نتایج یک مطالعه جدید هشدار میدهد که غذاهایی که در بستهبندی، سینیهای مقوایی یا ظروف کاغذی فروخته میشوند ممکن است حاوی حدود ۲۰۰ ماده شیمیایی مرتبط با سرطان سینه باشند.
شناسایی ۲۰۰ ماده شیمیایی خطرناک مرتبط با سرطان پستان در بستهبندی مواد غذایی
سايت خبری ايتنا , 4 مهر 1403 ساعت 0:24
نتایج یک مطالعه جدید هشدار میدهد که غذاهایی که در بستهبندی، سینیهای مقوایی یا ظروف کاغذی فروخته میشوند ممکن است حاوی حدود ۲۰۰ ماده شیمیایی مرتبط با سرطان سینه باشند.
نتایج یک مطالعه جدید هشدار میدهد که غذاهایی که در بستهبندی، سینیهای مقوایی یا ظروف کاغذی فروخته میشوند ممکن است حاوی حدود ۲۰۰ ماده شیمیایی مرتبط با سرطان سینه باشند.
به گزارش ایتنا، محققان در 24 سپتامبر در مجله Frontiers in Toxicology گزارش کردند که مواد بسته بندی در مواد غذایی که معمولاً مورد استفاده قرار می گیرند حاوی ۱۸۹ ماده شیمیایی هستند که به طور بالقوه میتوانند باعث سرطان سینه شوند.
به گفته محققان، این مواد شیمیایی خطرناک - از جمله PFAS، بیسفنولها و فتالاتها - میتوانند از بستهبندی به مواد غذایی منتقل شوند و در نتیجه توسط مردم خورده شوند.
محقق جین مونکه، مدیر عامل انجمن بسته بندی مواد غذایی غیرانتفاعی گفت: "این مطالعه مهم است، زیرا نشان میدهد که فرصت بزرگی برای پیشگیری از قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی سرطان سینه وجود دارد." پتانسیل پیشگیری از سرطان با کاهش مواد شیمیایی خطرناک در زندگی روزمره شما مورد بررسی قرار نگرفته و نیازمند توجه بیشتر است.
انجمن بسته بندی مواد غذایی یک پایگاه داده جامع از مواد شیمیایی موجود در بسته بندی مواد غذایی را بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از هزاران مطالعه علمی منتشر شده گردآوری کرده است.
کد مطلب: 80970