۳
۰
plusresetminus
شنبه ۵ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۲

شاتل: هیچ خبری از کاهش قیمت اینترنت نداریم!

ایتنا - مدیر عامل شاتل: دو سال و نیم پیش هم کاهش قیمت اینترنت اعلام شد اما هنوز نتوانسته‌ایم تخفیف مورد نظر را از زیرساخت بگیریم!
شاتل: هیچ خبری از کاهش قیمت اینترنت نداریم!


مدتی است که اخباری در خصوص کاهش قیمت اینترنت در رسانه‌ها منتشر شده، و در چند روز گذشته نیز از سوی وزارت ارتباطات جزئیات بیشتری در این مورد اعلام شده است.
البته گفتنی است که  اینها در پی وعده‌ای است که وزیر ارتباطات در ماه‌های گذشته برای کاهش قیمت اینترنت مصرف‌کنندگان داده بود.

همه اینها در حالی است که هنوز در عمل هیچ کاهش قیمتی از سوی کاربران نهایی احساس نشده، و مهم‌تر آن که شرکت‌های تامین کننده اینترنت نیز همچنان در این زمینه سکوت اختیار کرده‌اند.

به گزارش ایتنا مدیران یکی از شرکت‌های اینترنتی با انتقاد از اخبار منتشره در این باره، به تازگی اعلام کرده که باوجود همه اخبار و مطالب منتشره در این خصوص، هنوز هیچ مصوبه و حتی اطلاعاتی در زمینه به شرکت‌های فعال این حوزه ارسال نشده است و بنابراین فعلا کاربران نباید منتظر هیچ کاهش قیمتی باشند.

روابط عمومی شرکت شاتل در این خصوص بیانیه‌ای به دفتر ایتنا ارسال کرده که در زیر می‌خوانید:

نزدیک به دو هفته است که خبرهایی در خصوص کاهش قیمت اینترنت کاربران نهایی شنیده می‌شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در حاشیه مراسم افطار خود با فعالان حوزه ICT خبر از کاهش ۳۰ درصدی قیمت پهنای باند و در نتیجه کاهش ۱۵ درصدی قیمت سرویس اینترنت کاربران نهایی داده است. حالا با این خبرها بسیاری از کاربران در انتظار کاهش هرچه سریع تر قیمت سرویس اینترنت خود هستند.
این درحالی است که احمدرضا نخجوانی، مدیرعامل شرکت اینترنتی شاتل، اعلام می‌کند تا زمان که مصوبه رگولاتوری در خصوص تغییر قیمت‌ها به شرکت‌های اینترنتی ابلاغ نشده باشد، آنها نمی‌توانند در این زمینه دست به تغییراتی بزنند. او با اشاره به این که تغییر قیمت اینترنت برای کاربران نیاز به سپری کردن مراحل مشخصی دارد می‌گوید: «هر مصوبه‌ای که از سوی رگولاتوری به ما ابلاغ شود، موظف هستیم آن را به سرعت اجرا کنیم. بنابراین در این زمینه نه تنها مصوبه‌ای ابلاغ نشده که حتی ما به عنوان یک فعال در این بازار، از کلیات و اعداد و ارقام اشاره شده در این مصوبه نیز بی‌خبریم.»
او در ادامه با اشاره به این که در حال حاضر شرکت‌های اینترننتی ۷۰ درصد درآمد خود را به شرکت مخابرات و شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت می‌کنند می‌افزاید: «نزدیک به دو سال و نیم پیش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصمیم به کاهش قیمت اینترنت برای کاربران نهایی را گرفت و در این زمینه نیز مصوبه ۱۸۱ تصویب شد. در آن زمان بی‌درنگ بعد از ابلاغ این مصوبه ما تخفیف‌های مورد نظر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برای کاربران نهایی لحاظ کردیم. با این حال با گذشت دو سال و نیم از ابلاغ این مصوبه و بر خلاف قول صریح دوستان، نتوانسته‌ایم تخفیف در بخش پهنای باند و خدمات شبکه انتقال از شرکت‌های ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران دریافت کنیم.»

نخجوانی با اعلام این که برای جلوگیری از تکرار این تجربه در خصوص مصوبه جدید باید همه بازیگران حوزه اینترنت از رگولاتوری گرفته تا شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران به بندهای مصوبه جدید احترام بگذارند، تاکید می‌کند رگولاتوری پیش از ابلاغ مصوبه در خصوص کاهش قیمت اینترنت باید به صورت شفاف، ابهام‌های مختلف در خصوص کاهش قیمت خدمات از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات را برطرف کند تا در نهایت کاربران نهایی نیز به شکل واقعی کاهش قیمت سرویس خود را دریافت کنند.
مدیرعامل شرکت شاتل در ادامه با انتقاد از برخی خبررسانی‌ها، تصریح می‌کند: «نمی‌توان به واسطه چند مصاحبه در خصوص کاهش قیمت اینترنت کاربران نهایی، شرکت‌های فعال در این زمینه را محکوم به کم کاری کرد.»
نخجوانی در پایان با اشاره با بازار اینترنت ایران تاکید می‌کند بازار اینترنت کشور آن قدر پررقابت است که حتا اگر سازمان‌های بالاسری هم ما را ملزم به کاهش قیمت نکند ما درصورت دریافت کاهش قیمت‌ سرویس‌های مورد نظر خود را از سوی شرکت مخابرات ایران و شرکت ارتباطات زیرساخت، برای به دست گرفتن بازار اقدام به کاهش قیمت سرویس اینترنت خود به کاربران نهایی می‌کنیم.
 
کد مطلب: 43773
نام شما
آدرس ايميل شما


feedback
Iran, Islamic Republic of
ظاهرا باز نمیخواد از مرحله وعده وعید جلوتر بره. فقط گرانی 300 درصدی خط تلفن عملی میشه.
feedback
Iran, Islamic Republic of
بله همه حرفهای دیگه مقدمه اس که گرونی تلفن ثابت سریعتر عملی بشه
feedback
Iran, Islamic Republic of
ببخشید شما خبر نداری پس کی داره؟؟
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام