۰
plusresetminus
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۰

سخنان وزیر ارتباطات در باره مسترکارت، تلگرام، و تلویزیون اینترنتی

ایتنا - واعظی: اختلافات بیرون از وزارت ارتباطات از سوی نهادهایی که مجوز پخش رسانه آنلاین را می‌دهد وجود دارد که در مورد این موضوع با دبیر شورای عالی فضای مجازی مذاکراتی صورت گرفته و قرار است موضوع به زودی مطرح و مشکلات موجود حل شود.
سخنان وزیر ارتباطات در باره مسترکارت، تلگرام، و تلویزیون اینترنتی


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درمورد ابهاماتی که در خصوص فعالیت شرکت مستر کارت در ایران پیش آمده و نیز ادامه فعالیت شبکه اجتماعی تلگرام توضیح داد.


به گزارش ایتنا از مهر، محمود واعظی یکشنبه در حاشیه افتتاح پروژه‌های سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همزمان با هفته دولت در جمع خبرنگاران گفت: در خصوص فعالیت مسترکارت در ایران خلط مبحث صورت گرفته است چرا که ما اعلام کردیم با توجه به باز شدن فضای تحریم‌ها همکاری‌های بین‌المللی در عرصه‌های مختلف ارتباطی آغاز شده و بر این اساس با یکی از شرکت‌هایی که کارت‌های اعتباری بین‌المللی توزیع می‌کنند توسط شرکت پست قرارداد منعقد کرده‌ایم.
وی ادامه داد: در آن زمان نیز نامی از مسترکارت نبرده‌ایم اما برخی رسانه‌ها این سرویس را به خدمات مسترکارت تعبیر کردند. در حالی که این شرکت واسط که خدمات کارت اعتباری بین‌المللی را ارائه می‌کند با نام ویژن کارت در ایران فعال است بر این اساس می توان هم به مستر کارت حق داد که در این زمینه اعلام موضع کرده هم خدماتی که از سوی شرکت پست اعلام شده درست است.
وی خاطرنشان کرد: در این موضوع شرکت پست به عنوان توزیع کننده کارت های اعتباری وارد شده و از شرکت واسط این کارت ها را به مردم توزیع می کند.
وی در مورد همکاری شرکت پست برای ارسال محصولات از سایت های اینترنتی بین المللی ebay و amazon نیز گفت: کار شرکت پست رساندن محصولات به کاربران است و در این زمینه قراردادی را با یک شرکت واسطه انجام داده تا محصولاتی که کاربران ایرانی از این سایت های خارجی خریداری می کنند در ایران به دست شان برسد.

همکاری با تلگرام مانند گذشته است
واعظی در مورد اخباری که مبنی بر عدم همکاری با شبکه اجتماعی تلگرام است، گفت: در این زمینه چیزی نشنیدم و فعالیت این شبکه اجتماعی همانند روال گذشته ادامه دارد.
وی در مورد اظهار نظر معاون دادستانی کشور در خصوص تصمیم برای فیلتر شبکه اجتماعی تلگرام در صورت عدم انتقال سرورهای این شبکه اجتماعی خارجی به ایران گفت: بر اساس سیاست گذاری های کلان نظام مقرر شده است که در مورد تشخیص تمام شبکه های اجتماعی که مخاطب انبوه دارند در شورای عالی فضای مجازی تصمیم گیری شود. بر این اساس دبیر شورای عالی فضای مجازی باید در این خصوص توضیح دهند اما آنچه که من می دانم این است که تاکنون هیچ تصمیم گیری جدیدی در خصوص تلگرام صورت نگرفته است.

رفع اختلافات بر سر مجوز تلویزیون اینترنتی
وزیر ارتباطات در مورد مجوز خدمات به تلویزیون اینترنتی که توسط نهادهایی خارج از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام می شود، گفت: در مورد مجوز پخش ویدیو آنلاین محدودیت هایی که مربوط به وزارت ارتباطات است را برداشته ایم و تعرفه خدمات تولید محتوا را در این زمینه کاهش داده ایم به نحوی که شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند با حمایت وزارت ارتباطات رو به رو هستند.
وی گفت: اما شنیده‌ام اختلافات بیرون از وزارت ارتباطات از سوی نهادهایی که مجوز پخش رسانه آنلاین را می‌دهد وجود دارد که در مورد این موضوع با دبیر شورای عالی فضای مجازی مذاکراتی صورت گرفته و قرار است موضوع به زودی مطرح و مشکلات موجود حل شود.

مجوز اپراتور چهارم فیبر نوری تمدید شد
وزیر ارتباطات در مورد آخرین وضعیت مجوز اپراتور فیبر نوری که قرار بود خدمات دسترسی فیبر نوری به منازل را محقق کند، گفت: پیش از این نیز در مور فعالیت این نوع اپراتور قرار بر تمدید مجوز فعالیت آن بود که در این زمینه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای آن تصمیم‌گیری کرده است.
وی ادامه داد: فعالیت اپراتور فیبر نوری تداخلی با فعالیت اپراتورهای جدید ارتباطات ثابت ندارد و این اپراتورها می توانند فعالیت های خود را در تمام محورهایی که پروانه آنها اجازه می دهد ادامه دهند اما مشکل اینجاست که اپراتورهای FCP هنوز خودشان را آماده ارائه خدمات نکرده اند وگرنه برای ارائه خدمات فیبر نوری (FTTC)مانعی ندارد همچنین مانعی برای ارائه تلفن ثابت نخواهند داشت.
وزیر ارتباطات گفت: برای ارائه تلفن ثابت این اپراتورها باید با شرکت ارتباطات زیر ساخت، معاونت امنیت شبکه و شرکت مخابرات ایران مذاکره کنند چنانچه این مذاکرات به نحو مطلوب پیش نرود و نتوانند با هم توافق کنند ما در این زمینه تصمیم گیری خواهیم کرد.

اطلاعات مشترکان محفوظ است
وزیر ارتباطات در مورد اطلاعات مشترکان موبایل با توجه به ایجاد پایگاه داده مشترکان در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و اجرای طرح ترابرد پذیری موبایل گفت: حفظ اطلاعات مشترکان موبایل تضمین شده است و همانطور که اپراتورها نیز تحت نظارت ما هستند از اطلاعات مشترکان نیز محافظت می شود.
وی خاطرنشان کرد: اپراتورهای موبایل میلیاردها تومان در توسعه شبکه های خود سرمایه گذاری کرده اند و عاقلانه نیست که بخواهند اطلاعات مشترکان خود را افشا کنند چرا که این موضوع به سرمایه گذاری و حیثیت آنها خدشه وارد می کند بر این اساس این قول را می دهیم که همه چیز تحت نظارت ماست و اطلاعات مشترکان محفوظ خواهد بود.

اوایل هفته آینده شبکه ملی اطلاعات رونمایی می شود
واعظی در مورد آخرین وضعیت شبکه ملی اطلاعات گفت: از سه سال گذشته تا کنون فعالیت فشرده ای با همکاری شرکت های اینترنتی، مخابرات، اپراتورهای موبایل و شرکت های دانش بنیان تولید محتوا صورت گرفته است و رضایت مندی کاملی از آغاز بهره برداری فاز نخست این شبکه وجود دارد بر این اساس امیدواریم که اوایل هفته آینده این شبکه بهره برداری عمومی شود.
 
کد مطلب: 44905
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ