۰
plusresetminus
دوشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۴۰

آی-پد جایگزین کتاب درسی در آمريكا می‌شود

ايتنا - یکی از مدارس ایالت کنتاکی خود را اولین مدرسه آمریکایی معرفی کرده است که برای تمامی هزار و ۲۵۰ دانش آموز خود آی-پد خریداری خواهد کرد.
آی-پد جایگزین کتاب درسی در آمريكا می‌شود


مدارس ایالت‌های مختلف آمریکا برنامه‌های جدیدی را برای کنار گذاشتن کتاب‌ها و جزوه‌های کاغذی و خریداری تبلت آی-پد اپل برای استفاده روزانه دانش آموزان خود آغاز کرده‌اند.

به گزارش ایتنا از خبرگزاری مهر، بسیاری از مدارس در آمریکا سال جدید تحصیلی از دانش‌آموزان خود با تبلت‌های آی-پد استقبال خواهند کرد، تبلت‌هایی که کتاب‌ها و جزوه‌های کاغذی را به نسخه‌های دیجیتال تبدیل کرده و از حجم کوله‌پشتی‌های دانش آموزان خواهند کاست.

در حالی که آی-پدها از زمان آغاز به فروش خود در میان دانشجویان محبوبیت زیادی به دست آورده است، بسیاری از مدارس متوسطه نیز در پاییز امسال کتاب‌های کاغذی را به کناری گذاشته و به سوی این تبلت‌ها روی آورده‌اند.

مقامات اپل می‌گویند بیش از ۶۰۰ منطقه در آمریکا برنامه "یک به یک" را که بر اساس آن دست کم یک کلاس در مدرسه برای استفاده روزانه در فضای مدرسه برای تمامی دانش آموزان خود آی-پد خریداری کرده است را اجرا می‌کند.

مدارس در ایالت‌های مختلف آمریکا به تدریج برنامه‌های جدیدتری را نیز برای دانش آموزان خود در نظر می‌گیرند، برای مثال یکی از مدارس ایالت کنتاکی خود را اولین مدرسه آمریکایی معرفی کرده است که برای تمامی هزار و ۲۵۰ دانش آموز خود آی-پد خریداری خواهد کرد.

مقامات مدارس بر این باورند که خریداری آی-پد نسبت به کتاب‌های کاغذی سرمایه‌گذاری بلندمدت بهتری به شمار می‌رود، با این همه در برخی از دروس مدارس ناگزیرند همچنان از کتاب‌های کاغذی استفاده کنند.

این برنامه‌ها به مناطق ثروتمندتر آمریکا محدود نمی‌شود و مناطق معمولی‌تر نیز نسبت به آغاز چنین برنامه‌هایی تمایل نشان داده‌اند.

آی-پدها برای هر منطقه در حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار هزینه برمی‌دارند که این قیمت به ابزارهای جانبی که خریداری می‌شوند بستگی دارند.
نرم‌افزارهایی از قبیل ماشین حساب‌های ترسیم نمودار، واژه‌نامه و کتابهای دیجیتال در تمامی آنها وجود دارند.
معلمها و دیگر مسئولان مدارس معتقدند تبلت‌های سبک، کوچک و هوشمند برای دانش آموزان فواید زیادی خواهند داشت.

این تبلت‌ها شامل برنامه‌های تعاملی برای حل مسائل ریاضی هستند، می‌توان با کمک آنها از دروس نت‌برداری کرده و یا نکات مهم را جدا کرد، امکان ارسال سریع برگه‌های امتحانی یا مشق برای معلم وجود دارد و دانش آموزان می‌توانند تصاویر ویدیویی و آموزشی را در هر زمینه‌ای به راحتی مشاهده کنند.

این ابزارها به ویژه در مدارس آموزش استثنائی بسیار محبوبیت دارند، مدارسی که در آنها به کودکان اوتیسمی و یا کودکانی با ناتوانی‌های یادگیری آموزش داده می‌شود.

بر اساس گزارش ان.بی.سی، با این همه برخی از متخصصان هشدار می‌دهند برای اجرای این برنامه‌ها، باید بتوان پشتیبانی از زیرساختارهای اتصال بی‌سیم، تعمیر و تامین هزینه‌های جانبی آن به عهده گرفت، به علاوه با وجود این ابزارهای کوچک و هوشمند، دانش آموزان همچنان به برنامه آموزشی جامع و معلم‌های حرفه‌ای نیاز دارند.
کد مطلب: 19444
نام شما
آدرس ايميل شما

بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ