ایتنا - مطالعه جدیدی روی پرسنل خطوط هوایی نشان میدهد که باید وعدههای غذایی در فواصل زمانی منظم مصرف شود، در غیر این صورت ممکن است افراد دچار اضطراب یا افسردگی شوند.
تغییر زمان غذا منجر به افسردگی و اضطراب در کارگران شیفتی میشود
3 مرداد 1403 ساعت 3:41
ایتنا - مطالعه جدیدی روی پرسنل خطوط هوایی نشان میدهد که باید وعدههای غذایی در فواصل زمانی منظم مصرف شود، در غیر این صورت ممکن است افراد دچار اضطراب یا افسردگی شوند.
محققان گزارش میدهند که به نظر میرسد به تعویق انداختن صبحانه یا شام خطر ابتلا به اختلال خلقی را در فرد افزایش میدهد.
این مطالعه همچنین نشان داد که محدود کردن وعدههای غذایی به یک وعده غذا خوردن 12 ساعته در هر روز به حفظ خلق و خوی یکنواخت کمک میکند که خبر خوبی برای افرادی است که رژیم روزهداری متناوب را رعایت میکنند.
این تیم تحقیقاتی به سرپرستی Mi Xiang، استادیار دانشگاه شانگهای جیو تونگ در چین نتیجه گیری کردند: «یک بازه غذا خوردن کمتر از 12 ساعت ممکن است با کاهش شدت اضطراب یا افسردگی مرتبط باشد.»
برای این مطالعه، محققان دادههای بیش از 22600 خدمه خطوط هوایی را که در یک نظرسنجی بهداشتی مداوم از کارکنان خطوط هوایی بزرگ چین شرکت داشتند، تجزیه و تحلیل کردند. تیم بررسی کردند که شرکت کنندگان چه زمانی صبحانه و شام خوردند و چه مدت بین وعده های غذایی فاصله داشت.
آنها سپس این دادهها را با امتیازات اعضای خدمه در مورد ابزارهای غربالگری اضطراب و افسردگی مقایسه کردند.
آنها دریافتند افرادی که یک شیفت روز کار میکنند و شام خود را از ساعت 8 بعد از ظهر به تاخیر انداختهاند، در مقایسه با زمانی که قبل از ساعت 8 بعد از ظهر غذا میخوردند، دو برابر خطر افسردگی و 78 درصد بیشتر در معرض خطر اضطراب بودند.
کد مطلب: 79930
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/79930/تغییر-زمان-غذا-منجر-افسردگی-اضطراب-کارگران-شیفتی-می-شود