۱
۰
plusresetminus
شنبه ۶ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۵۴

ویندوز در میدان کسب و کار‌ها بازی را به اندروید باخته است

ایتنا- آندروید با نوآوری‌ها و البته کارامد بودن، در حال افزایش محبوبیت خود میان کاربران است.
ویندوز در میدان کسب و کار‌ها بازی را به اندروید باخته است


نتایج یک مطالعه نشان می‌‏دهد در میدان کسب و کار‌ها ویندوز بازی را به اندروید باخته است. 

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب‏‌سایت citeworld، علاقه کسب و کار‌ها برای توسعه نرم‌‏افزارهای همراه تحت سیستم عامل اندروید در حال افزایش است و در مقابل، علاقه آن‌ها به توسعه نرم‌‏افزارهای سازگار با گوشی‏‌ها و تبلت‏‌های ویندوزی کاهش می‌‏یابد. 

شرکت اَپ سلراتور (Appcelerator) با انجام نظرسنجی‏‌هایی در میان مدیران بخش آی تی سازمان‏‌ها دریافته است که علاقه شرکت‏‌ها و سازمان‏‌ها به توسعه نرم‌‏افزارهای کسب و کار تحت اندروید در حال افزایش است. 

در بخشی از این نظرسنجی، شرکت اَپ‏سلراتور از ۸۰۴ نفر از پاسخگویان خود پرسیده است برای توسعه نرم‌‏افزارهای مصرفی و کسب و کار به کدام یک از سیستم‏‌های عامل همراه علاقه‏‌مند هستند.
 
۸۰ درصد گفته بودند توسعه نرم‌‏افزارهای تحت آی او اس اپل را ترجیح می‌‏دهند. ۷۱ درصد نیز گفته بودند به توسعه نرم‌‏افزارهای تحت اندروید نیز علاقه‌‏مند هستند. در این میان تعداد بسیار کمتری نسبت به توسعه نرم‏‌افزارهای سازگار با گوشی‏‌ها و تبلت‌‏های ویندوزی علاقه نشان داده بودند.
 
۲۶ درصد آن‌ها گفته بودند به توسعه نرم‏‌افزارهای مناسب با تبلت‏‌های ویندوزی علاقه‌‏مند هستند و ۲۵ درصد نیز نسبت به توسعه نرم‌‏افزارهای سازگار با گوشی‏‌های ویندوزی ابراز علاقه کرده بودند. 

شرکت اپ‏سلراتور پیش از این نیز این مطالعه را انجام داده بود که مقایسه آن دو نتایج جالبی به دست می‌‏دهد. بر اساس این مقایسه، علاقه به توسعه نرم‌‏افزارهای تحت اندروید ۷ درصد افزایش یافته است. 

علاقه به توسعه نرم‌‏افزارهای تحت آی او اس اپل ثابت و بدون تغییر بوده است. در مقابل علاقه کسب و کار‌ها به توسعه نرم‌‏افزارهای تحت ویندوز بین ۴ تا ۵ درصد کاهش یافته است. 

این مطالعه همچنین نشان می‌‏دهد کسب و کار‌ها به توسعه نرم‏‌افزارهای مبتنی بر فناوری HTML۵ علاقه زیادی دارند. ۶۰ درصد از پاسخگویان گفته بودند علاقه‌‏مند هستند نرم‌‏افزارهای تحت وب مبتنی بر فناوری HTML را توسعه دهند.
کد مطلب: 27698
نام شما
آدرس ايميل شما


ghafari3
feedback
Iran, Islamic Republic of
با سلام و خسته نباشید.

فکر میکنم در درج درصدها اشتباهاتی صورت گرفته و درصد "آی او اس" 8 می‌باشد و نه 80
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام