۱
۰
plusresetminus
پنجشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۲۳:۱۶
تاثیر برند بر انتخاب کاربران

معرفی برترین نام‌های تجاری لپ‌تاپ‌ها

ایتنا - رده‌بندی نتایج تست‌های مختلف بر روی برندهای مطرح لپ‌تاپ را در این مقاله می‌بینید.
معرفی برترین نام‌های تجاری لپ‌تاپ‌ها


آزمون‌های زیادی در حوزه لپ‌تاپ‌ها انجام می‌شوند تا برندهای مختلف را ارزیابی کنند. این آزمون‌ها که معمولا توسط موسسات معتبر بین‌المللی اجرا می‌شوند جنبه محرمانه دارند و با اینکه نتایج آنها می‌تواند در انتخاب یک برند مناسب توسط مصرف‌کنندگان موثر باشد اما گزارش ارزیابی برندها انتشار عمومی ندارد.

در مقابل نشریات و سایت‌های اطلاع‌رسانی نیز تلاش می‌کنند با بررسی‌های مستقل به یک رده‌بندی کلی در مورد کیفیت و کارایی لپ‌تاپ‌ها برسند و در این میان مجله لپ‌تاپ به آدرس laptopmag.com و نسخه چاپی آن که با عنوان LAPTOP Magazine منتشر می‌شود هر ساله بر اساس نتایج تست‌های خود و نظر کاربرانش، آماری از برندهای برتر لپ‌تاپ‌ را منتشر می‌کند.
در این آزمایش‌ها که از ابتدا تا انتهای سال میلادی و روی بیش از ۲۰۰ مدل لپ‌تاپ انجام می‌شود ۱۰ شاخص مهم مانند کارایی، طراحی، فناوری‌های جدید، ارزش خرید و کیفیت مد نظر قرار می‌گیرند. در ادامه این رده‌بندی را مشاهده می‌کنید.

۱- اپل
جایگاه نخست این رده بندی برای چهارمین سال متوالی به اپل اختصاص دارد. لپ‌تاپ‌های اپل توانسته‌اند با کسب ۸۹ امتیاز از ۸ گروه امتیازی، رتبه اول را کسب کنند و در پنچ گروه طراحی، کیبورد و تاچ‌پد، صدا و تصویر، نرم‌افزار و بررسی فنی در صدر برندهای دیگر قرار بگیرند.
اپل تنوع زیادی در طراحی محصولات خود ندارد با این حال محصولات آن یکی از پرطرفدارترین لپ‌تاپ‌ها هستند.

۲- لنوو
لنوو برای سومین سال متوالی است که بعد از اپل در مقام دوم قرار می‌گیرد. این برند در گروه‌های فناوری‌های جدید، بررسی فنی، طراحی، کیبورد و تاچ‌پد امتیاز بالایی دارد و از نظر ارزش خرید و نوآوری نیز توانسته است نظر کارشناسان را جلب کند.
نکته قابل توجه این است که امتیاز اصلی در این برند به رده آیدیاپد تعلق دارد که به اندازه تینک‌پد‌ها حرفه‌ای نیستند اما در سال گذشته دومین برند پرفروش جهان بودند.

۳- ایسوس
ایسوس در یکسال گذشته درخشش زیادی داشته و به همین دلیل از جایگاه پنجم به رتبه سوم ارتقا پیدا کرده است. اصلاح کیبورد و افزایش کیقیت صفحه نمایش از مواردی هستند که ایسوس تمرکز زیادی روی آنها نشان داده است.
این برند اولین اولترابوک با کارت گرافیکی مستقل را معرفی کرد و از نظر نوآوری نیز با لنوو همرده است.

۴- اچ‌پی
اچ‌پی در رده‌بندی امسال به جایگاه چهارم سقوط کرده و بعد از اپل، لنوو و ایسوس قرار گرفته است.
این برند برای چند سال متوالی بین رتبه‌های اول تا سوم قرار داشت ولی امسال این جایگاه را ازدست داده است. دلیل این امر هم در نوآوری است. اچ پی در زمینه کالا و بازار مشکلی ندارد اما نتوانست به سرعت رقبای خود حرکت کند.

۵- سامسونگ
قرارگیری سامسونگ در جایگاه پنجمین برند معتبر ممکن است کمی عجیب به نظر برسد. این رده‌بندی بر اساس سهم بازار انجام می‌شود و ویژگی‌های کاربردی دارد به همین دلیل سامسونگ توانسته در میان پنج برند برتر باشد.
دلیل این موضوع را می‌توان در فناوری‌های بکار رفته در لپ‌تاپ‌های سامسونگ و طراحی آنها جستجو کرد. البته توسعه شگفت‌انگیز موبایل‌های سامسونگ در اقبال عمومی به سمت این نام بی‌تاثیر نیست.

۶- سونی
سونی با دو پله سقوط از جایگاه چهار به رتبه ششم کاهش جایگاه داده است و بین سامسونگ ودل قرار گرفته است.
این برند همچنان طراحی قابل توجهی روی محصولات خود دارد و کیفیت آنها کم نظیر است ضمن اینکه صدا و تصویر در سونی همچنان حرف اول را می‌زند. دلیل سقوط این برند را می‌تواند در سیاست‌های قیمت‌گذاری، سرعت رقبا و تاخیر این برند در محصولات سازگار با ویندوز هشت دانست.

۷- دل
دل در سال گذشته روی طراحی محصولات خود دقت زیادی داشت و حتی یک مدل تغییر پذیر میان لپ‌تاپ و تبلت ارائه داد.
با این حال تولید انبوه محصولات متوسط و نرخ بازگشت به گارانتی این محصولات باعث می‌شود کاربران این برند را با احتیاط انتخاب کنند. اگر دل به تمرکز روی طراحی و افزایش کیفیت قطعات توجه کند قطعا سال آینده جایگاه بهتری خواهد داشت.

۸- ایسر
ایسر همچنان اصرار دارد به عنوان یک برند ارزان مطرح شود. این سیاست اگرچه سهم بازار زیادی برای آن به همراه داشته اما مانع از افزایش ارزش برند می‌شود.
ایسر در سال گذشته طراحی‌های جذابی در اولترابوک‌های سری S7 انجام داد ولی از نظر نوآوری، بررسی فنی و کیفیت محصولات نیازمند یک بازنگری کلی است. البته به دلیل قیمت مناسب این برند همچنان طرفداران زیادی دارد.

۹- توشیبا
توشیبا در میان ۹ برند بررسی شده، رتبه نهم ره به خود اختصاص داده است. دلیل این امر هم کاملا مشخص است. توشیبا تمرکز خود در بازار لپ‌تاپ‌ها را از دست داده و نوآوری جدیدی در محصولات آن دیده نمی‌شود. ضمن اینکه از نظر صدا و تصویر نیز حرف زیادی برای گفتن ندارد.
توشیبا برای بازگشت به سال‌های طلایی خود علاوه بر نوآوری و طراحی باید به کیبورد، صدا و تصویر و بررسی فنی توجه کند.
 
 


 
 
 
کد مطلب: 25983
نام شما
آدرس ايميل شما


کامران اعتمادی
feedback
Germany
عاشق سایتتونم
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ