۱
۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۴۹

رستگاری نسل هفتم

معرفی مادربرد Z77X-UD5H گیگابایت
ایتنا - در صدر این محصولات مادربرد Z۷۷X-UD۵H قرار داشت که به عنوان یک محصول مناسب پایدار، مناسب کاربران حرفه‌ای معرفی شد.
رستگاری نسل هفتم


با معرفی مادربردهای سری Z۷۷ در نمایشگاه سبیت آلمان، گیگابایت تولید کننده‌ای بود که چندین مدل متفاوت از این سری را برای نیازهای مختلف کاربران ارائه کرد. در صدر این محصولات مادربرد Z۷۷X-UD۵H قرار داشت که به عنوان یک محصول مناسب پایدار، مناسب کاربران حرفه‌ای معرفی شد.


به گزارش ایتنا حرفه‌ای ترین مادربرد از سری Z۷۷ گیگابایت از ۳D BIOS بهره می‌برد.
این نسل از بایوس انحصاری گیگابایت که در مادربردهای سری X۷۹ معرفی شد، با کمی تفاوت در شکل و شمایل روی Z۷۷X-UD۵H هم قرار گرفت.
این بایوس روی دو تراشه MXIC MX۲۵L۶۴۰۶E تعبیه شده که هرکدام از آنها دارای هشت مگابایت حافظه هستند.
در صورت خرابی و کراش شدن بایوس اصلی، بایوس دیگر به بازیابی بایوس اصلی می‌پردازد.

با توجه به اینکه گیگابایت از نسل جدیدی از بایوس روی این محصول استفاده کرده است، نحوه کار با آن به دو حالت اساسی تقسیم می‌شود. حالت پیشرفته؛ که برای به طور خاص برای اورکلاکرها و کاربران حرفه‌ای طراحی شده است تا کنترل بیشتری روی مولفه‌های سخت‌افزاری داشته باشند.
حالت سه بعدی؛ برای کاربران کم‌تجربه‌تر ساخته شده است و محیطی کاملاً گرافیکی و رنگی همراه با نشانگر ماوس به آنها اجازه می‌دهد تا تغییرات مورد نیازشان را اعمال کنند.

با در نظر داشتن نیاز اورکلاکر ها به خنک کننده های غیر معمول و حرفه ای، گیگابایت سعی کرده است فضایی که سوکت پردازنده را احاطه می‌کند خالی از اجزا بگذارد تا بتوان از انواع خنک کننده ها در سایزهای بزرگ هم استفاده کرد.
کمی دورتر از سوکت، گیگابایت از ۱۲ فاز برای مدار تغذیه تمام دیجیتال مادربرد استفاده کرده است. ۸ فاز از این دوازده عدد برای تغذیه پردازنده در نظر گرفته شده است. علاوه بر این، تعداد ماسفت ها در هر فاز از دو به سه ماسفت با کیفیت تر افزایش پیدا کرده است. با کمک مدار تغذیه تمام دیجیتال و برنامه ۳D Power قابلیت تنظیم و کنترل سه مولفه فرکانس، ولتاژ و فاز برای نقاط حساس مادربرد فراهم شده است. با این مدار تغذیه تامین توان پردازنده اصلی، VTT، پردازنده گرافیکی و حافظه با بالاترین دقت ممکن صورت می گیرد.

روی چهار شکاف حافظه مادربرد Z۷۷X-UD۵H می توان تا ۳۲ گیگابایت حافظه با بازه فرکانس ۱۳۳۳ تا ۲۸۰۰ مگاهرتز قرار داد. همچنین با توجه به عرضه کارت های گرافیک با قابلیت پشتیبانی از نسل سوم PCIe، روی این محصول ۳ شکاف از این فن آوری قرار گرفته است. هرچند که هنوز هم می توان از کارت های الحاقی نسل قبلی PCIe روی این شکاف بهره برد. همان طور که می دانید سرعت نسل سوم PCIe از نسل قبلی آن به دو برابر افزایش یافته است. روی این شکاف ها قابلیت استفاده از چندین کارت گرافیکی به صورت SLI و CrossfireX هم وجود دارد. از طریق چیپ ست Z۷۷ اینتل دو درگاه ساتا ۳.۰ و از طریق چیپ ست مجزای Marvell ۸۸SE۹۱۷۲ هم دو درگاه دیگر از همین نسل روی مادربرد قرار گرفته اند.
با قرارگیری درگاه mSATA روی مادربرد Z۷۷X-UD۵H، استفاده از درایو های حالت جامد (یا همان SSD) ممکن است. این درایو ها به کمک می کنند تا یک سری از برنامه های پرکاربرد روی این درایو قرار گیرند تا سرعت پاسخ گویی سیستم چهار برابر شود. گیگابایت برای شبکه نیز هم از چیپ ست اینتل و هم از چیپ ست Atheros AR۸۱۵۱-B استفاده کرده است. هرکدام از این چیپ ست ها قابلیت های خاص خود را دارند.

از دیگر فناوری های انحصاری که گیگابایت به روی مادربرد Z۷۷X-UD۵H تعبیه کرده است، فن آوری Ultra Durable ۴ است.
فناوری نامبرده از مادربرد شما در برابر خطرات روزمره ای که آن را تهدید می کند حفاظت می کند. خطراتی مانند رطوبت و نم، تخلیه الکتریسیته ساکن، قطع ناگهانی جریان برق و دمای بسیار بالا. گیگابایت همچنین برای هر درگاه USB که از طریق چیپ ست Z۷۷ کنترل می شوند از دو فیوز و برای درگاه‌های USB دیگر از یک فیوز جداگانه استفاده کرده است. در صورت از کار افتادن و صدمه دیدن یکی از این درگاه‌ها، همانند مادربرد های قدیمی دیگر همه درگاه های USB از کار نمی افتند.

همانطور که در ابتدای مطلب ذکر شد این مادربرد مناسب کاربران حرفه ای است، این محصول را می توانید با گارانتی آواژنگ در بازار های معتبر کشور پیدا کنید.
 
کد مطلب: 22736
نام شما
آدرس ايميل شما


r98se.blogfa.com
feedback
thank you
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام