کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

انقلابی در تهیه قهوه: دانشجویان MIT قهوه را متحول می‌کنند

سايت خبری ايتنا , 9 بهمن 1403 ساعت 8:41

دانشجویان MIT در دوره‌ای نوآورانه با عنوان "علم قهوه" (کلاس 3.000)، هنر و دانش تهیه قهوه را ترکیب کرده‌اند.



دانشجویان MIT در دوره‌ای نوآورانه با عنوان "علم قهوه" (کلاس 3.000)، هنر و دانش تهیه قهوه را ترکیب کرده‌اند. آنها با استفاده از ابزارهای پیشرفته مانند طیف‌سنج‌های مادون قرمز، تأثیر افزودنی‌هایی مثل انیسون و روغن چیلی بر طعم و ترکیبات شیمیایی قهوه را بررسی می‌کنند. 

جوتامولیا پس از امتحان کردن قهوه‌ای که چند قطره عصاره انیسون به آن اضافه شده بود، گفت: "فکر می‌کنم حالا که کمی دم کشیده، تلخی‌اش کمتر شده است." این دوره به دانشجویان این امکان را می‌دهد تا با آزمایش‌های عملی و پروژه‌های گروهی، به کشف تأثیر دما و زمان استخراج بر طعم قهوه بپردازند. آنها همچنین این موضوع را که آیا انیسون می‌تواند تلخی قهوه را کاهش دهد یا روغن چیلی طعم آن را متعادل کند را نیز بررسی می‌کنند.

 


کلاس 3.000 با استقبال زیادی مواجه شده و بیش از 50 دانشجو در آن ثبت‌نام کرده‌اند. این دوره نه تنها به علم قهوه بلکه به تفکر خلاقانه و آزمایش‌های جدید نیز پرداخته است. دانشجویان در این کلاس یاد می‌گیرند که چگونه تجهیزات پیشرفته را برای تحلیل شیمیایی قهوه استفاده کنند. یکی از پروژه‌ها به بررسی تأثیر روش‌های مختلف دکافئینه کردن بر ساختار دانه‌های قهوه پرداخته است. همچنین گروهی دیگر به بررسی تأثیر فریز کردن قهوه بر طعم و ترکیب شیمیایی آن پرداخته‌اند.

این کلاس، علاوه بر کشف علمی، حس کنجکاوی و اشتیاق دانشجویان را تقویت کرده و راه را برای نوآوری‌های بیشتر در دنیای قهوه هموار می‌کند.


کد مطلب: 82921

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/82921/انقلابی-تهیه-قهوه-دانشجویان-mit-متحول-می-کنند

ايتنا
  https://www.itna.ir