۴
۰
plusresetminus
دوشنبه ۸ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۲
معاون وزير ICT تاكيد كرد:

قطعا اينترنت از شبكه ملي اطلاعات جدا نخواهد شد

ایتنا- معاون وزیر ارتباطات: شبکه ملی، شبكه‌اي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راه‌اندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.


معاون وزير ارتباطات با تاكيد مجدد بر اين ‌كه شبكه ملي اطلاعات به هيچ عنوان دسترسي به اينترنت را محدود نمي‌كند، گفت:‌ شبكه ملي اطلاعات، شبكه‌اي گسترده و قادر به پوشش‌دهي كل فضاي ICT است كه برروي يكي از لايه‌هاي متنوع آن دسترسي به اينترنت ديده شده است و بستري امن را براي تبادلات مجازي به ارمغان مي‌آورد.

به گزارش ایتنا به نقل از ايسنا، محمدعلي فرقاني - معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور - درباره برخي اظهارات پراكنده درباره شبكه ملي اطلاعات اظهار كرد: شبكه ملي اطلاعات براي نخستين بار در قانون برنامه پنجم توسعه ديده شده و هدف از راه‌اندازي آن، شبكه‌اي داخلي است تا محتواي بومي را دربربگيرد و نياز كاربران را در داخل كشور برآورده كند و به هيچ عنوان با راه‌اندازي آن، جدايي بين اين شبكه و اينترنت صورت نخواهد گرفت.

او درباره برنامه‌هاي اجرا شده در راستاي شبكه ملي اطلاعات تصريح كرد: در حال حاضر جلوتر از برنامه هستيم و مقدمات اجراي اين شبكه ايجاد شده است و طبق گفته وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از فاز يك آن در خردادماه ۹۱ بهره‌برداري خواهد شد.

وي در پاسخ به سوال ‌كه آيا امنيت لازم توسط پالايش صورت مي‌گيرد، اظهار كرد: مفهوم پالايش و امنيت از يكديگر جدايند چراكه پالايش متوليان خاص خود را دارد و كارگروه تعيين مصاديق جرايم رايانه‌اي سياست‌گذاري آن را برعهده دارد اما منظور از امنيت اين است كه اطلاعات برروي بستر انتقال خود از مبداء به مقصد، دچار تغيير و دسترسي‌هاي غيرمجاز نشوند و به نوعي ايمن مبادله شوند.

رئيس هيئت مديره شركت ارتباطات زيرساخت كشور درباره اختلالاتي كه در فضاي وب ايجاد شده و بيشتر شامل ايميل‌ها مي‌شود نيز تاكيد كرد: هيچ‌گاه نبايد به ظاهر قضايا نگاه كرد چراكه فناوري اطلاعات با فناوري‌هاي بسياري تركيب شده و بستر توسعه بسياري از فعاليت‌هاست.

وي ابراز كرد: همان‌طور كه جمهوري اسلامي ايران نمودي بيروني دارد، در فضاي مجازي هم داراي جايگاهي است كه در اين فضا بستر تهديدات بيشتر است و شايد اين به نظر بسياري كه از اين حوزه آگاهي ندارند، شايد چندان قابل توجه نباشد اما براي ما كه از مخاطرات آن آگاهيم، بايد جدي گرفته شود اما بايد دانست كه زيرساخت نيز در اين موضوعات دخالتي ندارد چراكه ما متولي تأمين شبكه هستيم.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پايان تصريح كرد: اما بايد دانست كه تهديدات فضاي سايبر و برخي كشورهايي كه درصدد ضربه زدن به ما هستند، جدي است و بايد جلوي آنها را با تدابيري كه انديشيده مي‌شود، گرفت.
 
کد مطلب: 21365
نام شما
آدرس ايميل شما


علیرضا
feedback
نمیدانیم قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را؟
مرتضی
feedback
ایران از نظر فضای مجازی هم دارای جایگاهی است؟ چه جایگاهی؟ که چند تا کشور به آخر از لحاظ اینترنت با 170 یا 180 کشور دنیا فاصله داریم؟ و یا اینکه حتی موتورهای جستجو و جیمیل و ایمیل ووو رو جاسوسی میدونیم؟ اگر صحبت از امن باشه بیشتر مسئولین با استفاده از وی پی ان برای امنیت هم که مخالفن .ما نمیدونستیم که فقط شما هستید که از مخاطرات اون آگاهید و این همه متخصص و دکتر و پروفسور وووو نا آگاه
feedback
هاهاهاهاها "جایگاه" هاهاهاهاهاها
=))
خوبه باز حس شوخ طبعی دارن آقایون
feedback
Iran, Islamic Republic of
این صفحه رو ده بار رفرش کردم تا باز شد
واسه ارسال این پیام هم حتما همین حدودا باید رفرش کنم و بعدم resend
نوشته ی روی دکمه F5 پاک شده
(ایتنا یه عکس از کیبوردم ارسال کنم به همه نشون میدی؟)
بعد اقایون از جایگاهشون در این عرصه صحبت میکنن
ادم دیوونه مییشه از دست اینا
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام