ایتنا - بسیاری از رسانههای خبری ایالات متحده، از افزایش موارد ابتلا به «آنفلوانزای تفلون» (Teflon flu) خبر دادهاند.
آنفلوانزای تفلون چیست؟
8 شهريور 1403 ساعت 1:40
ایتنا - بسیاری از رسانههای خبری ایالات متحده، از افزایش موارد ابتلا به «آنفلوانزای تفلون» (Teflon flu) خبر دادهاند.
هیچچیز به اندازه ظروف تفلون یا نچسب، نیمرو درست کردن را آسان نمیکند، اما تفلونــ یکی از مواد مورداستفاده برای ساخت پوششهای نچسب قابلمهها و تابههاــ بهعنوان مادهای مشکلساز شناخته شده و تحت بررسی است.
بسیاری از رسانههای خبری ایالات متحده، از افزایش موارد ابتلا به «آنفلوانزای تفلون» (Teflon flu) خبر دادهاند.
به گزارش خبرگزاری تورنتو، پلی تترافلوئورواتیلن یا پیتیافئی (PTFE) نوعی ماده شیمیایی است که در ساخت تفلون و سایر ادوات آشپزی نچسب مثل هواپزها (air fryers)، قابلمهها و تابهها و دیگر وسایل آشپزخانه استفاده میشود.
حرارت دادن تفلون بیش از ۳۰۰ درجه باعث میشود که پیتیافئی گاز آزاد و منتشر کند. تنفس این گاز میتواند به بروز وضعیتی به نام «تب بخار پلیمری» یا «تب فلوروپلیمری» منجر شود که به «آنفلوانزای تفلون» معروف شده است.
علائم آنفلوانزای تفلون عبارتاند از تب، لرز، تنش عضلانی و سردرد که عموما در عرض ۱۲ تا ۲۴ ساعت پس مواجهه شروع میشوند. احساس ناراحتی و فشار در قفسه سینه و سرفه هم میتواند جزو علائم باشد، اما همه این علامتها معمولا موقتیاند و بیش از یکی دو روز طول نمیکشند.
کد مطلب: 80547
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/80547/آنفلوانزای-تفلون-چیست