دانشجویان MIT در دورهای نوآورانه با عنوان "علم قهوه" (کلاس 3.000)، هنر و دانش تهیه قهوه را ترکیب کردهاند.
انقلابی در تهیه قهوه: دانشجویان MIT قهوه را متحول میکنند
سايت خبری ايتنا , 9 بهمن 1403 ساعت 8:41
دانشجویان MIT در دورهای نوآورانه با عنوان "علم قهوه" (کلاس 3.000)، هنر و دانش تهیه قهوه را ترکیب کردهاند.
دانشجویان MIT در دورهای نوآورانه با عنوان "علم قهوه" (کلاس 3.000)، هنر و دانش تهیه قهوه را ترکیب کردهاند. آنها با استفاده از ابزارهای پیشرفته مانند طیفسنجهای مادون قرمز، تأثیر افزودنیهایی مثل انیسون و روغن چیلی بر طعم و ترکیبات شیمیایی قهوه را بررسی میکنند.
جوتامولیا پس از امتحان کردن قهوهای که چند قطره عصاره انیسون به آن اضافه شده بود، گفت: "فکر میکنم حالا که کمی دم کشیده، تلخیاش کمتر شده است." این دوره به دانشجویان این امکان را میدهد تا با آزمایشهای عملی و پروژههای گروهی، به کشف تأثیر دما و زمان استخراج بر طعم قهوه بپردازند. آنها همچنین این موضوع را که آیا انیسون میتواند تلخی قهوه را کاهش دهد یا روغن چیلی طعم آن را متعادل کند را نیز بررسی میکنند.
کد مطلب: 82921
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/news/82921/انقلابی-تهیه-قهوه-دانشجویان-mit-متحول-می-کنند