۰
plusresetminus
شنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۰۲:۴۳

آموزش: چگونه از رمزعبور منیجر گوگل برای دستگاه‌های اندرویدی استفاده کنیم؟

ایتنا - گذرواژه‌هایی که به آسانی قابل به‌خاطرنگه‌داشته‌شدن باشند به راحتی هم قابل کرک شدن هستند. و حتی اگر شما از گذرواژه‌های قوی استفاده کنید باز هم احتمال زیادی وجود دارد که از آنها در بیش از یک سرویس استفاده کنید، که چنین اقدامی باعث آسب‌پذیر شدن حساب‌های مختلف شما خواهد شد.
آموزش: چگونه از رمزعبور منیجر گوگل برای دستگاه‌های اندرویدی استفاده کنیم؟
گذرواژه‌هایی که به آسانی قابل به‌خاطرنگه‌داشته‌شدن باشند به راحتی هم قابل کرک شدن هستند. و حتی اگر شما از گذرواژه‌های قوی استفاده کنید باز هم احتمال زیادی وجود دارد که از آنها در بیش از یک سرویس استفاده کنید، که چنین اقدامی باعث آسب‌پذیر شدن حساب‌های مختلف شما خواهد شد. اما ساخت و به‌خاطرنگه‌داشته‌شدن گذرواژه‌های سخت برای حساب‌های متعدد هم تقریباٌ غیرممکن است؛ اینجاست که یک پسورد منجر به کمک شما می‌آید.
 
در این مطلب ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر به معرفی ابزار Password Manager گوگل می‌پردازیم. این ابزار در اندروید و کروم تعبیه شده و رایگان است و برای دسترسی به آن فقط به یک اکانت گوگل نیاز دارید.
 

استفاده از گوگل پسورد منجر در اندروید
 
برای شروع به کار، گوشی اندرویدتان را برای استفاده از قابلیت پر کردن خودکار (اتوفیل) Google Password Manager تنظیم کنید. به قسمت System & Updates و سپس Language & Input سپس Advanced و نهایتاً Autofill در اپ تنظیمات دستگاهتان مراجعه کنید.
و یا اینکه می‌توانید عبارت Autofill را در میله جستجوی اپ تنظیمات جستجو کنید. روی Autofill بزنید و Google را انتخاب کنید. اگر وارد بیش از یک اکانت گوگل شده‌اید (یا sign into کرده‌اید) دقت کنید که با اکانت مورد نظرتان برای این کار اتوفیل را انجام دهید.
 
پسورد منجر گوگل با کیبورد اندروید برای پیشنهاد دادن و پر کردن خودکار گذرواژه‌ها کار می‌کند. دفعه بعدی که یک اکانت جدید در مرورگرتان ایجاد کردید یک آیکون کلید کوچک را در بالای کیبوردتان خواهد یافت. وقتی روی این کلید کلیک کنید پسورد منجر گذرواژه‌هایی که عملا غیرقابل شکستن باشند را پیشنهاد می‌دهد. وقتی نام‌کاربری (username) و سایر جزئیات لایگن را وارد کردید، روی دکمه Save Password بزنید و مابقی کار را به گوگل بسپارید.
 
پسورد منجر همچنین هرگاه که در یک وبسایت لاگین کردید به شما پیشنهاد ذخیره کردن جزئیات لاگین را می‌دهد، و فرایند sign-in کردن را با زدن روی یک دکمه اتوماتیک کرده است. لاگین خودکار با اپ‌های روی دستگاه اندروید شما هم کار می‌کند.  
 
برای مرور پسوردهای ذخیره‌شده‌تان می‌توانید نشانی https://passwords.google.com را در مرورگرتان تایپ کنید. در اینجا می‌توانید لاگین‌ها و پسوردهایتان را جستجو، آپدیت و حذف کنید. همچنین قابلیت Password Checkup در صورتی که پسوردتان مورد دسترسی دیگران قرار گرفته باشد به شما اطلاع می‌دهد.  
 
کد مطلب: 68521
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ