ایتنا - مخابراتیها به وزیر پیغام دادهاند که موضوع واگذاری مخابرات تمام شده و وی باید در چارچوب قرارداد واگذاری مخابرات و شرایط پیشبینیشده در آن سخن بگوید.
علی شمیرانی - بهار - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از نخستین روزهای کاری خود اصلاح کیفیت و ارتقای خدمات اپراتورها را در دستور کار خود گذاشته است. به همین منظور و در نخستین اقدام به سازمان رگولاتوری نیز ماموریت داده شد تا به صورت ماهانه عملکرد اپراتورها را ارزیابی کرده و به مردم نیز توصیه شد در انتخاب اپراتور خود به این ارزیابیها توجه کنند.
وزیر ارتباطات اما در دومین اقدام خود با افزایش تعرفه مخابرات در بخش تلفن ثابت و همراه مخالفت کرد. این موضوع زمینه نخستین چالش میان وزیر و این اپراتور شد. در شرایطی که چالشها برای افزایش قیمتها و بازگشت آن به روال سابق ادامه داشت، وزیر ارتباطات یک گام دیگر نیز به جلو برداشت و از لزوم بازگشت مخابرات به دولت سخن گفت.
اگرچه کمی بعد اعلام شد منظور سیم مسی و زیرساختهایی است که در اختیار مخابراتیها قرار دارد. این موضوع نیز بحث و جدل رسانهای میان وزیر ارتباطات و مخابراتیها را وارد فاز جدیدی کرد. نکته قابل توجه اینکه درگیریهای مذکور از جلسات کاری به بیرون درز نمیکرد و دو طرف از طریق رسانهها به یکدیگر پیغام و گاه هشدار میدادند.
وزیر ارتباطات هدف از اقدامات اخیر خود را دفاع از حقوق مردم عنوان میکند. اما موضوع اینجاست که این نخستین چالشی نیست که غول ارتباطی کشور یعنی مخابرات با آن مواجه است. در همان زمان واگذاری مخابرات، ماهها و بلکه از سالها قبلتر بحثهای سنگین کارشناسی درباره اینکه آیا سیم مسی یا همان زیرساختهای تلفنی باید به مخابراتیها واگذار شود مطرح بود و بعد از کشمکشهای فراوان رای به نفع مخابراتیها صادر شد و کابل مسی هم به این شرکت رسید.
دومین چالش بزرگ مخابراتیها که دستگاهها و نهادهای نظارتی زیادی را نیز به میدان آورد موضوع ودایع مردم در بخش تلفن ثابت و سیار نزد مخابرات بود. در این مورد نیز مسائل گستردهای از حیث اقتصادی، ملی و شرعی مطرح شد و در پایان کار باز هم مخابراتیها بودند که برنده شدند. در نتیجه ودایع مردم تحت عنوان سپرده رومینگ نزد مخابراتیها ماند و عودت داده نشد.
حالا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است که قصد دارد زمان را به عقب بازگردانده و کابل مسی را از مخابرات جدا کند. این کار مثل بیرون کشیدن نخاع از جسم ایشان است. صدالبته که مخابراتیها اینبار نیز ساکت ننشسته و به وزیر پیغام دادهاند که موضوع واگذاری مخابرات تمام شده و وی باید در چارچوب قرارداد واگذاری مخابرات و شرایط پیشبینیشده در آن سخن بگوید.
از این رو باید منتظر ماند و دید آیا وزیر میتواند زمان را به عقب بازگردانده و مقصود خود را تامین کند یا آنکه بازهم این مخابرات است که از این چالش پیروز بیرون میآید.
خدارو شکر یک نفر تو این مملکت پیدا شده که قصد حمایت از بخش خصوصی و جلوگیری از پایمال شدن حق مردم رو توسط مخابرات رو داره.
انشاله که تا پایان کار و تحقق این خواسته و پایان انحصار شرکت مخابرات این کار رو ادامه بدن.
متاسفانه در استانهای محروم مخابرات اجازه فعالیت سالم رو به هیچ شرکتی در بخش اینترنت نمی ده.
انشاله که تا پایان کار و تحقق این خواسته و پایان انحصار شرکت مخابرات این کار رو ادامه بدن.
متاسفانه در استانهای محروم مخابرات اجازه فعالیت سالم رو به هیچ شرکتی در بخش اینترنت نمی ده.