۰
plusresetminus
شنبه ۴ تير ۱۳۹۰ ساعت ۱۵:۵۴

کنفرانس بین‌المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی

ایتنا - چهارمین کنفرانس بین‌المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی برگزار مي‌شود.



چهارمين كنفرانس بین‌المللی نظام اداري الكترونيكي با شعار "خدمات الكترونيكي بستر جهاد اقتصادي" با هدف معرفی توانمندی‌های داخلی و خارجی در زمینه خدمات‌رسانی الکترونیکی و تبادل‌نظر در خصوص استفاده از بستر شبکه دولت در تعاملات فراسازمانی و بررسی و چالش‌ها و موانع فراروی تحقق نظام اداری الکترونیکی تيرماه امسال برگزار مي‌شود.

به گزارش ایتنا، دكتر مهدي فيض، رييس شوراي سیاست گذاری اين همايش در يك نشست خبري گفت: سياست‌هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب اسلامي مبني بر توسعه نظام اداري الكترونيكي و فراهم كردن الزامات آن به منظور ارايه مطلوب خدمات عمومي و برنامه پنجم توسعه كشور دولت را موظف كرده است تا پايان برنامه پنجم توسعه، ۷۰ درصد خدمات خود را به صورت الكترونيكي ارايه دهد.

وي افزود: از سوي ديگر خدمات دولت الكترونيكي از دو جنبه استفاده از مردم از خدمات الكترونيكي دولت و استفاده دستگاه هاي دولتي براي انجام وظايف خود از طريق بسترهاي الكترونيكي و به صورت دوركاري است.

فيض افزود: بحث خدمات الكترونيكي از دو جنبه قابل تامل است، يكي از جنبه‌ها ارباب الرجوع و ديگري كارمندان دولت است، چراكه هر دو براي انجام وظايف خود نيازمند سيستم‌هاي الكترونيكي و نظام اداري الكترونيكي هستند. وي ادامه داد: براي ايجاد اين تحول نيازمند يك جهش بزرگ از سوي تمامي سازمان‌ها است، در همين راستا نيازمند يك فرهنگ‌سازي مناسب در اين حوزه هستيم.

فيض گفت: بنابر آمارهاي رسمي دسترسي به شبكه اينترنت در ايران ۴۰ درصد است و اين نشان دهنده اين است كه مي‌توان بخش عمده‌اي از خدمات دولتي را به صورت الكترونيكي ارايه كرد.

معاون آموزشي جهاد دانشگاهي دانشگاه صنعتي شريف اظهار داشت: براي رسيدن به اهداف دولت الكترونيكي مي‌بايست فرهنگ سازی لازم را به همراه تعامل هرچه بيشتر نهادهاي دولتي و بخش خصوصي انجام دهد. وي خاطرنشان كرد: از سوي دیگر دولت مانند قوه قضاييه، پليس ۱۰+ و شركت مخابرات ايران و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بخشي از وظايف خود را به بخش خصوصي محول كند كه لازمه اين كار فراهم كردن فضاي لازم و اعتماد به بخش خصوصي است. رييس شوراي سياست‌گذاري چهارمين كنفرانس بین‌المللی نظام اداري الكترونيكي افزود: چهارمين كنفرانس بين‌‌المللي نظام اداري الكترونيكي با هدف انتقال تجربيات عملي نظام اداري الكترونيكي در نهادها و شركت‌هاي مختلف و از سوي ديگر ايجاد استانداردهاي خدمات دولت الكترونيكي برگزار می‌شود.

دکتر علی بازايي، دبير عملي چهارمين كنفرانس بین‌المللی نظام اداري الكترونيكي در ادامه اين نشست اظهار داشت: در اين همايش بناست تا وضعيت شعار "هرچه بهتر شدن بهره وري سازمان‌ها" بررسي شود.

بازايي افزود: قصد داريم با برگزاري اين كنفرانس تجربه‌هاي موفق و ناموفق سازمان‌ها در كشور به اشتراك گذاشته شود و سرمايه‌گذاري در زيرساخت‌هاي مخابراتي كه می‌بایست سرمايه گذاري در آنها آغاز شود بحث شود تا در نهايت به يك مدل مفهومي برسند.

وي افزود: اين همايش در محورهاي استانداردهاي خدمات الكترونيكي، نظام اداري همراه، نظام اداري الكترونيكي و دوركاري، نظام اداري الكترونيكي و تحول اداري برگزار مي‌شود. دبير عملي چهارمين كنفرانس بین‌المللی نظام اداري از برگزاري ۵ پانل تخصصي در حاشيه اين همايش خبر داد و افزود: اين پنل هاي تخصصي توسط سازمان‌های متولي برگزار مي‌شود.

وي گفت: کار گروه استانداردسازي و امنيت توسط سازمان پدافند غيرعامل كه متولي امنيت سايت‌هاي كشور است، کار گروه مديريت خدمات الكترونيكي، توسط بخش فناوري اطلاعات وزارت نفت كه داراي تجربه موفق دراين حوزه است، كارگروه نظام اداري همراه و زيرساخت، كارگروه اتوماسيون اداري و ERP و کار گروه معماري سازماني و دوركاري توسط وزارت كار و امور اجتماعي كه متولي بخش دوركاري در كشور است برگزار می‌شود.




همچنين دكتر مصطفي بهمن آبادي، دبير چهارمین کنفرانس بین‌المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی در بخش ديگري از اين نشست خبري گفت: در اين كنفرانس ۱۵۰ مقاله كاربردي از شركت‌ها، ‌نهادهاي دولتي و مراكز علمي كشور برگزيده شده است.

وي خاطرنشان كرد: تجارت الكترونيكي برپايه استفاده از موتورهاي جستجو بناشده است و براين اساس كارگاه تخصصي بهينه سازي سایت‌های سازماني براي موتورهاي جستجو برگزار می‌شود تا سازمان‌ها بتوانند خدمات و وظيفه اصلي خود را در موتورهاي جستجو بهينه كنند.

بهمني افزود: كارگاه تخصصي امنيت اطلاعات (ISMS) از ديگر كارگاه هاي جنبي اين همايش است؛ چرا که سايت‌هاي سازماني از نظر امنيت در سطح بسيار پاييني قرار دارند و به راحتي قابل هك شدن هستند و بنابراين در اين كارگاه به مديران سازماني آموزش داده مي‌شود كه چگونه مديريت امنيت اطلاعات را در سازمان و شركت خود بومي‌سازي كنند.

وي گفت: سمينار مديريت الكترونيكي شهر از ديگر كارگاه هاي جنبي اين نشست است كه در آن به خدمات مربوط به شهروند الكترونيك، خدمات عمومي كه در شهروند الكترونيكي مي‌بايست ارايه شود و شهر الكترونيكي پرداخته می‌شود.

دبير چهارمين كنفرانس بي المللي نظام اداري الكترونيكي گفت:کنفرانس‌های گذشته بيشتر به صورت تئوري بود ولي در اين همايش تلاش شده است تا به صورت كاربردي به اين بحث پرداخته شود و تجربيات موفق و ناموفق اين حوزه تبادل شود.

گفتني است چهارمین «کنفرانس بین‌المللی و جشنواره نظام اداری الکترونیکی» با شعار «نهضت توسعه خدمات الکترونیکی» به همت جهاد دانشگاهي صنعتي شريف و مرکز همایش‌های طاپکو با حمایت ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و سازمان‌ها با هدف تعامل ميان دستگاه‌های اجرایی جهت تحقق نظام اداری الکترونیکی و معرفی آخرین دستاوردهای کاربردی نظام اداری الکترونیکی در داخل و خارج از کشور تیر ماه ۱۳۹۰ در تهران برگزار مي‌شود و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به نشاني اينترنتي www.oas.ir مراجعه نمایید.


کد مطلب: 18591
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام