در سمینار تخصصی سایبروم: UTM راه حل مقابله با تهدیدات به جای دوری کردن از آن
این سمینار که چهارمین سمینار این کمپانی طی سال جاری در ایران بود با حضور مدیر منطقهای خاورمیانه، مدیر محصول ایران این کمپانی و همچنین جمع کثیری از نمایندگان ارگانها و سازمانهای دولتی و خصوصی برگزار شد.
در این برنامه که با همکاری شرکتهای تجارت امن خاورمیانه، دمسان رایانه و گلدنت نماینده جدید سایبروم برگزار شده بود ابتدا خسروی مدیرعامل گلدنت به تعریف دقیق نیازهای امنیتی و پیادهسازی آنها در محیط شبکه پرداخت و گفت: تعاریف پیچیده و تغییرات شدید دنیای شبکه باعث تحمیل هزینههای زیاد تامین تجهیزات و نیروی متخصص به مجموعه و مشکل شدن به روز رسانی سیستمهای امنیتی میشود و راه برون رفت از این بحران تنها برونسپاری کردن فاز امنیت شبکه است که در واقع همان به کارگیری UTM هاست.
خسروی با بر شمردن ویژگیهای سامانه یکپارچه مقابله با تهدیدات (UTM) همچون دیواره آتش، آنتیویروس و آنتیهرزنامه، سامانه تشخیص و بازدارنده مهاجم، فیلترینگ و کنترل دستی نامههای الکترونیکی، خاطرنشان ساخت: UTM به سازمانها اجازه میدهد تا به جای دوری کردن از تهدیدات و خطرات اینترنتی، با آنها مقابله کنند.
او در ادامه به برخی از ویژگیهای UTMهای سایبروم اشاره کرد و عمده دلایل استفاده آن را ساده بودن مدیریت یک سامانه به جای چندین رایانه، هزینه نگهداری کمتر و قیمت اولیه ارزانتر دانست. خسروی با ارائه گزارش تصویری عینی از خطرات و تهدیداتی که کاربران سازمانهای بزرگ و نامی را که برخی از مدیران آنها نیز در جلسه فوق حضور داشتند متذکر شد: به وجود نیامدن مشکلات امنیتی به ظاهر، دلیل بر ایمن بودن سیستم نیست. در حالی که برخی سازمانها گمان میکنند با به کارگیری ابزارهای امنیتی از محیطی کاملا امن برخوردار هستند در همان هنگام در معرض شدید ترین خطرات و تهدیدهای اینترنتی قرار دارند و از این موضوع غافلند.
همچنین در ادامه این سمینار یک روزه Surender Kumar Bishnoi مدیر منطقه خاورمیانه سایبروم و نیما کریمی مدیر محصول سایبروم در ایران به معرفی چند نمونه از محصولات امنیتی این کمپانی و تشریح بر نامههای آتی سایبروم برای بازار ایران و برگزاری کارگاهای آموزشی پرداختند. گفتنی است رضا اخلاقی مدیرعامل دمسان رایانه نماینده محصولات سایبروم در ایران به معرفی ویژگیهای فنی این محصولات پرداخت و مهمترین ویژگیهای محصولات امنیتی یکپارچه سایبروم را مبتنی بودن آنها بر شناسه کاربری و ارائه گزارشات تکمیلی عنوان کرد.
همچنین در پایان این سمینار که چهارمین سمینار تخصصی سایبروم پس از تهران، اهواز و همدان بود، به شرکتکنندگان گواهی نامه سایبروم اهدا شد. لازم به ذکر است پیش از این، سمینارهای دورهای سایبروم در شهرهای اهواز و همدان برگزار شده بود که در آن مسعود ملاپناه مدیرفنی شرکت فناوران اطلاعات و ارتباطات شمال غرب به بررسی فنی دستگاههای سایبروم و ویژگیهای متمایز آن نسبت به محصولات مشابه پرداخت.