۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۳ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۵۰

خسارت 63 میلیارد دلاری سرقت نرم‌افزار در جهان

ایتنا - بنا به گفته BSA، آمریکا با کسب رقم ۹.۸ میلیارد دلار، بزرگ‌ترین بازار نرم‌افزارهای بدون مجوز به شمار می‌رود.


اقتصادهای نوظهور، مجرمان اصلی پدیده دزدی نرم‌افزار هستند.

در سال گذشته سرقت نرم‌افزاری یا به عبارت دیگر استفاده بدون مجوز از محصولات نرم‌افزاری، ۶۳.۴ میلیارد دلار خسارت به تولیدکنندگان و فعالان این عرصه وارد نموده است.

به گزارش ایتنا از شماران سیستم به نقل از خبرگزاری فرانسه، این آمار نسبت به سال پیش از آن، ۸ درصد رشد نشان داشته است.
به عبارت دیگر در سال ۲۰۱۰ نزدیک به ۵۹ میلیارد دلار نرم‌افزار مسروقه مورد استفاده کاربران در سراسر جهان قرار گرفته است. این اطلاعات توسط سازمان اتحاد تجارت نرم‌افزار (Business Software Alliance) موسوم به BSA گرداوری شده است.

BSA یک سازمان غیرانتفاعی آمریکایی است که در حوزه حفاظت از مالکیت معنوی فعالیت می‌کند و برخی از شرکت‌های بزرگ فناوری جهان از جمله اپل، مایکروسافت، سیمانتک و ادوبی در آن عضویت دارند.

بر پایه این گزارش، در منطقه آسیا اقیانوسیه که محل ظهور اقتصادهای نوظهوری مانند چین است، استفاده از نرم‌افزارهای غیرقانونی، در سال گذشته ۲۱ میلیارد دلار به تولیدکنندگان زیان رسانده است.
این رقم نسبت به سال ۲۰۱۰، ۱۲ درصد رشد نشان می‌دهد.

اقتصادهای نوظهور یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان نرم‌افزارهای غیرقانونی در جهان به شمار می‌رود.در سال گذشته ۹ میلیارد نرم‌افزار بدون مجوز در رایانه چینی‌ها نصب شده، که این رقم برای نرم‌افزارهای قانونی و معتبر، حدود ۲ و نیم میلیارد دلار بوده است.

بنا به گفته BSA، آمریکا با کسب رقم ۹.۸ میلیارد دلار، بزرگ‌ترین بازار نرم‌افزارهای بدون مجوز به شمار می‌رود.
در عین حال، این کشور لقب «معهد بزرگ‌ترین بازار نرم‌افزارهای معتبر و قانونی» را نیز به خود اختصاص داده است. مبادلات نرم افزارهای قانونی در آمریکا، ۴۱ میلیارد دلار گزارش شده است.
 
کد مطلب: 22665
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام