ایتنا - گوگل مشغول توسعه سیستم عامل نوین میکروفوشیا است که روی دستگاه های اندروید و داخل یک ابزار مجازی فعال میشود.
گوگل یک سیستم عامل منبع باز به نام فوشیا توسعه داده که برای سادگی و ایمنی طراحی شده است. این شرکت قبلا نسخه هایی از فوشیا را منتشر کرده که قادر به فعالیت روی کروم بوک های برند پیکسل و دستگاه های خانگی هوشمند گوگل نست هاب هستند.
به گزارش ایتنا از مهر، فوشیا براساس یک هسته سفارشی به نام Zircon ساخته شده که از سیستم عامل LittleKernel مشتق شده است. به گفته گوگل، زیرکون از یک هسته و مجموعه کوچکی از مجموعه سرویس های فضای کاربر، درایورها و مخازن لازم برای عملیات های هسته سیستم مانند بوتینگ تشکیل شده است.
طبق گزارش ها اکنون گوگل مشغول توسعه «میکروفوشیا» یک نسخه نوین از سیستم عامل فوشیا است که روی دستگاه های اندرویدی و داخل یک ابزار مجازی فعال می شود. میکروفوشیا طوری طراحی شده تا روی دستگاه های مجازی مانند نست هاب کار کند. نسخه جدید توسعه یافته از آن جهت متمایز است که روی دستگاه های اندروید کار می کند.
پیش از این گمانه زنی هایی درباره آنکه فوشیا OS در آینده جایگزین اندروید می شود، وجود داشت. اما در این نقطه زمانی چنین اقدامی بعید به نظر می رسد. گوگل هم اکنون مشغول آزمایش OS است. یکی از این موارد توسعه نسخه نوین آن است که در دستگاه های اندرویدی در یک ابزار مجاز به کار می رود.
گوگل برنامه های بلندپروازانه ای دارد تا فوشیا OS را روی موبایل ها، رایانه ها و دستگاه های هوشمند خانگی به کار گیرد. این شرکت فوشیا را همراه نخستین نسل از نست هاب در سال ۲۰۲۱ میلادی عرضه کرد. دومین نسل نست هاب نیز دارای همین OS بود. هرچند جدیدترین تحولات فوشیا به جایگزین کردن اندروید مربوط نیست، ممکن است به تغییرات قابل توجهی در برخی قابلیت های هسته ای اندروید در آینده منجر می شود. به گفته گوگل میکروفوشیا برای استفاده در روش های مجازی سازی به کار می رود. با این وجود شرکت احتمالا میکروفوشیا را فقط در صورتی در اندروید نصب می کند که این سیستم تجربه استفاده کاربر را ارتقا دهد یا ارزش آن را بیشتر کند.