کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

۵۷ درصد کاربران موافق حضور اعضای دولت در فیس‌بوک هستند

سايت خبری خبر آنلاین , 25 شهريور 1392 ساعت 10:41

ایتنا - ۵۷ درصد کاربران خبرآنلاین موافق حضور اعضای کابینه یازدهم در فیس بوک هستند.




۵۷ درصد کاربران خبرآنلاین موافق حضور اعضای کابینه یازدهم در فیس بوک هستند.


به گزارش ایتنا از برگزاری خبرآنلاین، این روزها موضوع حضور اعضای کابینه یازدهم در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک به یکی از اخبار داغ فضای سیاسی کشور تبدیل شده و این موضوع واکنش های متفاوتی را به همراه داشته است.

برخی اعضای هیئت دولت در شبکه‌های اجتماعی عضویت دارند و آخرین اخبار مربوط به حوزه‌های فعالیت خود را در این شبکه‌ها منتشر می‌کنند که با استقبال کاربران این شبکه‌ها رو به رو شده است.
البته در میان اعضای هیئت دولت، محمود جواد ظریف وزیر امور خارجه را می‌توان به عنوان نخستین وزیر کابینه یازدهم برشمرد که با حضور در شبکه‌های اجتماعی فعالیت‌های خود در حوزه دیپلماسی را برای مردم تشریح کرد.

حضور اعضای هیئت دولت در شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک در شرایطی است که وب سایت این شبکه چندسالی است که فیلتر شده و کاربران ایرانی باید برای حضور در آن از فیلترشکن استفاده کنند.
اخیرا وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ این شبکه گفت: فیلترینگ، کمیته خاص خود را دارد که در قوه قضائیه فعالیت می‌کند و ارتباطی با این قضیه ندارد. اما این کمیته در رابطه با فیس‌بوک فعالیت می‌کند.

وضعیت حضور دولتمردان در شبکه‌های اجتماعی تا جایی پیش رفته است که محمود واعظی وزیر ارتباطات از تشکیل کمیته ای در ریاست جمهوری درباره فیس بوک خبر داده و پاسخ به هر سوالی درباره تلاش دولت برای رفع فیلتر از فیس بوک و مشکل ایجاد صفحه برای وزرا از سوی دیگران بدون اطلاع شخص وزیر را منوط به نتایج بررسی​های این کمیته کرد.

در این میان واکنش کاربران خبرگزاری خبرآنلاین به اخبار منتشر شده از اعضای هیئت دولت در فیس‌بوک در نوع خود جالب توجه است.
این نظرها را می توان در سه بخش موافق حضور در شبکه های اجتماعی، مخالف حضور در شبکه‌های اجتماعی و نظرهای اشاره شده به ابهامات حقوقی در این رابطه تقسیم بندی کرد.

موافقان فعالیت مسئولان دولتی در شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک معتقدند که حضور وزیران در این شبکه‌ها فرصتی را ایجاد می‌کند که مردم حرف​های خود را بدون واسطه به مسئولان بگویند و این موضوع به حل مشکلات موجود در جامعه کمک می کند.

همچنین مخالفان این موضوع نیز دلایل متفاوتی را دارند، از جمله اینکه با توجه به ادبیات رایج در فضای مجازی شبکه‌های اجتماعی، حضور در فیس بوک در شان وزیران نیست و نباید مسئولان وارد بازی​ای شوند که به سود غرب است.

بسیاری از کاربران نیز به ابهامات حقوقی حضور در فیس بوک اشاره کرده و معتقدند با توجه به این که مسئولان اجرایی رده بالا در این شبکه اجتماعی عضویت دارند فیلتر بودن آن معنایی ندارد و مسئولان باید در این رابطه اقدامات لازم را انجام دهند.
«لزوم رفع تبعیض میان کاربران عادی و وزرا»، «رفع فیلتر از شبکه​های اجتماعی دیگر همچون توییتر علاوه بر فیس بوک» و «اصلاح قوانین فیلترینگ سایت​ها» از مواردی است که کاربران در این زمینه اعلام کرده اند.

در جدول زیر محتویات نظرات کاربران خبرآنلاین درباره حضور وزیران دولت یازدهم در فیس بوک آمده است: 


 
 


کد مطلب: 27512

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/27512/۵۷-درصد-کاربران-موافق-حضور-اعضای-دولت-فیس-بوک-هستند

ايتنا
  https://www.itna.ir