بر اساس دو مطالعه جدید، نوشیدنیهایی که برای رفع تشنگی یا افزایش سطح انرژی مینوشید، ممکن است بر افزایش خطر سکته مغزی تأثیر بگذارد.
مصرف بیش از حد نوشابه، آب میوه یا قهوه خطر سکته را افزایش میدهد
سايت خبری ايتنا , 21 آبان 1403 ساعت 1:04
بر اساس دو مطالعه جدید، نوشیدنیهایی که برای رفع تشنگی یا افزایش سطح انرژی مینوشید، ممکن است بر افزایش خطر سکته مغزی تأثیر بگذارد.
بر اساس دو مطالعه جدید، نوشیدنیهایی که برای رفع تشنگی یا افزایش سطح انرژی مینوشید، ممکن است بر افزایش خطر سکته مغزی تأثیر بگذارد.
اولین مورد نتایج این مطالعه به تأثیر نوشیدنیهای میوهای و گازدار بر دهها هزار نفر در 27 کشور جهان میپردازد.
به گزارش ایتنا، مصرف مکرر نوشابههای گازدار - هم شیرین شده با قند و هم شیرین شده با شیرینکنندههای مصنوعی - با 22 درصد بیشتر احتمال سکته مغزی مرتبط بود، در حالی که آب میوه با 37 درصد احتمال بیشتر ناشی از خونریزی داخل جمجمهای، به ویژه در میان زنان مرتبط بود.
محققان میگویند بسیاری از آب میوهها حاوی قندهای اضافه شده و مواد نگهدارنده هستند که علاوه بر خطر سکته، فواید میوههای تازه را خنثی میکند.
از سوی دیگر، نوشیدن بیش از 7 لیوان آب در روز خطر سکته مغزی ناشی از لخته خون را کاهش میدهد.
کد مطلب: 81736
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/81736/مصرف-بیش-حد-نوشابه-آب-میوه-یا-قهوه-خطر-سکته-افزایش-می-دهد