تغییر در فراوانی ژنها بهدلیل عواملی مانند فرهنگ، مهاجرت و حتی رویدادهای تصادفی همچنان در حال شکلدهی به ژنوم انسان است. اما انسانها ۵۰ هزار سال دیگر چه شکلی خواهند بود؟
انسانها ۵۰ هزار سال دیگر چه شکلیاند؟
11 دی 1403 ساعت 2:46
تغییر در فراوانی ژنها بهدلیل عواملی مانند فرهنگ، مهاجرت و حتی رویدادهای تصادفی همچنان در حال شکلدهی به ژنوم انسان است. اما انسانها ۵۰ هزار سال دیگر چه شکلی خواهند بود؟
بسیاری از افراد بر این باورند که روند تکامل در انسان مدرن متوقف شده است. اما در شرایطی که پزشکی مدرن و فناوری محیط تکامل را تغییر دادهاند، بسیاری از دانشمندان معتقدند که روند تکامل بشر همچنان ادامه دارد.
به گزارش نیوزویک، این تکامل ممکن است کمتر به بقا و بیشتر به تولیدمثل در محیط فعلی مربوط باشد. تغییر در فراوانی ژنها بهدلیل عواملی مانند فرهنگ، مهاجرت و حتی رویدادهای تصادفی همچنان در حال شکلدهی به ژنوم انسان است. اما انسانها ۵۰ هزار سال دیگر چه شکلی خواهند بود؟
توماس مایلوند، دانشیار زیستاطلاعات در دانشگاه آرهوس دانمارک، به نیوزویک میگوید تغییرهای تکاملی، هرچند در مقیاس بهنسبت کوچک، بیتردید رخ خواهند داد. تغییرهای واقعا چشمگیر به زمان طولانیتری نیاز دارند. ما قرار نیست در کمتر از میلیونها سال بال یا آبشش درآوریم، ما ۵۰ هزار سال پیش نیز از لحاظ آناتومی بدن انسان مدرن بودیم.
جیسون هاجسن، انسانشناس و متخصص ژنتیک تکاملی در دانشگاه انگلیا روسکین در بریتانیا، به نیوزویک میگوید با توجه به دوره ۳۰ ساله برای هر نسل، ۵۰ هزار سال بیش از ۱۶۶۷ نسل را شامل میشود. او پیشبینی میکند که جمعیت جهان از لحاظ ژنتیک و فنوتیپ (ویژگیهای قابل مشاهده در هر فرد) همگنتر خواهد بود که بخشی از این مسئله بهدلیل افزایش آمیزش بین گروههایی است که قرابت و خویشاوندی ندارند. وقتی جمعیتهای متمایز با هم ترکیب میشوند، ویژگیهای آنها نیز ترکیب میشوند.
کد مطلب: 82493
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/82493/انسان-ها-۵۰-هزار-سال-دیگر-شکلی-اند