عباس ظریفکار در گفتوگو با مهر با بیان اینکه این تغییر نام در شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال بررسی است، افزود: با توجه به این تغییر نام از ابتدای سال جاری اولویتها و محورهای فعالیت پژوهشگاه تدوین و بر اساس آن وظایف بخشهای مختلف تعریف شده است.
وی 4 پژوهشکده فناوری ارتباطات، فناوری اطلاعات، امنیت و مطالعات راهبردی و اقتصادی را از جمله پژوهشکدههای این مرکز نام برد و گفت: هر کدام از این پژوهشکدهها دارای گروههای تخصصی هستند که با توجه به اولویتهای پژوهشی هر پژوهشکده، وظایفی را بر اساس نوع فعالیتی که انجام میدهند، در نظر گرفته شد.
وی به ایجاد مجموعه آزمایشگاهها در این مرکز اشاره کرد و اظهار داشت: این آزمایشگاهها به محققان و پژوهشگران در زمینه ارائه تستهای لازم در حوزه ICT کمک میکند.
سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران، بومی سازی فناوریهای نوین در حوزه ICT را از اولویتهای این مرکز دانست و ادامه داد: برای این منظور با توجه به نقش این مرکز در اجرا و ترسیم برنامههای کلان و راهبردی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات اقدام به برونسپاری طرحها و پروژهها کردیم.
وی در این باره گفت: محورهای کلان تحقیقاتی این حوزه در شورای پژوهشی مرکز بررسی میشود و پس از تصویب نهایی، نسبت به اجرای پروژههای تحقیقاتی از قبیل راهبردی، بنیادی، کاربردی و توسعهای اقدام میشود که بخشی از این پروژهها از طریق فراخوان به دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بر اساس توانمندیها و امکانات واگذار میشود.
به گفته سرپرست مرکز تحقیقات مخابرات ایران در سال قبل حدود 30 درصد از فعالیتها در داخل مرکز و 70 درصد به شرکتهای خصوصی و دانشگاهها واگذار شد.
ظریفکار گفت: متقاضیان برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه برونسپاری پروژهها میتوانند به سایت این مرکز به آدرس www.itrc.ac.ir مراجعه کنند.