ایتنا - بنیانگذار «مایکروسافت» معتقد است که سیستمهای هوش مصنوعی کنونی، نبوغ را نشان میدهند اما به راهبردهایی برای اندیشیدن به مشکلات نیاز دارند.
بیل گیتس: هوش مصنوعی به راهبردهایی برای اندیشیدن نیاز دارد
18 تير 1403 ساعت 11:57
ایتنا - بنیانگذار «مایکروسافت» معتقد است که سیستمهای هوش مصنوعی کنونی، نبوغ را نشان میدهند اما به راهبردهایی برای اندیشیدن به مشکلات نیاز دارند.
نوشتن درباره هوش مصنوعی، درک کاملا جدیدی را از شگفتانگیز بودن مغز انسانها فراهم میکند زیرا اگرچه مدلهای زبانی بزرگ توانایی چشمگیری دارند اما فاقد همه ابعاد فکری هستند که ما انسانها آنها را بدیهی میدانیم.
به گزارش ایتنا از ایسنا، به نقل از فست کمپانی، «بیل گیتس»(Bill Gates) بنیانگذار شرکت «مایکروسافت»(Microsoft) در پادکست «Next Big Idea Club» این ایده را مطرح کرد. گیتس در صحبت با «روفوس گریسکوم»(Rufus Griscom) میزبان پادکست، یک صحبت طولانی درباره «فراشناخت»(Metacognition) داشت که به توانایی فکر کردن درباره تفکر اشاره دارد.
گیتس فراشناخت را این گونه تعریف کرد: درباره یک مشکل به معنای وسیع فکر میکنیم و به عقب بازمیگردیم و میگوییم چقدر مهم است که به آن پاسخ دهم؟ چگونه میتوانم پاسخ خود را بررسی کنم؟ چه روشهای بیرونی در این کار به من کمک میکنند؟
گیتس خاطرنشان کرد که راهبرد شناختی مدلهای زبانی بزرگ کنونی مانند «GPT-۴» یا «لاما»(Llama) هنوز فاقد پیچیدگی لازم است. وی افزود: این راهبرد شناختی، هر توکن و دنباله را فقط از طریق محاسبات ثابت تولید میکند و کارآیی آن شگفتانگیز است زیرا مثل یک انسان عقبنشینی نمیکند، بلکه میگوید: «من این مقاله را مینویسم و این چیزی است که میخواهم پوشش دهم. بسیار خوب، من متن را در اینجا قرار میدهم و این چیزی است که میخواهم برای خلاصه کردن انجام دهم.»
کد مطلب: 79729
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/79729/بیل-گیتس-هوش-مصنوعی-راهبردهایی-اندیشیدن-نیاز