۴
۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۰

استخدام کارشناس شبکه و مواردی که هرگز نباید فراموش کرد

ایتنا - توجه به افزایش روز افزون بهره‌مندی سازمان‌ها از شبکه‌های کامپیوتری و رونق پیدا کردن خدمات شبکه و بازار کار مربوط به آن، مدیران سازمان‎ها می‎بایست در استخدام کارشناس شبکه برای سازمان خود کمال دقت را انجام دهند. در این مقاله قصد داریم با ارائه نکاتی مهم، مدیران را در جذب کارشناس شبکه یاری کنیم.
استخدام کارشناس شبکه و مواردی که هرگز نباید فراموش کرد
استخدام کارشناس شبکه و مواردی که هرگز نباید فراموش کرد
به گزارش ایتنا به نقل از واحد استخدام در آریستک ، با توجه به افزایش روز افزون بهره‌مندی سازمان‌ها از شبکه‌های کامپیوتری و رونق پیدا کردن خدمات شبکه شرکت‌های ارائه کننده، کارجویان علاقه‌مند به استخدام کارشناس شبکه نیز تمایل دارند با این‌گونه شرکت‌های خدماتی همکاری خود را آغاز کنند. به دلیل تأثیر غیر قابل انکار شبکه‌های کامپیوتری در افزایش بازدهی فرآیندهای سازمان‌ها، چند سالی است که مدیران شرکت‌ها استقبال بسیار خوبی از راه‌اندازی شبکه در سازمان خود داشته‌اند و بر همین اساس بازار کار پیاده سازی شبکه‌های کامپیوتری نیز رونق گرفته است. با نفوذ و روی کار آمدن شبکه‌های کامپیوتری در سازمان‌ها، طبیعتاً پای کارشناسان شبکه به این‌گونه سازمان‌ها از طریق انتشار آگهی استخدام کارشناس شبکه در جراید، باز می‌شود. در این مقاله قصد داریم با ارائه نکاتی مهم، مدیران را در جذب کارشناس شبکه در سازمان شان یاری کنیم.

تخخص متقاضیان استخدام کارشناس شبکه
اولین و مهم‌ترین موردی که مدیران هنگام استخدام کارشناس شبکه باید حتماً به آن توجه داشته باشند، تخصص کارشناس شبکه می‌باشد. متأسفانه مدیران اغلب شرکت‌های ایرانی، توجه چندانی به میزان تخصص کارشناس خود نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند از بین متقاضیانی که برای استخدام کارشناس شبکه در سازمان وی اقدام کرده‌اند، کسانی را انتخاب نمایند که دستمزد کمتری درخواست کرده‌اند! این باور اشتباه موجب می‌شود که افراد با دانش کم وارد سازمان شوند و به دلیل عدم تخصص خود هنگام مواجه شدن با چالش‌ها، عملاً شبکه سازمان را به به سمت نابودی سوق می‌دهند و خسارات سنگینی را به سازمان تحمیل می‌کنند.
 
استخدام کارشناس شبکه - <a href='https://www.itna.ir' target='_blank'>ایتنا</a>

توجه به میزان تجربه در استخدام کارشناس شبکه
دومین نکته‌ای که مدیران هنگام جذب کارشناس برای نگهداری و پشتیبانی شبکه‌های کامپیوتری باید رعایت کنند، توجه ویژه به مقدار تجربه افراد متقاضی استخدام کارشناس شبکه می‌باشد. بارها دیده شده است که برخی کارشناسان شبکه، دانش تخصصی لازم در مباحث مختلف شبکه را دارا می‌باشند اما به دلیل عدم برخورداری از تجربه کافی، توانایی لازم نیز هنگام مواجه شدن با خرابی‌ها و اختلالات شبکه ندارند. در چنین شرایطی، شبکه سازمان با مشکل جدی روبه می‌شود و پرسنلی که با شبکه‌های کامپیوتری سازمان سر و کار دارند نیز قادر به انجام وظایف سازمانی خود نخواهند بود. لذا هنگام استخدام کارشناس شبکه در شرکت و یا سازمان خود، حتماً از آنها سوابق کاری بخواهید.

تیپ شخصیتی کارجویان
پس از اینکه کارجویان متقاضی را از طریق فیلترهای تخصص و تجربه گذراندید، می‌بایست تیپ شخصیتی آنها را مورد ارزیابی قرار بدهید. نیازی به روانشناسی‌های تخصصی نیست؛ همین‌که بدانید فرد متقاضی استخدام کارشناس شبکه، از روحیه جنگجویانه‌ای برخوردار است کاملاً کفایت می‌کند. زیرا شغل کارشناسی شبکه سراسر چالش است و مسئله! اگر مسئول IT شما در برخورد با حل مسائل و مواجه شدن با چالش‌های شبکه از روحیه مبارزه‌طلبانه برخوردار نباشند، بی شک در آینده نیز علاقه‌مند به حل و برطرف سازی خرابی‌های شبکه نخواهد بود و می‌توان نتیجه گرفت که صرفاً به دنبال محیطی آرام و بی دغدغه برای یک کار روتین در شرکت شما می‌باشد. لذا هنگام استخدام کارشناس شبکه در شرکت خود حتما باید روحیات وی را مورد بررسی قرار بدهید.

این مقاله توسط کارشناسان واحد نیروی انسانی آریستک آماده شده است و کاربران می‎توانند دیگر مقالات مربوط را نیز از طریق وبسایت این شرکت مطالعه کنند. همچنین از کارجویانی که در پی استخدام کارشناس شبکه در شرکت‎ کامپیوتری می‎باشند، دعوت می شود جهت ارسال درخواست شغلی خود به وبسایت آریستک مراجعه کنند.
کد مطلب: 51038
نام شما
آدرس ايميل شما


خداوردی
feedback
Iran, Islamic Republic of
ای بابا کار نیست که من دانشجو ام ولی فکر نکنم که کار برامون گیر بیاد :(
jalilian
feedback
Iran, Islamic Republic of
به نظر من شما بهتره از همین الان برید دنبال کارورزی و تجربه ات رو بیشتر کنی تا درست تموم شد مثل جامعه دانشجوی بیکار و بی تجربه نباشید.-چون توی اینکار تجربه است که حرف اول رو میزنه-آها کلاس های شبکه رو هم باید بری، تازه اول کاری می خوای کار برات ریخته باشه رو زمین!
محمدی
feedback
Iran, Islamic Republic of
با تشکر
بیکار
feedback
Iran, Islamic Republic of
یعنی واقعا این شده معضلی برای اقتصاد کشور ، یه فکر بکنید برای این موضوع ...
رشته فناوری اطلاعات که بیشتری تقاضا رو برای بازار کار داره به صورتی شده که هر سه 4 ماه باید از یه شرکت بیام بیرون بریم یه شرکت دیگه چون وضع حقوق دادنشون اصلا خوب نیست و نمیشه بدون حقوق هم زندگی کرد.
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ