ایتنا - برای مثال مدیر عامل شاتل بر این باور است که سازمان تنظیم مقررات به جای بازنگری یا کاهش تعرفه سرویس اینترنت بهتر است شرایط بازار رقابتی را فراهم کند تا قیمت با شرایط بهینه و توسط خود بازار تعیین شود.
علی شمیرانی - وزیر ارتباطات در نهایت سر حرف خود برای کاهش ۲۰ درصدی بهای اینترنت تا پایان سال جاری ایستاد و این مهم را از طریق مصوبهای در کمیسیون رگولاتوری به اطلاع عموم و عرضهکنندگان اینترنت کشور رساند.
وزیر ارتباطات اما پیش از این در خصوص افزایش پهنای باند اینترنت تلویحا گفته بود: ما پهنای باند را افزایش دادیم اما خصوصیها به جای افزایش پهنای باند مشترک جدید میگیرند. حالا و بعد از بهبود کیفیت اینترنت! از طریق افزایش پهنای باند (البته به زعم وزارت ارتباطات) نوبت به اصلاح قیمت آن رسیده است.
طبق معمول جلساتی با حضور فعالان بخش خصوصی گذاشته شد که خصوصیها خبر دادند جلسات به نتیجه نرسیده و قرار شد پیشنهاد جدیدی بدهند. اما در حالی که معلوم نشد تکلیف پیشنهاد مذکور چه شد، وزیر ارتباطات در صفحه کلوب خود اعلام کرد، موضوع کاهش بیست درصدی قیمت اینترنت حل شد.
در این خصوص نیز ظاهرا قرار شد زیرساخت، مخابرات و شرکتهای خصوصی هر کدام بخشی از بار کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت را به دوش بکشند تا در نهایت این کاهش قیمت به شکل کامل به دست مصرفکننده نهایی برسد.
حالا اما برخی خصوصیها زمزمه سر دادهاند که این مسیر به سرانجام نمیرسد. برای مثال مدیر عامل شاتل بر این باور است که سازمان تنظیم مقررات به جای بازنگری یا کاهش تعرفه سرویس اینترنت بهتر است شرایط بازار رقابتی را فراهم کند تا قیمت با شرایط بهینه و توسط خود بازار تعیین شود. این یعنی احتمالا وعده وزیر ارتباطات برای کاهش ۲۰ درصدی قیمت اینترنت، حداقل برای مصرفکننده نهایی محقق نخواهد شد.
از این رو باید منتظر ماند و دید در آخر همچون ماجرای پهنای باندی که افزایش یافت و چیزی دست مردم را نگرفت، وزارت ارتباطات اعلام میکند که وعده کاهش ۲۰ درصدی هم محقق شد اما خصوصیها همکاری نکردند یا نه؟