به گزارش شرکت کارنما رایانه، طی یک نشست خبری که در محل سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار گردید، راهکار شرکت کسپرسکی برای حفاظت از تلفنهای همراه و راهکار شرکت سایبروم برای مدیریت امنیت دادهها تشریح گردید.
در ابتدای این نشست خبری که با حضور نمایندگان رسانههای گروهی و نشریات تخصصی آی تی برپا شد، محمدعلی دره شیری، موسس و مدیرعامل شرکت کارنما رایانه ضمن خوش آمدگویی به حاضران به بیان کلیاتی در خصوص شرکت و اهداف آن پرداخت.
وی با بیان اینکه این شرکت از ابتدای فعالیت خود در سال ۱۳۸۴ تاکنون همواره حوزه امنیت اطلاعات را به عنوان یکی از حوزههای اصلی فعالیت خود در نظر داشته است، اظهار داشت: کارنما رایانه از ابتدا به عنوان ارائه کننده محصولات کسپرسکی در زمینه نرمافزارهای امنیت اطلاعات فعالیت نموده و در ادامه UTMهای سایبروم را به عنوان راهکارهای سخت افزاری امنیت اطلاعات مورد توجه قرار داد و به ارائه آنها پرداخت.
دره شیری ضمن اشاره به کسب نمایندگی رسمی محصولات فوق افزود: کارنما رایانه ضمن فروش و ارائه خدمات پس از فروش راهکارهای امنیتی گفته شده، تاکنون طی چند نوبت اقدام به برگزاری دورههای آموزشی و ارائه گواهینامههای رسمی سایبروم نیز برای مشتریان دولتی نموده است و در بالا بردن سطح فنی کارشناسان مشتریان خود تلاش نموده است.
مدیرعامل کارنما رایانه در بخش دیگری از سخنان خود به سایر بخشهای فعالیت شرکت اشاره کرد و گفت: ارائه راهکارهای شناسایی خودکار و محصولات مرتبط از قبیل انواع بارکدخوان ولیبل پرینتر و همچنین نرمافزار مدیریت انبار و اموال و نرم افزار جامع مدیریت و پشتیبانی کامپیوترها تحت عنوان کارنماد نیز در دپارتمانهای دیگر شرکت انجام میپذیرد.
دره شیری در پایان معرفی شرکت اظهار داشت: مشتریان مهمترین سرمایه این شرکت هستند و کارنما رایانه با شعار "ما برنده اعتماد شما هستیم" تعهد خود را نسبت به مشتریان و اهمیت جلب اعتماد آنان نشان میدهد.
در ادامه نشست خبری، علیرضا احمدی، رئیس هیات مدیره و مدیر مهندسی فروش و فنی شرکت کارنما رایانه به تشریح ویژگیهای نسخه ۸ نرم افزار موبایل سکیوریتی کسپرسکی که ویژه تلفنهای همراه هوشمند است، پرداخت.
احمدی با اشاره به گسترش روزافزون خطراتی که تلفنهای همراه را تهدید میکنند، با اشاره به توانمندیهای Kaspersky Mobile Security گفت: این نرمافزار از ورود و خروج غیر مجاز اطلاعات از طريق تلفن همراه جلوگیری میکند و با داشتن قابلیتهای منحصر به فرد فراوان، امنیت و حفاظت اطلاعات و بسیاری از کاربردهای دیگر را برای کاربران به ارمغان ميآورد.
وی با اشاره به این توانمندیها گفت: با کمک این نرمافزار در صورت مفقود شدن گوشی تلفن همراه، از راه دور و با ارسال یک پیامک مخصوص به گوشی تلفن همراه، گوشي قفل خواهد شد و فقط از طریق رمز عبوری که نزد کاربر آن میباشد از حالت قفل خارج خواهد شد و امکان دسترسی مجدد به اطلاعات امکانپذیر میشود. ضمن آنکه اگر تلفن همراه مفقود و سیم کارت آن تعویض شود نیز پس از جاگذاری سیم کارت جدید، نرمافزار شماره سیم کارت جدید را با ارسال پیام کوتاهی به صاحب اصلی گوشي اعلام میكند.
مدیرمهندسی فروش و فنی کارنما رایانه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به امکانات این نرمافزار گفت: با فعال کردن امکانات امنیتی نرمافزار اگر تلفن همراه مفقود شود يا به سرقت رود، با ارسال یک پیامک میتوان تمام اطلاعات محرمانه تلفن از قبیل دفترچه تلفن و SMSهای موجود در آن را پاک نمود. ضمن آنکه حتی میتوان زمانی که تلفن همراه مفقود شده باشد، با ارسال پیامک میتوان سیستم GPS رادر تلفن همراه مفقود شده فعال نمود و کاربر با نقشه گوگل امکان شناسایی موقعیت جغرافیایی گوشی را خواهد داشت.
بخش دیگر نشست به معرفی نرمافزار EPDP محصول جدید شرکت سایبروم اختصاص داشت.
احمدی که ارائه این بخش را نیز برعهده داشت ضمن معرفی مختصر شرکت سایبروم به عنوان یکی از تولیدکنندگان UTM در دنیا گفت: بنابر گزارش موسسه Ponemon میلیونها دلار از سرمایهها و بودجههای شرکتها به دلیل فقدان یک سیستم امنیتی جامع که از هدر رفتن اطلاعات و دادهها جلوگیری کند، از بین میرود که به تبع آن بیش از نیمی از فرصتهای تجاری نابود میشود. به همین جهت پرداختن به مقوله امنیت دادهها در نقاط پایانی یا اصطلاحا Endpoint اهمیت دوچندان پیدا کرده است تا از اتلاف سرمایهها در هر سازمان و شرکت جلوگیری کند. احمدی با اشاره به راهکاری که شرکت سایبروم در این زمینه ارائه کرده است گفت: مجموعه (EndPoint Data Protection)EPDP، یک راهحل امنیتی با هزینهای معقول است که خلاء موجود در سیستمهای امنیتی را پر کرده و با قابلیتهایی نظیر امکان رمزگزاری و حفاظت از دادههای سازمانی، مدیریت منابع سختافزاری و نرمافزاری، کنترل برنامههای کاربردی و مدیریت دارایی و اموال سازمانی، در اختیار سازمانها و ادارات میباشد.
همچنین این سیستم قابلیت انتقال اطلاعات را داشته و این امکان را به مدیر شبکه میدهد تا روی برنامه کنترل ویژهای داشته باشد. با کنترل و لیست برداری از اموال و داراییهای سختافزاری و نرمافزاری، این امکان را به وجود میآورد تا حتی از Update بودن یا نبودن آنها اطلاع حاصل نموده و به صورت مرکزی عمل نصب پچها و به روز رسانی انجام گیرد.
همچنین کنترل روی تجهیزات، پورتهای USB و CD ROM تجهیزات ورودی – خروجی مانند: پرینترها و غیره از مزایای دیگر آن به حساب میآید زیرا انتقال ناخواسته اطلاعات تهدیدی برای امنیت شبکه است.
از دیگر حاضران در این نشست خبری میتوان از آقایان وزیری، نماینده شرکت الحسنی در ایران، چهراقی، مسئول ارائه موبایل سکیوریتی در شرکت کارنما رایانه و کریمی، نماینده شرکت کامگارد در زمینه محصولات سایبروم نام برد که از فعالیتها و همکاری آنها قدردانی به عمل آمد.
در ادامه نشست خبری نمایندگان رسانهها با طرح سئوالات گوناگون دیدگاههای خود را نسبت به راهکارهای ارائه شده بیان نمودند. شرکت کارنما رایانه از طریق وب سایت www.karnama.com و همچنین تلفن ۸۸۱۰۰۲۰۲ پاسخگوی علاقهمندان است.