کد مطلب: 20796
۴۸ نظر
Share/Save/Bookmark
راه‌اندازي نسخه جديد همراه بانك سپه با بيش از ۶۰ خدمت مختلف
 
سه شنبه ۲۷ دی ۱۳۹۰ ساعت ۱۱:۰۵
 
ايتنا- از امکانات نسخه سوم همراه بانک سپه مي‌توان به انتقال وجه بین بانکی (ساتنا)، گزارش‌های سفارشی براساس نیاز کاربر، خرید شارژ تلفن همراه، مشاهده واریزی یارانه‌ها، ارسال صورت ساب به پست الکترونیکی و... نام برد.
 

بانک سپه از راه‌اندازی نسخه ۳ همراه بانک سپه با بیش از ۶۰ خدمت مختلف بانکی به دارندگان حساب‌های بانک سپه و کارت‌های عضو شتاب خبر داد.

به گزارش ايتنا نسخه جدید همراه بانک سپه، با هدف ارائه خدمات متنوع بانکی به صورت غیرحضوری و متناسب با نیاز مشتریان در ۲۴ ساعت شبانه روز، تهیه و راه‌اندازی شده است.

از امکانات نسخه سوم همراه بانک سپه مي‌توان به ارائه خدمات به کارت‌های عضو شتاب، خدمات چک، انتقال وجه بین بانکی (ساتنا)، گزارش‌های سفارشی براساس نیاز کاربر، خرید شارژ تلفن همراه، مشاهده واریزی یارانه‌ها، ارسال صورت ساب به پست الکترونیکی و... نام برد.

رییس اداره کل فناوری اطلاعات در تشریح سایر خدمات این سامانه اظهارداشت: برای کاهش هزینه مشتریان و ارائه خدمات متنوع‌تر مبتنی بر نیاز و خواست مشتریان، این بانک در نسخه جدید همراه بانک خود، به ارائه بیش از ۳۰ خدمت بانکی به صورت اختصاصی در بستر GPRS اقدام کرده است.

رییس اداره کل فناوری اطلاعات بانک سپه گفت: ارائه نرم‌افزار در سه پوسته مختلف، پشتیبانی از تمامی گوشی‌ها دارای قابلیت برنامه‌های جاوا، اندروید و تشخیص خودکار اندازه و سایز گوشی تلفن همراه، از دیگر مزیت‌های این نرم‌افزار است.

وی با بیان اینکه برای استفاده از این سامانه، مشتریان بانک سپه و دارندگان کارت‌های عضو شتاب می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی همراه بانك سپه، نرم‌افزار مربوطه را دریافت کنند، اظهارداشت: برای افزایش امنیت مشتریان و جلوگیری از دریافت نسخه‌های جعلی، فعال‌سازی نرم‌افزار نسخه ۳ همراه بانک سپه، منوط به دریافت کد فعال سازی از طریق سایت اینترنتی بانک سپه است.

ریاحی تأکید کرد: مشتریان این نرم‌افزار را به دلیل مسائل امنیتی، فقط از طریق سایت بانک سپه دریافت کنند و از دریافت آن از روش‌های دیگر هم چون بلوتوث از سوی فراد ناشناس در خارج از سیستم بانک سپه خودداری کنند.

لازم به ذكر است كه براي بهره‌گیری از خدمات بانکی بانک سپه در بستر GPRS نياز به فعال‌سازی این نوع از خدمات از سوی مشتریان در سیم کارت‌های‌شان است که این کار با مراجعه به سایت یا دفاتر امور مشترکین اپراتورهای تلفن همراه امکان پذیر است.
 
۱۳۹۲-۰۲-۰۹ ۱۲:۱۱:۲۳
فکرکنم دیگه وقتشه نخستین بانک ایرانی ترتیبی برای اتصال حساب کارت ودفترچه بده دیگه....
سجاد دايي
۱۳۹۲-۰۲-۰۲ ۱۱:۲۱:۵۷
اصلآ امكاناتتون به درد نميخوره
برنامه اي كه قابل اجرا نيس رو چراتبليقات ميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ثلاثي
۱۳۹۲-۰۱-۲۵ ۰۹:۵۳:۳۸
خيلي مزخرف است اين برنامه خيييييييلي
مهدی
۱۳۹۱-۱۲-۲۷ ۱۳:۰۱:۴۷
واقعا مسخره است هیچ کدوم ازبرنامه هاتون نصب نمیشه .اولین بانک ایرانی
mahdiye
۱۳۹۱-۱۲-۱۲ ۰۸:۴۲:۴۰
سلام خیلی بده به حرفی که میگید عمل نمیکنید نه کدفعال سازی تون درست کار میکنه نه نرم افزارتون دانلود میشه پس به چه د ردی میخوره فقط فضای سایت اشغال شده ................
داود
۱۳۹۱-۱۲-۱۰ ۱۳:۰۹:۰۵
باسلام بااینکه اول بانک درایران است هیچ امکانات ندارد الان بانک صادرات و ملت ملی امکانتاش خوباست
داود
۱۳۹۱-۱۲-۱۰ ۱۳:۰۸:۴۸
باسلام بااینکه اول بانک درایران است هیچ امکانات ندارد الان بانک صادرات و ملت ملی امکانتاش خوباست
خلیل مقدم
۱۳۹۱-۱۲-۰۵ ۲۳:۲۵:۲۴
باسلام وتشکرازخدمات خوب ومتنوع بانک سبه از شما عزیزان خواهش میکنم چنانکه امکان دارد سیستم را به ارسال بیامک مجهزکنید که هنگام برداشت یاواریز وجه به حساب اشخاص بیامکی به صاحب حساب ارسال شود سیستمی که اکثر بانکها دارند.باتشکرازشما
امین پدرام
۱۳۹۱-۱۱-۲۵ ۲۰:۱۴:۴۱
راضی هستم
ارش
۱۳۹۱-۱۱-۲۰ ۲۰:۰۳:۵۹
سلام چرابانك سپه همراه بانك 727راپشتيباني نميكند.
نللا
۱۳۹۱-۱۱-۱۶ ۱۱:۴۶:۲۵
بابا خیلی عقبید
رضا
۱۳۹۱-۱۰-۱۹ ۱۳:۲۵:۵۶
سلام،آخه این برنامتونو روگوشیهای آندروید امتحان کردین ،جواب نمیده متاسفانه
ادریس دینارزهی
۱۳۹۱-۱۰-۱۲ ۰۰:۴۸:۰۹
باتشکروسپاس فراوان ازخدمات همراه بانک نسخه جدیذ واقعاکرش درسته خسته نباشید
بصیری زاده
۱۳۹۱-۱۰-۰۲ ۰۸:۴۰:۵۹
سلام خسته نباشید چرا برای گردش حساب های بانک که انجام میشود برای صاحب حساب پیامک نمی اید که از حساب شما پول واریز شد یا اینکه خارج شد در بانکهای وموسسات مالی این عمل انجام میشود ( گردش عملیات حساب توسط پیامک به صاحب حساب اطلاع رسانی نمیشود)
20ff
۱۳۹۱-۰۹-۲۱ ۲۱:۳۴:۰۰
همه بانکها حسابهای دفترچه و کارت به هم وصله ولی بانک سپه اینطور نیست یعنی اگه کسی بخواد از حساب دفترچه اش برداشت کنه فقط باید به شعبه اصلیش مراجعه کنه خوب یه دفعه بگین مشتریها بیان حساباشونو تو بانک سپه ببندن دیگه@
۱۲۳۴