلاس وان (PLOS One) منتشر شده است، پژوهش نشان میدهد که کار کردن شب دیروقت و برنامههای کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.
ون جویی هان، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این پژوهش، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب ۷۰۰۰ آمریکایی، متوجه شد که فقط یکچهارم افراد شرکتکننده طی روز و در ساعات منظم کار میکردند.
از افراد شرکتکننده در پژوهش از سن ۲۲ تا ۵۰ سالگی مصاحبه گرفته شد، و سهچهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه ۱۹۶۰ بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوانتر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دستوپنجه نرم میکردند و بیشتر احتمال داشت در سن ۵۰ دچار بیماری و افسردگی شوند.
هان پس از دههها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سختکوشی، وقتی ۴۰ ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکیاش ۶۰ ساله است. این مسئله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی میتواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.
هان در مصاحبهای روی زوم به انپیآر (NPR) گفت: «کار دارد ما را بیمار و بیچاره میکند. کار قرار است به ما امکان جمعآوری منابع بدهد. اما برای بسیاری از افراد، کارشان به آنها اجازه چنین کاری را نمیدهد. آنها در واقعا به مرور زمان نزارتر و نزارتر میشوند.»
کد مطلب: 78558
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/78558/خطر-بروز-افسردگی-میانسالی-اثر-ساعت-کار-طولانی-جوانی