۰
plusresetminus
شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۲

بازار نرم‏افزارهای سازگار با فناوری واقعیتِ افزوده در حال شکوفایی است

ایتنا- augmented reality یا همان واقعیت افزوده، فناوری‌هایی هستند که کاربران با کمک آنها می‌توانند درباره واقعیت‌های اطراف خود به اطلاعات بیشتر و دقیق‌تری دست پیدا کنند و تبدیل به بخش جدایی ناپذیری از ابزارهای همراه شده‌اند.


پیش‏بینی یک شرکت پژوهشی نشان می‏دهد توسعه‏دهندگان نرم‏افزاری امسال حدود ۶۷۰ میلیون دلار در بازار نرم‏افزارهای سازگار با فناوری واقعیتِ افزوده سرمایه‏گذاری می‏کنند و این رقم تا پنج سال آینده به ۲.۵ میلیارد دلار خواهد رسید. 


به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب‏سایت zdnet، برآوردهای شرکت پژوهشی اِی بی آی ریسرچ (ABI Research) نشان می‏دهد برنامه‏نویسان و توسعه‏دهندگان نرم‏افزاری امسال ۶۷۰ میلیون دلار از سرمایه خود را صرف تولید نرم‏افزارهای سازگار با فناوری‏های واقعیت افزوده‏ خواهند کرد. پیش‏بینی می‏شود این رقم تا سال ۲۰۱۸ میلادی از مرز ۲.۵ میلیارد دلار نیز بگذرد.

پژوهشگران اِی بی آی گفته‏اند فناوری واقعیت افزوده (augmented reality) امروزه به بخش جدایی‏ناپذیری از ابزارهای همراه تبدیل شده‏اند و کاربرد این فناوری در صنایعی مثل بازاریابی و خرده‏فروشی نیز در حال افزایش است. فناوری واقعیت افزوده دارای چنان اهمیتی است که بنا بر این برآوردها، امسال ۶۸ درصد از کل بودجه توسعه‏دهندگان نرم‏افزاری را به خود اختصاص داده است.

براساس این گزارش، گسترش استفاده از فناوری‏های پردازش ابری از جمله مهمترین دلایل رونق گرفتن صنعت فناوری‏های واقعیت افزوده است. پژوهشگران اِی بی آی همچنین معتقدند که این فناوری‏ها به زودی به یکی از بخش‏های مهم بازار راهکارهای تحلیلی نیز تبدیل خواهد شد.

واقعیت افزوده به فناوری‏هایی گفته می‏شود که کاربران به کمک آنها می‏توانند درباره واقعیت‏های اطراف خود به اطلاعات بیشتر و دقیق‏تری دست یابند. این فناوری در حال حاضر بر روی ابزارهایی مثل گوشی‏های هوشمند و یا عینک گوگل در دسترس کاربران قرار دارند. نرم‏افزارهای تشخیص چهره و بارکُدخوان‏ها از جمله این فناوری‏ها هستند.
کد مطلب: 26727
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام