۵
۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۳
توسط مخابرات و صداوسیما

تلویزیون اینترنتی بزودی در 3 شهر ایران

ایتنا - با راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی تمامی محتواهای اینترنتی، ویدیو درخواستی – VOD – و انواع بازی‌های رایانه‌ای برای کاربران قابل استفاده خواهد بود.


نائب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی در سه شهر تهران، مشهد و تبریز با همکاری سازمان صدا و سیما تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: با راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی تمام محتوای اینترنتی، در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

به گزارش ایتنا از مهر، مقدمات راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی به عنوان یکی از سرویس‌های ACS – خدمات ارتباطی پیشرفته – از اواخر سال ۸۸ در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار گرفت و پس از آن گفته شد که کانال‌های انتقال تصویر شبکه برای ارائه این سرویس آماده و مذاکرات با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای تولید محتوا بر روی این شبکه آغاز شده است.

سید مصطفی سید هاشمی با اشاره به آخرین وضعیت راه‌اندازی این پروژه از همکاری با سازمان صدا و سیما خبر داد و تاکید کرد که IP-TV تا چند ماه آینده در تهران، مشهد و تبریز عملیاتی می‌شود.

وی با اشاره به شبکه گسترده فیبرنوری شرکت مخابرات ایران و سرمایه‌گذاری کلانی که در این بخش انجام گرفته است، اظهار داشت: تلویزیون اینترنتی را از طریق شبکه فیبرنوری پیاده‌سازی کرده‌ایم و به تدریج این پروژه در مابقی استان‌های کشور نیز راه‌اندازی خواهد شد.

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه مخابرات در توسعه شبکه فیبرنوری به شدت فعال است، تصریح کرد: با راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی تمامی محتواهای اینترنتی، ویدیو درخواستی – VOD – و انواع بازی‌های رایانه‌ای برای کاربران قابل استفاده خواهد بود. به این معنی که امکان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای به صورت آنلاین برای مشترکان و کاربران فراهم شده و سایر کاربران از دیگر کشورها نیز می‌توانند از آن استفاده کنند.

این در حالی است که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طبق توافق‌های صورت گرفته با سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی نیز اجرای پروژه تلویزیون اینترنتی مبتنی بر شبکه باند وسیع را آغاز کرده که قرار است براساس این توافقات، سازمان صدا و سیما مسئولیت تولید محتوای این تلویزیون کابلی را عهده‌دار شود.

براساس اهداف مندرج در برنامه پنجم توسعه، تلویزیون کابلی باید تا پایان این برنامه در کشور راه‌اندازی شود که با توجه به اقدامات صورت گرفته پیش‌بینی می‌شود این امر تا سال چهارم برنامه پنجم توسعه محقق و بیش از ۷ میلیون نفر در کشور مشترک تلویزیون کابلی شوند.

به گزارش مهر، پدیده جهانی تلویزیون اینترنتی فرصتی برای شرکت‌های مخابراتی در جهت استفاده بهتر از زیرساخت‌های خود برای ارسال ویدئو و محتوای دیجیتال روی شبکه‌های IP فراهم کرده و به همین دلیل امروزه بسیاری از سرویس‌دهندگان باند وسیع، ارائه سرویس‌های نوین تلویزیونی را روی شبکه‌های IP آغاز کرده‌اند.

در اکثر کشورها به علت توسعه باند وسیع و پیشرفت‌های چشمگیر در ارائه فناوری‌هایی چون ADSL+ ۲ که توان پخش محتوای چند‌رسانه‌ای را با کیفیت بالا دارند بازار IP-TV پتانسیل بسیار خوبی برای رشد پیدا کرده است.

پخش دیجیتالی تلویزیون، ویدئو برطبق تقاضا، فیلم برطبق تقاضا که کاربران از یک «بانک فیلم» فیلم مورد علاقه خود را انتخاب می‌کنند، برنامه‌ها و محتواهای ذخیره ‌شده‌ای که لزومی به مشاهده بهنگام آنها نیست و کاربر می‌تواند آنها را دانلود و سپس مشاهده کند، سرویس‌های تلفنی گوناگون، دسترسی به اینترنت و آموزش از راه دور از جمله کاربردهای IP-TV عنوان شده که قرار است همگام با دیگر کشورها در ایران نیز راه اندازی شود.
 
کد مطلب: 20372
نام شما
آدرس ايميل شما


مرتضی
feedback
Netherlands
همگام با دیگر کشورها ؟ فقط کشور ما هست که حتی از کشورهای کوچک و عقب افتاده دنیا سرعت و کیفیت اینترنت پایین و قیمت چند برابر هست منظور از همگام به نظر شما چه کشورهاییه؟ و اینکه باز آی پی تی وی که مثل صدا و سیما دولتی و تحت انحصار سازمان و یا اشخاص هست پس چه فرقی بین این و صدا و سیماست ؟ به نظر شما که مخاطبان صدا و سیما اینقدر پایینه آی پی تی وی هم میتونه مخاطب بدست بیاره؟ و یا مثل صدا و سیما فقط مخصوص مخاطبان خاصیه و تمام کشور رو تحت پوشش برنامه های مختلف قرار نمیده .متاسفانه داخل کشور ما بیشتر سازمانهای مهم و پر رونق و سود آور یا در دست دولته و یا مخصوص نهاد های خاص مثل صدا و سیما و یا مخابرات ووو که اگر هم پیشرفت نکنه و نیازهای مختلف رو تحت پوشش قرار نده سازمانی نیست تا نظارت داشته باشه و باز سازمان و یا شخصی نیست تا جوابگوی مشکلات باشه.
علی وارسته
feedback
United States
اقا سر جدتون برای حداقل اموات خود که از قبل شما اسیب نبیند این اینترنت را درست فرمایید اینترنت ترس نداره بخدا این شرکت ها به اندازه خوب باباشون پول میگیرند صدرحمت به دال آپ دیگه تعرفه ها راهم از سایت هاشون برداشتند این یعنی اینکه دراند دزدی میکنند از این روشن تر حداقل جلو دردی را بگیرید
feedback
Iran, Islamic Republic of
من که نمیدونم کی حاضره برای این برنامه های صدا و سیمای ایران پول هم بده :)
محمد
feedback
من نمیدونم، اگه ما نخواییم برنامه های صدا و سیما رو ببینیم، چی کار باید بکنیم؟!!
دیش های ماهواره رو (حتی دیشهایی که به سمت ماهواره ی اینتل ست 902 یا همون ماهواره ی شبکه های استانی هستش) رو دارن به زور و با خشونت هرچه تمام می برن، داغون میکنن بعد میگن اگه میخوای شبکه های استانی رو تماشا کنی، باید از این مبدل های دیجیتال dvb-t بخری!!
آخه تماشا کردن تلویزیون هم زوریه؟!!!
محمد
feedback
به خدای احد و واحد سوگند!! این صدا و سیما انقدر بودجه اش زیاده، نمیدونه باهاش چی کار کنه!! همیجوری داره سریالهای چرت، تله فیلمهای چرت و مسخره و این تکنولوژی های جدید رو به خورد مردم میده.
البته از نظر کشور ما این تکنولوژیها جدیده چون این تکنولوژیها حداقل 4-5 سالی میشه که توی اروپا و امریکا راه اندازی شده و جوابشو پس داده!!
بنظر شما مهم‌ترین وظیفه دولت جدید در حوزه IT چیست؟
حمایت از بخش خصوصی حوزه فاوا
افزایش سرعت اینترنت
کاهش تعرفه اینترنت
رفع فیلترینگ