ایتنا - «اوضاع اینترنت هر روز بدتر و بدتر میشود وزیر اختلالات ما هم هر روز اینور و اونور همایش میره!»
گفتوگوی صریح و جالب کاربران با وزیر ارتباطات
22 ارديبهشت 1394 ساعت 12:05
ایتنا - «اوضاع اینترنت هر روز بدتر و بدتر میشود وزیر اختلالات ما هم هر روز اینور و اونور همایش میره!»
وزیر ارتباطات از شرکتش در جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی گفت اما مردم به صراحت حرف دل خود و توقعشان از یک وزیر را به وی گفتند.
به گزارش ایتنا از تسنیم، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطلبی را در ارتباط با جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی و افتتاح نمایشگاه این جشنواره در دانشگاه شهید بهشتی تهران با دوستان مجازیاش به اشتراک گذاشته که به شرح زیر است:
"در جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی و افتتاح نمایشگاه این جشنواره در دانشگاه شهید بهشتی تهران که با حضور وزیر علوم همراه بود، شرکت کردم. هدف این جشنواره ایجاد زمینههای مناسب برای رونق کسبوکار مبتنی بر فناوری و تبدیل دانش به ثروت یا همان تجاریسازی دانش است.
در این جشنواره دانشجویان، فعالان و نخبگان حوزه فناوری فعالیتهای خود را در جهت کارآفرینی در قالب فردی و شرکتهای دانش بنیان ارایه میکنند. به نظر من دولت، همه دستگاهها، نهادهای دولتی و حاکمیتی باید از فنآفرینان و سرمایهگذاران این حوزه حمایت همه جانبه کنند تا فرآیند تجاریسازی ایدهها و نوآوریها در کشور ایجاد شود. رمز اصلی توسعه هر کشور جدی گرفتن و حمایت از ایدهها و نوآوریهای فعالان و نخبگان حوزههای مختلف است که از آن طریق بهتر میتوان به فناوریها، امکانات و ابزارها و در نتیجه رفاه و آسایش مردم دسترسی یافت."
اما درخواستهای دوستان مجازی وزیر ارتباطات از وی چیست؟
۱. آقای وزیر، سرعت اینترنت کماکان کم است، فقط امیدوارم این کاهش سرعت و اختلال در شبکههای اجتماعی علیالخصوص وایبر با دستکار عمدی برخی عوامل پشت پرده که شما هم خبر ندارید و در جهت افزایش در آمد مخابرات، شرکت همراه اول، ایرانسل و ... است، نباشد.
۲. جالبه شما میگویید پهنای باند را افزایش دادید ولی آن چیزی که الان وجود دارد اختلاله .. چجوریه ؟
۳. دکتر ما که کشور بی پولی نیستیم ... این که دولتهای قبلی هم کمکاری کردن درسته و الان کار شما بیشتره ولی مساله این است که شما هم انرژی مضاعف را گذاشتید برای ایجاد فیلتر بیشتر نه بهینه کردن پهنای باند... مساله بعدی این است که چرا ما در ایران طرحهای اجراییمان باید چند سال طول بکشد در صورتیکه جاهای دیگر دنیا اینطوری نیست... بعد هم جناب وزیر شرایط استفاده اینترنت وجود دارد ولی اصلا مطلوب نیست اینترنت پرهزینه و کمسرعت و اشتراکی شرایط خوبی نیست...
۴. خب آقای وزیر حالا که زیرساخت مناسب نداریم و قرار هم نیست تا صدسال آینده درست بشود، چرا مردم را از استفاده از DVB Online(اینترنت ماهواره ای خانگی) منع میکنید، آزادش کنید مردم استفاده کنند، هم ارزانتر هست، هم سرعت و کیفیت بالایی داره!
۵. کاربران حق انتخاب دارند برای اینترنتشان! در دوران وزارت شما ما شاهد حجمی شدن اکثر شرکتهای اینترنتی و جمع شدن اینترنت شبانه رایگان هستیم! ما اینترنت حجمی نمیخواهیم که برویم هزینه اضافه پرداخت کنیم؛ سر ماه نشده برویم ترافیک بخریم! در سال ۲۰۱۵ و این حجم صفحات وب حجم ۳گیگ در ماه واقعا مسخرست! دارید ۲ برابر پهنای باند کشور را به عراق ترانزیت میکنید ما کاربران داخلی را روز به روز محدودتر میکنید! جهان داره به سمت رایگان کردن اینترنت پیش میرود ولی شما به عنوان کالا بهش چشم دوختید!
۶. اوضاع اینترنت هر روز بدتر و بدتر میشود وزیر اختلالات ما هم هر روز اینور و اونور همایش میره!
۷. آقای واعظی در حالیکه در عصر ارتباطات به سر میبریم وضع ارتباطات در ایران اسفناکه؛ خودتون هم صد در صد میدونین! پس چرا همین جوری اونجا نشستین؟ این از وضع اینترنت که از محرومترین کشورها عقب تریم؛ اون از وضع اپراتورها که مردم را سرکیسه میکنن و اون از وضع پست که یک بسته پیشتاز من را ده روز طول کشید رسوندش. بازم بگم...
۸. بزرگترین فیلتر اینترنت ما همان پهنای باند بسیار محدود کشور و گرانی بیش از اندازه آن هستش تا مردم خود بخود به سمت استفاده از اینترنت نروند که سود فراوانی از نظر مالی برای دولت دارد.
این پست به اندازهای برای وزیر ارتباطات اهمیت داشته که به پاسخ آن پرداخته و گفته است: "با سلام،دوست عزیز و دوستان گرامی بنده در مصاحبههای خود بارها اعلام کردم که وضعیت اینترنت کشور از نظر بنده نیز یک وضعیت کاملاٌ مطلوب نیست،اما یکی از مهمترین مسایل تاثیرگذار در این حوزه داشتن زیرساختهای مناسب و پهنای باند مورد نیاز است. تکمیل زیرساخت و ایجاد پهنای باند یک کار دارای هزینه بالا بوده و به زمان زیادی نیاز دارد. متاسفانه در سالهای گذشته در این زمینهها اقدامات جدی و چشمگیری رخ نداده است و همین عامل سبب شد که پهنای باند در ابتدای دولت تدبیر و امید حدود ۷۱.۷ گیگابایت بود که با تلاش شبانهروزی همکاران بنده این میزان چند برابر شده است.
همچنین با طرحها و پروژههای پیش روی این وزارت، در سال ۹۴ میزان پهنای باند دو برابر خواهد شد. به عنوان نمونه براساس آمار شرکت زیرساخت در سه ماه آینده پهنای باند وسیع کشور به میزان ۳۰۰ گیگ افزایش خواهد یافت. البته این موضوع نیز مهم است که تعداد کاربران ما از حدود ۶ میلیون به حدود ۱۶ میلیون در اینترنت پرسرعت و همراه افزایش یافتند.
همچنین سال گذشته ۸ هزار روستا به شبکه متصل شدند و امسال ۳ برابر یعنی ۲۵ هزار روستای دیگر به شبکه اینترنت وصل خواهد شد.سیاست ما این است تا جاییکه امکان آن وجود دارد شرایط استفاده از اینترنت را برای همه مردم ایجاد نماییم.
۹. متاسفانه آقای واعظی با ما صادق نیست و همش سعی میکند همه چیز را توجیه کند. یک بار ندیدیم به کامنتها که پاسخ میدهد اعتراضی را وارد بداند. همواره توجیه و انکار. ما چقدر منتظر بودیم دوتا وزیر قبلی برن به امید اینکه وزیر بعدی کمی نگران صندلی وزارت باشه و کمی بیشتر از حق و حقوق مردم دفاع کنه. اما گویا انتظار بیهودهای بود.
۱۰. سلام جناب وزیر، مخابرات ایران را دریابید . کارکنانش همکاران سابق شما بودند که حالا به این مصیبت دچار شدند.
۱۱. راه اینترنت از کره شمالی میگذرد، کره شمالی ما داریم میاییم.
۱۲. کار مسئولان فقط شده هر روز همایش و نمایش گذاشتن و به همدیگر هدیه دادن!
۱۳. حضرت محمد (ص) فرمودند : سه چیز است که در هرکس باشد منافق است اگرچه روزه بگیرد و نماز بخواند و حج و عمره هم انجام بدهد و بگوید من مسلمان هستم: ۱.کسی که وقتی سخن میگوید دروغ بگوید؛ ۲.هنگامیکه وعدهای بدهد تخلف ورزد و ۳.وقتی امین شمرده شود خیانت کند.
۱۴. و میانگین سرعت دانلود من کماکان ۱۴ کیلو است.
کد مطلب: 36013
آدرس مطلب: https://www.itna.ir/report/36013/گفت-وگوی-صریح-جالب-کاربران-وزیر-ارتباطات