ایتنا - افرادی که قوز میکنند، میتوانند در مقایسه با آنهایی که حالت بدنی صاف و بدون قوز دارند، حافظه ضعیفتر و خلقوخوی بدتری داشته باشند.
قوز کردن روی حافظه تاثیر میگذارد؟
2 خرداد 1403 ساعت 18:46
ایتنا - افرادی که قوز میکنند، میتوانند در مقایسه با آنهایی که حالت بدنی صاف و بدون قوز دارند، حافظه ضعیفتر و خلقوخوی بدتری داشته باشند.
قوز کردن وضعیت بدنی است که بیشتر در نوجوانان و جوانان دیده میشود. از قدیم گفتهاند که غوز کردن وضعیت بدی برای بدن ایجاد میکند و میتواند به ستون فقرات آسیب بزند. اما کانورسیشن به آسیب کمتری شنیده شده ناشی از قوزه کردن اشاره کرده و آن تاثیر منفی بر حافظه است.
افرادی که قوز میکنند، میتوانند در مقایسه با آنهایی که حالت بدنی صاف و بدون قوز دارند، حافظه ضعیفتر و خلقوخوی بدتری داشته باشند. به گزارش نیویورکپست، تحقیقی هم در سال ۲۰۱۷ انجام شد که نشان میدهد، افرادی که غوز میکنند، خاطرات بد بیشتری را به یاد میآورند.
به گزارش کانورسیشن، بنابراین پی بردن به اینکه چطور قوز کردن «بد» تلقی شد، چندان دشوار نیست، زیرا از دیرباز، نمایانگر وضعیت و حالت منفی بدن بوده است. اما به رغم تمامی برداشتهای روانشناختی و شخصیتی که به فرد قوزکرده نسبت میدهند، آیا این خمیدگی پشت برای ستوان فقرات مضر است و آیا برخی وضعیتهای بدنی باید واقعا خوب و برخی دیگر بد در نظر گرفته میشوند؟
طی دو دهه گذشته، تحقیقات بالین زیادی انجام شده است که نشان میدهد که قوز کردن بر ستون فقرات تاثیری نمیگذارد. شواهدی هم که اثبات کند افرادی که قوز میکنند، احتمالا درد کمر یا درد گردن میگیرند، در دسترس نیست. مدرک روشنی که نشاندهنده تاثیر منفی قوز کردن هنگام کار پشت میز یا کار با موبایل، بر ستون فقرات باشد، موجود نیست.
کد مطلب: 79013
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/79013/قوز-کردن-روی-حافظه-تاثیر-می-گذارد