یکی از تغییرات بزرگ در الگوی فکری پیشنهادی این پژوهش این ایده است که ما باید در ترتیب ظهور ۲۰ اسید آمینه ژنتیکی ضروری از سوپ اولیه حیات در زمین بازنگری کنیم.
دانشمندان: شاید درباره منشا حیات اشتباه کرده باشیم
26 دی 1403 ساعت 2:03
یکی از تغییرات بزرگ در الگوی فکری پیشنهادی این پژوهش این ایده است که ما باید در ترتیب ظهور ۲۰ اسید آمینه ژنتیکی ضروری از سوپ اولیه حیات در زمین بازنگری کنیم.
دانشمندان بر این باورند که احتمالا باید درکشان را از چگونگی پیدایش اولیه ژنها تغییر دهند. به گفته آنها، از مدتها پیش میان دانشمندان درباره ترتیب افزودن اسیدآمینهها به جعبه قطعات «لگویی» که ژنهای ما را میسازند، توافق وجود داشته است، اما پژوهشگران ژنتیک دانشگاه آریزونا معتقدند فرضیات قبلی ممکن است بازتابی از سوءگیریهای پیشین در درک منابع زیستی (زنده) در برابر منابع غیرزیستی (غیرزنده) باشد.
وبسایت پریونشن (prevention) با انتشار گزارشی درباره تحقیقات جدید در این زمینه مینویسد مدل کنونی درباره تاریخچه ژن ممکن است ارزش پیش از حیات اولیه (شامل پیشزمینههایی مانند آرانای و پپتیدها) را در مقایسه با آنچه با آغاز حیات و پس از آن پدید آمد، کمتر از حد واقعی براورد کرده باشد.
به گفته پژوهشگران، درک ما از این زمانهای بسیار دور همیشه ناقص خواهد بود، چرا که هرگز نخواهیم توانست دقیقا بدانیم در این دوره چه اتفاقی افتاده است. آنها در عین حال تاکید میکنند که ادامه پژوهش درباره زمین اولیه برای کشف این معما اهمیت زیادی دارد.
دانشمندان میگویند هرگونه پیشرفت در این درک نهتنها به ما امکان میدهد داستان پیدایش خود را بهتر بشناسیم، بلکه میتواند در جستوجوی خاستگاه حیات در سایر نقاط گیتی نیز کمک کند.
کد مطلب: 82732
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/82732/دانشمندان-شاید-درباره-منشا-حیات-اشتباه-کرده-باشیم