ایتنا - حکیم جوادی: در اين زمينه ما تاكيد جدي داريم كه حتما از شبكه داخلي استفاده شود.
معاون وزير ICT در باره اين كه در ميان ايميلهاي داخلي برخي از آنها اطلاعات متعددي را از كاربران ميخواهند، گفت: اين موضوع را به اطلاع سرويسدهندگان ايميل رساندهايم و از آنها خواستهايم كه تا آنجايي كه ميتوانند حجم اطلاعات خواستهشده از كاربر را به حداقل برسانند تا ميزان امنيت اين شبكه افزايش يابد.
به گزارش ایتنا علي حكيمجوادي در گفتوگو با ايسنا با ارايه توضيحاتي در باره ايميلهاي ايراني اظهار كرد: اكنون تعدادي از ايميلها در سايت iran.ir معرفي شده است و براي راهاندازي برخي ديگر در حال جمعآوري اطلاعات هستيم تا شركتهايي كه قابليت ارائه اين سرويس را دارند، به زودي فعاليت خود را آغاز كنند.
رييس سازمان فناوري اطلاعات در عين حال اظهار اميدواري كرد كه در آينده نزديك شاهد بهرهگيري از سادهترين شيوهها براي ثبت ايميلهاي داخلي باشيم.
اما معاون وزير ICT در پايان صحبتهاي خود در پاسخ به اين سوال ايسنا كه آيا ممكن است براي حفظ بيشتر اطلاعات پس از راهاندازي ايميلهاي داخلي، ايميلهايي كه از خارج از كشور ميزباني ميشوند، مسدود شوند، توضيح داد: در حال حاضر تاكيد ما براي استفاده از ايميلهاي ايراني بيشتر به سيستم بانكي و بخش دولتي مربوط ميشود.
او تصريح كرد: در اين زمينه ما تاكيد جدي داريم كه حتما از شبكه داخلي استفاده شود. اين موضوع هم خواست كشور ما نيست و اكنون بسياري از كشورهاي دنيا از اين روش پيروي ميكنند تا اطلاعات آنها به شيوه مطمئنتري جابجا شده و برداشت نادرستي از آنها صورت نگيرد.
اگر قرار هست تمام دنیا از ایمیل داخلیشون استفاده کنند و ایران هم همونطور سرعت اینترنت تمام دنیا هم بالاتر از سرعت اینترنت و نه اینترانت ایران هست و استفاده از ایمیل داخلی به همون نسبت اجباری نیست. سعی کنین اگر قراره همگام با دنیا عمل میکنیم فقط تو استفاده از سرویس ایمیل نباشه تو تمام زمینه ها و سرویسها وووو باشه.
میشه ایشون چند تا از این کشورها را نام ببرند که ایمیل ملی اجباریه ؟!
نقل قول : اين موضوع هم خواست كشور ما نيست و اكنون بسياري از كشورهاي دنيا از اين روش پيروي ميكنند تا اطلاعات آنها به شيوه مطمئنتري جابجا شده و برداشت نادرستي از آنها صورت نگيرد.؛