دانشمندانی که سالهاست درباره ترکیبات گیاهی تحقیق میکنند، اکنون بیش از هر زمانی بر اهمیت «پلی فنولها» برای کمک به سلامت انسانها تاکید دارند.
ترکیبات گیاهی «پلی فنول»؛ میتوانند قلبی سالم و فشار خونی پایین به ما هدیه دهند
20 دی 1403 ساعت 3:16
دانشمندانی که سالهاست درباره ترکیبات گیاهی تحقیق میکنند، اکنون بیش از هر زمانی بر اهمیت «پلی فنولها» برای کمک به سلامت انسانها تاکید دارند.
نتایج تحقیقات نشان داده که خوردن غذاهایی که سرشار از این مادۀ شیمیایی طبیعی باشد، فواید متعددی برای سلامت دارد؛ از سلامت قلب و متابولیک گرفته تا کاهش خطر اتبلا به بیماریهای عصبی مانند آلزایمر.
تحقیقاتی نیز وجود دارد که نشان میدهد مصرف بیشتر «پلیفنولها» میتواند علائم پیری پوست و اندازه دور کمر را کاهش دهد.
«پلی فنولها» از گروه «فیتونوترینتها» هستند؛ مواد شیمیایی طبیعی موجود در گیاهان که به محافظت از آنها در طبیعت، از جمله در برابر تهدیداتی مانند حشرات و اشعه ماوراء بنفش کمک میکنند. بنابراین خوردن آنها باعث میشود که این مواد شیمیایی در محافظت از بدن ما نیز نقش موثری ایفا کنند.
این ماده شیمیایی، در غلظتهای بالا در میوهها و سبزیجات بسیار پررنگ مانند چغندر، شاه توت، زیتون سیاه، گوجهفرنگی بسیار قرمز همچنین در سبزیهای بسیار تیره و برگدار یافت میشود. بنابراین فیتونوترینتها و از جمله «پلی فنولها» علاوه بر محافظت از گیاه، برای آنها رنگدانههای قوی نیز فراهم میکنند.
همین موضوع درباره طعمهای قوی نیز صادق است: روغن زیتونهای دارای طعم قوی همچنین چای، قهوه و شکلات تلخ منابع عالی «پلی فنول» هستند.
کد مطلب: 82649
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/82649/ترکیبات-گیاهی-پلی-فنول-می-توانند-قلبی-سالم-فشار-خونی-پایین-هدیه-دهند