۰
plusresetminus
سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۱ ساعت ۲۱:۵۱

پیش‌بینی رشد قوی برای بازار نرم‌افزارهای تحلیلی کسب و کار

ایتنا- شرکت‌ها به دنبال جلب رضایت مشتریان و نیز مدیریت مخاطرات هستند و به همین دلیل بازار نرم‌افزارهای کسب‌وکار پررونق خواهد بود!
پیش‌بینی رشد قوی برای بازار نرم‌افزارهای تحلیلی کسب و کار


برآوردهای شرکت آی‌دی‌سی نشان می‌دهد درآمد حاصل از فروش نرم‌افزارهای تحلیلگر کسب‌وکار در سال ۲۰۱۱ حدود ۱۴ درصد رشد داشته است.
انتظار می‌رود بازار این نرم‌افزارها در سال‌های آینده نیز بتواند رشد قوی خود را حفظ کند.

به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت infoworld، شرکت داده‌های بین‌المللی (آی‌دی‌سی) پیش‌بینی کرده‌است بازار نرم‌افزارهای تحلیلی سالانه به طور متوسط ۸.۹ درصد رشد خواهد داشت و درآمد حاصل از فروش این نرم‌افزار‌ها در سال ۲۰۱۶ به بیش از ۵۰.۷ میلیارد دلار خواهد رسید.

براساس این گزارش، در سال ۲۰۱۱ بازار این نرم‌افزار‌ها در مقایسه با سال قبل از آن ۱۴ درصد رشد داشته است.

آی‌دی‌سی علت این رشد را نتیجه انتشار اخبار اغراق‌آمیز درباره داده‌های کلان (big data) و نوآوری در فناوری‌های این حوزه دانسته است.

شرکت آی‌دی‌سی در حالی از تداوم رشد بازار نرم‌افزارهای تحلیلی خبر داده است که ناپایداری‌های اقتصادی در سراسر جهان همچنان به قوت خود باقی است.

برخی گزارش‌ها حاکی از این است که ناپایداری‌های اقتصادی باعث شده است تا در اکثر نقاط دنیا، به‌ویژه در اروپا، شرکت‌ها و سازمان‌های تجاری هزینه‌های بخش آی‌تی خود را کاهش دهند.
اما آی‌دی‌سی معتقد است بازار تحلیلگر‌ها به چند دلیل عمده رشد خود را حفظ خواهد کرد: ضرورت جلب رضایت مشتریان، امنیت، کشف روندهای کاذب و مدیریت مخاطرات از جمله مهم‌ترین عواملی است که تقاضا برای نرم‌افزار‌ها و ابزارهای تحلیلی را افزایش خواهد داد.

یکی دیگر از عوامل رشد این نرم‌افزار‌ها در این شرایط این است که شرکت‌ها و سازمان‌های کاربر با استفاده از نرم‌افزارهایی از این دست می‌توانند زمینه کاهش هزینه‌های خود را فراهم کنند.

بنا بر گزارش آی‌دی‌سی، شرکت اوراکل هم اکنون بزرگ‌ترین عرضه کننده نرم‌افزارهای تحلیلی است.
این شرکت از راه فروش این نرم‌افزار‌ها بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد کسب کرده است.

گرچه اوراکل به تنهایی یک چهارم این بازار را در اختیار خود دارد، اما تحلیلگران آی‌دی‌سی معتقدند هنوز در این بازار جای رقابت وجود دارد.
شرکت‌های سپ، آی‌بی‌ام و ساس انستیتوت نیز از جمله عرضه‌کنندگان مطرح این نرم‌افزار‌ها هستند.

هم‌اکنون بیش از ۷۰ درصد بازار نرم‌افزارهای تحلیلی در اختیار ۱۰ شرکت بر‌تر این حوزه است.
 
کد مطلب: 22874
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام