پهناي باند اينترنت دانشگاه شريف جوابگوي نيازهاي دانشجويان نيست
پهناي باند اينترنت موجود جوابگوي درخواستها و نيازهاي دانشجويان نيست و با وجود اين ميزان پهناي باند و سرعت پايين امكان آموزش مجازي به صورت پخش مستقيم وجود نخواهد داشت.
سعيد ايرانفرد مسئول وب دانشگاه صنعتي شريف در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: ثبتنام دانشجويان، تخصيص كلاسها و منابع، اعلام نمرهها و امور اداري دانشگاهها كه زماني به روش سنتي و زمانبر انجام ميشد در حال حاضر با استفاده از فناوري اطلاعات و شبكه اينترنت و در سيستمي جامع انجام ميشود.
به گفته او با امكانات جديد، آموزش و ارتباط دانشجو با اساتيد، و ديگر خدمات آموزش الكترونيكي ارايه ميشود به نحوي كه اساتيد تكاليف دانشجويان را از راه شبكه و اينترنت اعلام و يا دريافت ميكنند.
وي با بيان اين كه برخي دانشگاهها آخرين نتايج علمي كسب شده توسط دانشجويان دانشگاه را روي سايت اختصاصي خود قرار ميدهند تا مورد استفاده ديگران قرار بگيرد، گفت: اين كار نتايجي چون آشنايي پژوهشگران با يكديگر و همكاري آنها را در پي خواهد داشت كه اين امر به تشكيل تيمهاي تحقيقاتي ميانجامد.
مسئول وب دانشگاه صنعتي شريف در پايان گفت: به عنوان نمونه در كشوري عربستان مشتركان از طريق شبكه تلفن همراه بدون كابل، 7 مگابايت پهناي باند دريافت ميكنند. در صورتي كه دانشگاه شريف كه در حوزههاي علمي و صنعتي در رتبه اول است با وجود چند هزار كاربر همزمان تنها 50 مگابايت در ثانيه پهناي باند دارد.