ايتنا - مقامات ایران به منظور «حفاظت» بهتر از شهروندانشان، در تلاش برای قطع ارتباط ناسالم از طریق شبکه جهانی، با ایجاد یک خط ماژینوی مجازی هستند تا ارزشها و عقاید خود را بهتر حفظ کنند.
ارتش سايبري ايران چه در سر دارد؟
16 شهريور 1390 ساعت 13:16
ايتنا - مقامات ایران به منظور «حفاظت» بهتر از شهروندانشان، در تلاش برای قطع ارتباط ناسالم از طریق شبکه جهانی، با ایجاد یک خط ماژینوی مجازی هستند تا ارزشها و عقاید خود را بهتر حفظ کنند.
ایران، به عنوان طلایهدار اینترنت در خاورمیانه، برای مقابله با تهدیدات و نفوذ فرهنگی غرب، با راهاندازی ارتش سایبری ۲۵۰ هزار نفره، به مبارزه با فساد در اینترنت پرداخته و قصد دارد با دستیابی به «اینترنت ملی»، از عقاید و ارزشهای شهروندان خود بهتر محفاظت کند.
به گزارش ايتنا از مشرق، روزنامه فرانسوی تریبون، با بررسی شرایط اینترنت در ایران نوشت: دولت ایران در صدد است برای مقابله با تهدیدات و نفوذ غرب، که آن را مضر میداند، با استفاده از پلیس سایبری، کنترل فضای اینترنت را به دست آورد و هدف نهایی آن، ایجاد یک شبکه «اینترنت ملی» است.
مقامات ایران آن را «جنگ نرم» مینامند. یعنی توانایی دشمن در تبلیغ افکاری که میتواند کشور را بیثبات کند.
ایران، طلایهدار اینترنت در خاورمیانه
این روزنامه معتبر فرانسوی نوشت: بدیهی است که نفوذ از خارج خطرناک است؛ اما کشوری که در زمان خود در خط مقدم اینترنت بود، چه باید انجام دهد؟
ایران، "طلایهدار اینترنت در خاورمیانه" است. یکی از کشورهایی که در آن اینترنت بیشترین پیشرفت را از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون داشته است. در نخستین سالها مقامات ایران نظر بسیار خوبی را در مورد گسترش استفاده از اینترنت داشتند و بهترین ابزار برای انتشار افکار اسلامی میدانستند.
کاربران اینترنت از ۱ میلیون نفر در اوایل قرن به ۲۳ میلیون نفر در هشت سال بعد رسید.
امروز کاربران اینترنت در ایران، کمی بیشتر از ۲۸ میلیون نفر هستند.
گسترش اینترنت بدون کنترل انجام نشد و دولت نظارت بسیار دقیقی بر شبکه اینترنت دارد. سیستمهای فیلترینگ و نظارت در این کشور بر وبسایتهای پورن و غیراخلاقی و وبسایتهای مشهوری که به انتشار عقاید خاصی میپردازند رایج است و دولت قصد ندارد در این حد متوقف شود. اکنون روی «اینترنت ملی» کار میکند، ضمن اینکه برای خطرات چندوجهی مشاهده شده در اینترنت جهانی پاسخی تنظیم نموده است.
ارتش سایبری ۲۵۰ هزار نفری در ایران
روزنامه تریبون در ادامه در خصوص توانمندیهای ارتش سایبری ایران افزود: پاسداران انقلاب، بازوی نظارت بر فضای اینترنت هستند. این بخش به ویژه قدرتمند نیروهای مسلح ایران در سال ۲۰۰۹ میلادی کنترل مؤسسه ملی مسئول شبکهها را به دست آورد و از آن زمان تاکنون، این حرکت ادامه دارد. سپاه پاسداران یک پلیس سایبری ایجاد کرد که بهطور خاص مسئول نظارت بر اینترنت و کاربرانش است.
مبارزه با فسادهای اینترنت به اینجا متوقف نمیشود. پلیس سایبری خود را تبدیل به ارتش سایبری میکند که سربازانش در پشت صفحه نمایش آموزش میبینند تا در گلولای زمین نظامی!
آنها آخرین شیوههای هکرهای رایانهای را آموزش میبینند، ازجمله، عبور از موانع برای دسترسی به دادههای محافظت شده، جابهجایی ضمن محو نمودن رد خود، راهاندازی حملات علیه سرورها و ...
این ارتش بزرگ بیشتر از 000/250 سرباز دارد و تاکنون در حملاتی علیه چندین سایت اینترنتی غربی فعال بوده است. اینترنت ملی آخرین گام در این جنگ سایبری است: ایران شبکه خود را میخواهد.
در سال ۲۰۰۸ میلادی حدود ۷۵۰ میلیون یورو برای تقویت زیرساختهای فنی که امکان ساخت یک شبکه داخلی را فراهم کند، هزینه شد. گفتمان رسمی وزارت اطلاعات: اینترنت ملی امکان حفاظت جامعه ایران را از تأثیرات مضر فرهنگی فراهم میکند. البته تأثیرات ناشی از جهان خارج به ویژه غرب که از نظر افراد مذهبی این کشور، بسیار منحط است.
تریبون در پایان افزود: بدینترتیب، مقامات ایران به منظور «حفاظت» بهتر از شهروندانشان، در تلاش برای قطع ارتباط ناسالم از طریق شبکه جهانی، با ایجاد یک خط ماژینوی مجازی هستند تا ارزشها و عقاید خود را بهتر حفظ کنند و شهروندان خود را از تهدیدات اخلاقی جهان پناه دهند. این به مفهوم دفاع از میراث فرهنگی است.
کد مطلب: 19467
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/19467/ارتش-سايبري-ايران-سر