ایتنا- این گزارش برای انتخاب بهتر شما در میان برندهای برتز در زمینه لپتاپها است.
قویترین لپتاپها در بازار ایران
روزنامه دنیای اقتصاد , 21 تير 1391 ساعت 13:31
ایتنا- این گزارش برای انتخاب بهتر شما در میان برندهای برتز در زمینه لپتاپها است.
مریم عسگری
اگرچه در ماههای گذشته و به ویژه دو هفته اخیر، شرایط بازار به نحوی بوده است که توجه و گرایش اکثر خریداران لپتاپ به سمت نمونههاي ارزان قیمت است، اما لپتاپهاي حرفهاي و فوق حرفهاي که قیمتهای بالایی دارند هم خریداران خاص خود را دارند.
خریداران این لپتاپها را کاربران حرفهاي که از لپتاپ خود انتظاری بیش از یک کامپیوتر شخصی همراه دارند تشکیل ميدهند.
طراحان به ویژه طراحان صنعتی، گرافیست ها، تدوینگران فیلم، تصویر و افرادی که با عکس و... سرو کار دارند، گیمرها و... از دسته افرادی هستند که نیازشان به یک لپتاپ فوق حرفهاي موجب ميشود که در جرگه خریداران این نمونههاي گران قیمت در بازار قرار گیرند.
حتی اگر نرخ دلار در بالاترین رقم ممکن باشد یا اگر این کالاها به دلیل کاهش موجودی قیمتی بالاتر از آنچه باید داشته باشند.
در این گزارش ما به بررسی بازار لپتاپهاي گرانقیمت و همچنین معرفی گرانقیمتهای بازار لپتاپ ميپردازیم.
پس اگر شما هم از علاقهمندان لپتاپهاي حرفهاي و گران قیمت هستید این گزارش را بخوانید.
** این حرفهايهاي فوق گران
APPLE و SONY از برندهایی هستند که سابقهاي طولانی در عرضه لپتاپهاي گران قیمت دارند و در حال حاضر شاهد عرضه لپتاپهاي گران قیمت آنها در بازار هستیم.
هرچند که نمونههاي گران قیمت این برندها فروش چندانی نداشته و اکثرا به طور سفارشی وارد بازار ميشوند، اما برای راضی نگه داشتن مشتریان همچنان این محصولات به بازار عرضه ميشوند.
به غیر از این برندها، توشیبا، اماساي، ایسوس، دل و... هم نمونههایی گران قیمت به بازار عرضه کردهاند که البته در شرایط فعلی مخاطبان چندانی در بازار ندارند.
به گفته ارشادی، یکی از فعالان بازار لپتاپ در پاساژ پایتخت، جریان ورود لپتاپهاي فوق حرفهاي و گران از زمان رونق بازیهای کامپیوتری و عرضه لپتاپهایی موسوم به لپتاپهاي سری گیمینگ سرعت گرفت و همانطور که شاهدیم، در یکسال اخیر برندهای مختلفی در این زمینه مدلهای متنوعی به بازار عرضه کردهاند.
به گفته وی، رشد تنوع در برند و مدل این لپتاپها که به سری فوق حرفهاي و گران قیمت موسومند، اگر چه قدرت انتخاب خریداران را افزایش داده است.
اما در نهایت فردی که قصد خرید یک لپتاپ با قیمت بالای سه یا چهار میلیون تومان را داشته باشد ترجیح ميدهد به سراغ برند APPLE برود.
به همین دلیل بازار لپتاپهاي گران قیمت،به ویژه با برندهای معمول بازار چندان رونق ندارد.
در مورد لپتاپهاي حرفهاي و گران قیمت باید بگوییم که این لپتاپها معمولا به پردازندههاي حرفهاي INTEL CORE I۷، رمهایی با ظرفیت بالا هشت تا شانزده گیگابایت، کارت گرافیکهاي قوی و حرفهاي و صفحه نمایشهایی با وضوح تصویر بالا و هارددیسکهایی با ظرفیت حافظه بالا و... مجهزند.
APPLE
از این خانواده مدل Z830 که یک اولترابوک زیبا و حرفهاي است در لیست گران قیمتهای این برند در بازار قرار دارد.
این اولترابوک که جنس بدنه آن از کربن است دارای ویژگیهایی چون، تجهیز به پردازنده INTEL CORE I7، رم شش گیگابایتی و هارددیسک SSD با ظرفیت حافظه ۱۲۸ گیگابایت است.
صفحه نمایش این لپتاپ هم ۳/۱۳ اینچ است.این نوتبوک با قیمتی در حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار تا سه میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به بازار عرضه شده است.
ASUS
VX7 ایسوس یکی از لپتاپهاي ویژه و خاص این برند در بازار داخلی است که به دلیل همین خاص بودن قیمت بالایی هم دارد.
این لپتاپ که با نام LAMBORGHINI در بازار شناخته ميشود به پردازنده INTEL CORE I7، رم هشت گیگابایتی، هارددیسک یک ترابایتی و صفحه نمایش ۱۵ اینچی مجهز است.
قیمتی که برای این لپتاپ اعلام شده است در حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تا چهار میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.
MSI
مدلهای GT70 و GT60 از لپتاپهاي حرفهاي و البته گرانقیمت این برند در بازار داخلی هستند.
این لپتاپها به پردازندههاي قوی و پرقدرت INTEL CORE I7، رم ۱۶ گیگابایتی و کارت گرافیک حرفهاي NVIDIA GEFORCE GTX670 با ظرفیت سه گیگابایت از نوع DDR5 مجهزند.
به گزارش دنياي اقتصاد مدل GT70 به صفحه نمایش ۳/۱۷ اینچی و مدل GT60 به صفحه نمایش ۶/۱۵ اینچی مجهزند. این دو لپتاپ با قیمت چهار میلیون و ۳۵۰ هزار تومان به بازار عرضه شدهاند.
کد مطلب: 22792
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/22792/قوی-ترین-لپ-تاپ-ها-بازار-ایران