کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

اپلیکیشن‌هایی که باتری موبایل شما را می‌خورند

1 مهر 1392 ساعت 15:40

ایتنا - برخی از اپلیکیشن‌ها هستند که زمانی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند نیز باتری موبایل را مصرف می‌کنند.




شارژ موبایل یکی از مشکلات همیشگی دارندگان تلفن‌های هوشمند است که به اینترنت نیز متصل هستند. در این گزارش می‌خوانید که چه اپلیکیشن‌هایی انرژی بیشتری مصرف می‌کنند و راه حل مقابله با آنها چیست. 


به گزارش ایتنا از دویچه وله نگرانی بسیاری از دارندگان تلفن‌های هوشمند کاهش شارژ آن‌ها پس از چند ساعت استفاده است. اما حتی زمانی که این تلفن‌ها مورد استفاده نیز قرار نمی‌گیرند، برخی اپلیکیشن‌ها به مصرف باتری آن‌ها ادامه می‌دهند.
راه حل تنها در یافتن یک منبع انرژی برای شارژ مجدد نیست. گرچه می‌توان برخی ابزارهای جانبی را با خود داشت که به صورت باتری اضافی عمل می‌کنند.
راه‌های دیگری نیز برای حفظ طولانی‌تر شارژ موبایل وجود دارد.

اپلیکیشن‌های مضر اما دوست‌داشتنی
برخی از اپلیکیشن‌ها هستند که زمانی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند نیز باتری موبایل را مصرف می‌کنند. فیسبوک یکی از اپلیکیش‌های پرمصرف است. کار با این اپ در مدت ۱۵ دقیقه به شرطی که ویدیویی از طریق آن دیده نشود، حدود ۵ مگابیت داده را رد و بدل می‌کند.
استفاده از این داده‌ها اما زمانی اهمیت دارد که بدانید اینترنت ۳G، Wifi و... پس از صفحه نمایش، دومین مصرف‌کنندگان عمده باتری هستند.

اپ‌های نقشه زمانی که از خدمات مکان‌یاب (GPS) استفاده می‌کنند نیز عمر باتری را کاهش می‌دهند. ده دقیقه کار با اپ گوگل، شش مگابیت داده را استفاده می‌کند.

اپلیکیشن گرفتن عکس و فیلم ممکن است در زمانی که از آن استفاده زیادی نمی‌کنید بر باتری شما تأثیر نگذارد. اما زمانی که در مهمانی به سر می‌برید و یا تعطیلات خود را می‌گذرانید و از این اپ بیشتر استفاده می‌کنید، متوجه تغییر محسوس طول عمر باتری موبایل خواهید شد. خصوصا زمانی که سرویس مکان‌یان این اپلیکیشن روشن باشد.

اپلیکیشن‌های هواشناسی با تغییر مکان شما خود را به روز می‌کنند. این اپ‌ها جز پرمصرف‌ترین‌ها هستند.

همانند فیسبوک، اسکایپ نیز در زمان روشن بودن ارتباطش با سرور اصلی را قطع نمی‌کند. پیش از استفاده از اسکایپ مطمئن شوید که نه تنها با مشکل کاهش باتری کنار می‌آیید که تماس‌های غیرمنتظره نیز مزاحم شما نخواهد بود.

دیگر شبکه اجتماعی محبوب یعنی توییتر نیز میزان زیادی از باتری موبایل را مصرف می‌کند. توییتر در پس‌زمینه به روز می‌شود و از این طریق به شما کمک می‌کند در زمان استفاده از این اپ سرعت عمل بیشتری داشته باشد. نتیجه: شارژ بیشتری مصرف می‌شود.

بازی‌های رایگان، از دیگر قاتلان باتری موبایل هستند. آن‌ها به علت مجانی بودن تبلیغات زیادی را فعال می‌کنند که می‌تواند دیتای زیادی را به خود اختصاص دهد. از این طریق نه تنها از پهنای باند اینترنت شما کاسته می‌شود که شارژ باتری موبایل‌تان نیز با سرعت بیشتری خالی می‌گردد.

چند راه حل ساده برای کاربرانی که ''معتاد'' نیستند
اگر گشتی در اینترنت بزنید شاید راه حلی‌های زیادی برای داشتن شارژ طولانی مدت‌تر بیابید. یکی از این راه‌ها نصب برخی اپلیکیشن‌ها است که میزان مصرف انرژی و دیتای دیگر اپ‌ها را اندازه‌گیری می‌کند و به شما می‌گوید استفاده از کدام اپ‌ها به صرفه نیست.
اما شاید عجیب به نظر برسد که خود این اپلیکیشن‌ها در لیست پرمصرف‌ترین‌ها قرار دارند و به این صورت باید در انتخاب آن‌ها دقت زیادی به خرج دهید.

اما قطعاً نمی‌توان از خیر استفاده از اپلیکیشن‌هایی مثل فیسبوک، دوربین، توییتر و... گذشت. پس این چند راه حل ساده را امتحان کنید:

- مکان‌یاب گوشی خود را تا زمانی که واقعا به آن احتیاج ندارید، غیرفعال نگه دارید. این موضوع از جنبه دیگر نیز می‌تواند برای امنیت شما بهتر باشد تا به راحتی دیگران نتوانند مکان حضور شما را بیابید.

- از برنامه‌هایی که تعداد زیادی تبلیغات را با خود نمایش می‌دهند پرهیز کنید. برخی از بازی‌ها در فواصل زمانی کوتاه تبلیغات مختلفی را نمایش می‌دهند. برخی دیگر نیز در بخشی از صفحه نمایش، یک مکان تبلیغ ثابت دارند که محتوای آن مرتب تغییر می‌کند. این باتری‌خورها را از صفحه موبایل خود پاک کنید!

- یک راه حل دیگر نیز غیر فعال کردن اتصال گوشی به اینترنت Wifi ، ۳G و یا ۴G است. زمانی که مثلا در محل کار خود هستید و از طریق کامپیوتر به اینترنت اتصال دارید. این کار شما را از شنیدن اخطار پیام جدید در فیسبوک، توییتر و یا جی‌میل نیز رهایی می‌بخشد.

با وجود همه این توصیه‌ها، احتمالا روش‌های بالا برای معتادین به استفاده از اسمارت‌فون‌ها و وب‌بازها چندان دلچسب نیست.
 


کد مطلب: 27628

آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/27628/اپلیکیشن-هایی-باتری-موبایل-می-خورند

ايتنا
  https://www.itna.ir