شرکت زيرساخت: با برنامههايي که داريم ديگر قطعي اينترنت نخواهيم داشت
مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتا شركت ارتباطات زيرساخت گفت: يكي از فعاليتها و برنامههاي ما افزايش ظرفيت است تا زماني كه در مسيرهاي اصلي و بينالمللي شاهد قطعي بوديم، بتوانيم سريع آن را جبران كنيم و مشكلي در ارتباطها نداشته باشيم.
حسن كريمي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به قطعي کابل دريايي شبکه اينترنت بينالملل كه در يکي از فيبرهاي اصلي و بينالمللي رخ داد و حدود 20 درصد ارتباطات کشور دچار مشکل شد و امكان جايگزيني مسير پشتيبان و جايگزين براي آن وجود نداشت اظهار كرد: ولي با افزايش ظرفيت و كارهايي كه در اين زمينه انجام خواهيم داد، اين گونه مشكلات را حل خواهيم كرد تا در زمان اين قطعيها با مشكل اينچنيني مواجه نشويم.
به گزارش ايسنا يكي از پروژههاي شركت ارتباطات زيرساخت، اجراي پروژه فالكون و اتصال كشور به شبكه بينالمللي فيبر نوري است كه با اجراي اين پروژه براي نخستين بار دو نقطه اتصال بينالملل در كشورمان ايجاد ميشود و شمار درگاههاي بينالمللي كشورمان به 11 ايستگاه افزايش پيدا ميكند
اين شبكه بنا بر اعلام مسئولان مربوطه به صورت يكپارچه است و در منطقه، 17 كشور برروي اين پروژه سرمايهگذاري و از آن استفاده ميكنند كه انتها و ابتداي آن به شبكه جهاني فلگ متصل است و ايران با اين اتصال ديگر مشكلي از نظر بينالمللي نخواهد داشت.
بنابر اظهارات مسئولان شركت زيرساخت با اجراي قرارداد فالكون ظرفيت اينترنت كشور افزايش يافته و مشكلات در اين زمينه رفع ميشود.
بدين ترتيب اينترنت از سرعت قابل قبولي برخوردار شده و بسياري از مشكلات از جمله قطعي اينترنت رفع خواهد شد و از طرفي انحصار تامين ظرفيت اينترنت كشور از كابل جاسك فجيره در امارات خارج شده و به مدت 15 سال ظرفيت اينترنت ايران مستقيما از طريق شبكه فلگ با تمامي نقاط اصلي ارتباطي جهان برقرار ميشود.
گفتني است چندي پيش هزينه قرارداد فالكون چيزي در حدود يك ميليارد ريال اعلام شده است و اكثر شركتهاي فعال در حوزه توزيع اينترنت اجراي پروژه فالكون را به نفع كشور و يك گام به جلو عنوان كردهاند اما مشروط بر اينكه پارهاي از شرايط و امكانات فراهم شود.