ایتنا - هرگز فراموش نکنید که برای بازکردن این فایلها یا فرمتهای ناشناخته دیگر با برنامههای مرتبط و استخراج فایلهای آن، تک تک فایلهای دانلود شده را با ابزار آنتی ویروس خود اسکن و بررسی نمایید.
چگونه فایلهای پیوست ناشناخته را باز کنیم؟
سايت خبری ايتنا , 31 خرداد 1393 ساعت 13:27
ایتنا - هرگز فراموش نکنید که برای بازکردن این فایلها یا فرمتهای ناشناخته دیگر با برنامههای مرتبط و استخراج فایلهای آن، تک تک فایلهای دانلود شده را با ابزار آنتی ویروس خود اسکن و بررسی نمایید.
فرمتهای فایل زیادی وجود دارد که گاهی دریافت آنها بعنوان پیوست در یک ایمیل ممکن است مشکل ساز باشد و به آسانی کلیک روی یک فایل نباشد.
به گزارش ایتنا از گروه خبری کسپرسکی، شاید دریافت فرمتهایی نظیر jpg یا doc برای همه ساده باشد و مشکلی را به همراه نداشته باشد، ولی فرمتهایی نظیر rar، zip یا فایلهای webmail.dat حتی اگر از ایمیلهایی با مبداء قابل اطمینانی دریافت شوند ممکن است خطرناک باشند، بویژه اگر یک ابزار امنیتی مناسب یا حداقل ضدویروس روی سیستم نصب نباشد.
Winmail.dat فایلهایی هستند که توسط کاربران Microsoft Outlook ساخته و ارسال میشوند که البته بسیاری از سرویسها یا کلاینتهای ایمیل آن را بطور پیشفرض نمیشناسند.
برای باز کردن و یا استخراج فایلهای درون این فایلهای فشرده در ابتدا می بایست نرمافزار مربوط به آنها را از اینترنت دانلود نمایید. لازم به ذکر است که تمامی این نرمافزارها رایگان نمیباشند.
در هر صورت حتی اگر میخواهید از ابزارهای رایگان مرتبط با این فایلها استفاده نمایید سعی کنید حتیالممکن آنها را بطور مستقیم از وبسایت خود شرکت سازنده دانلود نمایید چرا که وبسایتهایی که این ابزارها را برای دانلود در اختیارتان میگذارند(نظیر وبسایت CNET) فایلهای ناخواسته دیگری از جمله تولبارهای جستوجو و غیره را نیز همراه آن فایل بر روی سیستم شما نصب مینمایند و یا فایلهای تبلیغاتی و راهنماهایی بصورت اجباری در قالب یک فایل و در کنار آن فایل اصلی در اختیارتان قرار میدهند.
از جمله ابزارهای مورد نیاز این فرمتهای مشهور عبارت است از Winmail Reader برای PC و Letter Opener Pro برای مک، و یا Zipeg و UnRarX که دو برنامه مک برای باز کردن فایلهای Zip و Rar میباشند.
مهمتر از همه اینکه همین ابزارهای مدیریت فایلهای فشرده را میبایست توسط یک ضدویروس یا ابزار امنیتی کاملتر پیش از اقدام به نصب اسکن نمود.
پس از نصب این ابزارها در گام بعدی باید به دانلود فایلهای پیوست پرداخت و باید دقت نمایید که دقیقاً کجا ذخیره میشود.
بهتر است بدانید که خیلی به ندرت سرویس ایمیلی به کاربران اجازه پیوست یا ارسال فایلهای اجرایی را میدهد، لذا در صورتی که با چنین پیوستهایی روبرو شدید مطمئن باشید که ایمیل حاوی فایلی مخرب است.
بعنوان اخطاری جدی در مورد فایلهای پیوست باید بدانید که، فایلهای پیوست ایمیل رایجترین ابزارهای مورد استفاده بمنظور حملات فیشینگ میباشند.
در اینگونه حملات فیشینگ شخص با توجه به ظاهر و متن فریبنده یک ایمیل اقدام به بازکردن پیوستها و یا کلیک روی لینکهایی می نمایند که راه را برای سودجویان مختلف باز می کند که نداشتن یک آنتی ویروس کامل یا ابزار امنیتی مناسب روی سیستم موجب می گردد کاربران هرچه سریعتر به این دامهای امنیتی بیافتند.
هرگز فراموش نکنید که برای بازکردن این فایلها یا فرمتهای ناشناخته دیگر با برنامههای مرتبط و استخراج فایلهای آن، تک تک فایلهای دانلود شده را با ابزار آنتی ویروس خود اسکن و بررسی نمایید.
خوشبختانه برای این موارد، آزمایشگاه کسپرسکی ضدویروسی را به کاربران ارائه مینماید که با افتخار از سوی مراکز ارزیابی غیروابسته بارها بعنوان بهترین ابزار امنیتی معرفی و مورد تشویق قرار گرفته است، اما هرگز این نکته را نیز نباید غافل شد که خود کاربران نیز میبایست علاوه بر اقدام به تهیه و خرید یک آنتی ویروس کامل نظیر آنتی ویروس ۲۰۱۴ کسپرسکی که در بالا بدان اشاره شد یا کسپرسکی اینترنت سکیوریتی که بسادگی قابلیت بهروزرسانی دارند میبایست همواره نسبت به فایلهای پیوست محتاطانه برخورد نمایند.
کد مطلب: 31022
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/31022/چگونه-فایل-های-پیوست-ناشناخته-باز-کنیم