کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

هشدار به سخت‌افزاری‌ها

روزنامه فناوران اطلاعات , 12 ارديبهشت 1390 ساعت 16:00

اگر سری به برخی بازارهای کامپیوتر تهران بزنید که تاکنون بیشتر تمرکز بر فروش قطعات سخت‌افزاری داشتند، می‌بینيد کمتر فروشگاهی پیدا می‌شود که پشت ویترین‌اش نوت‌بوک نگذاشته باشد.



مسعود فياضي - دفتر اسوس، دیروز در سومین گردهمایی خانواده این شرکت در ایران، آمار درآمد جهانی شرکت اسوس را در سال ۲۰۱۰ اعلام کرد که این آمار به تمامی حرف و حدیث‌ها در مورد آینده PC و فروش قطعه و جدال دیرین رایانه شخصی و نوت‌بوک که همیشه نقل محافل رسانه‌ها و کارشنان بوده است، پایان می‌دهد.

این آمار حاکی از آن است که ۷۵ درصد از درآمد جهانی اسوس در سال ۲۰۱۰ از بخش سیستم این شرکت یعنی نوت‌بوک، نت‌بوک، تبلت و لوازم جانبی حاصل شده است.

از آنجا که تبلت‌های اسوس در سال ۲۰۱۰ معرفی شد، اما به بازار عرضه نشد، این ۷۵ درصد فقط مربوط به نوت‌بوک، نت‌بوک و لوازم جانبی است و چه بسا با عرضه تبلت‌های این شرکت در سال ۲۰۱۱ درآمد اسوس از بخش سیستم به بیش از ۸۰ درصد هم برسد.

اما این آمار از آنجا بیشتر هشدار دهنده می‌نماید که مربوط به بزرگ‌ترین تولید‌کننده مادربورد و سخت‌افزار و یکی از پنج تولیدکننده برتر PC در جهان است. چون تنها ۲۵ درصد از درآمد اسوس به فروش قطعات کامپیوتر مانند مادربورد، کارت گرافیک و سرور و تجهیزات شبکه به دست آمده است.

شرکتی مانند msi هم که جزو سه تولیدکننده برتر مادربورد و کارت جهان است چند سالی است به طور ویژه بر بازار نوت‌بوک تمرکز کرده و توانسته است رشد خوبی در این زمینه داشته باشد و گرایش به تولید نوت‌بوک، نت‌بوک و تبلت در قطعه‌سازان، امروز در شرکتی مانند گیگابایت، دومین تولیدکننده مادربورد در جهان نیز به وضوح دیده می‌شود.

اگر سری به برخی بازارهای کامپیوتر تهران بزنید که تاکنون بیشتر تمرکز بر فروش قطعات سخت‌افزاری داشتند، می‌بینيد کمتر فروشگاهی پیدا می‌شود که پشت ویترین‌اش نوت‌بوک نگذاشته باشد.
اگر چه هنوز تولیدکنندگان سخت‌افزار جهان معتقدند که فروش قطعه و رایانه شخصی در آسیا با رشد همراه است، اما با رونق بازار و افزایش تقاضای تبلت و گوشی‌های هوشمند به خصوص از سال ۲۰۱۱ به بعد، درآمد، فروش و تقاضا در بازار قطعه و PC در سراشیبی قرار می‌گیرد و این موضوع زنگ خطری برای شرکت‌ها و سرمایه‌گذارانی است که هنوز به بازار سخت‌افزار امید بسته‌اند.


کد مطلب: 17939

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/note/17939/هشدار-سخت-افزاری-ها

ايتنا
  https://www.itna.ir