اینترنت گران است؛ مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد
ايتنا - سياهكلي: اینترنتهای کشورهای پیشرفته نیز فقط اینترنت صرف جهانی نیست.
معاون رسانه مجازی صدا و سیما گفت: کشور تمام نیازش را بر پهنه اینترنت بینالمللی تعریف کرده به این دلیل اینترنت گران است و مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.
به گزارش ایتنا از فارس، لطفالله سیاهکلی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران، سوئیچ داخل شبکهای، دامینهای دات آیآر را فراهم کرده اما خارج از دامینهای داتآیآر مجبور به ارتباط با خارج از کشور هستیم.
معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما، افزود: رفتن به خارج از کشور به معنی این است که باید به ازای نیاز از آن طرف دنیا، پهنای باند دریافت کنیم.
سیاهکلی گفت: به این ترتیب دریافت تصویر، حداقل به ۱.۸ تا ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند نیاز دارد.
۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهانه ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد وی ادامه داد: ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند جهانی، ماهیانه معادل ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان قیمت دارد و همه جای دنیا به این صورت است. معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما اظهار داشت: بنابراین به صرفه نیست که یک خانواده برای دریافت ۲ مگابیت بر ثانیه پهنای باند، ماهیانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان هزینه کند.
وی تاکید کرد: بنابراین باید سیستم به گونهای تعریف شود که نیازمندیهای داخل از داخل، جواب داده شود و نیازمندیهای خارج از پهنه بینالمللی تامین شود.
معاون رسانه مجازی سازمان صدا و سیما گفت: اما ما تمام نیازهایمان را بر پهنه اینترنت بینالمللی تعریف کردهایم، به همین دلیل اینترنت ما گران است و به صرفه نیست؛ به این دلیل مجبوریم پهنای باند کم بدهیم تا به همه برسد.
اینترنتهای کشورهای پیشرفته نیز اینترنت صرف جهانی نیست سیاهکلی گفت: اینطور نیست که همه دنیا به پهنا باند جهانی متکی باشد؛ برای مثال در کشورهایی مثل آلمان، چین، فرانسه و ژاپن، وقتی ۲۰ مگابیت اینترنت داده میشود، قطعا اینترنت بینالمللی نیست، بلکه ترکیب مجموعهای از چند سرویس است.
بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات ایران در اینترنت بینالمللی است وی همچنین گفت: گردش اطلاعات در داخل کشور ژاپن ۸۵ درصد و برون رفت اطلاعات در این کشور ۱۵ درصد است؛ اما در ایران بیش از ۹۰ درصد گردش اطلاعات بر پهنه بینالمللی است؛ بنابراین مدل ارائه اینترنت در ایران غلط بوده است.
با سلام
جای سئوال برام پیش آمد که ببینم آیا این موضوع واقعیت داره که اینترنت 2 MB این همه هزینه داره یا نه؟
ولی توی اولین نتیجه جستجو با این لینک مواجه شدم:
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/internet/evdeninternet/genel.aspx
با این اساس در همین کشور همسایه عزیزمان ترکیه - تا 1000 MB اینترنت برای مصارف خانگی میدن
در قسمت های وسط صفحه هم اگر دقت کنید متوجه میشید که برای 20MB اینترنت خانگی ماهانه 44 لیره هزینه میشه یعنی معادل 36000 تومان ما.
حالا اگر امکانش هست کسی این مطلب رو به این مسئول محترممون هم برسونه - لطفاً اگر پاسخی هست ارائه بشه
همه جای دنیا قیمت 2 مگ همینه؟ بر فرض 1 صدم درصد اگر هم اینطور باشه شما باید حقوق ماهیانه شون هم در نظر بگیرید.ولی جالبه که خلاصه یک نفر یه خورده راست گفت که مجبوریم پهنای باند کم بدهیم ولی گران بودن فکر نمیکنم حقیقت داشته باشه.
آقای سیاهکلی گرامی در اکثر کشورهای دنیا زیر 1مگابیت بر ثانیه را اصلا اینترنت خطاب نمیکنند بلکه گاری خطاب میکنند . در انگلستان بطور مثال 80 درصد کاربران 10مگابیت بر ثانیه پهنای باندشان است با این فرمایشات شما که باید ماهی 2.500.000 هزارتومان حق شارژ بدهند پس ؟! آخه مرد مومن ما که در قرون وسطی زندگی نمیکنیم . با یک کلیک نرخ سرویس 20 تا کشور رو میشود ...
مسئولان ما رو نگا . اینترنت 2 مگابیت تو دنیا 600 هزار تومنه؟؟!!! o_O
بنظرتون ملت تو غار زندگی میکنن؟! به قول همین دوستمون تو ترکیه که 100 مگابیت ttnet به پول ما حدودا 80-90 تومن میشد
خلاصه عجب گیری کردیم ¬_¬
یه سوال، اینکه 2 مگابیت برثانیه میشه 500 هزار تومان رو میشه بگین از کجا در اوردین؟ ترکیه داره DSL میده 100 مگابیت نامحدود ماهی 45 لیر که میشه حدودا 35 هزار تومان، بعد میگین 2 مگابیت 500 هزار تومان؟؟؟؟؟؟!! واقعا که..!!!
آقا یعنی چی اینترنت کشور های پیشرفته ملی نیست؟ من خودم 2 ماه پیش ترکیه بودم به نت 30 مگابیت هر سایتی که میخواستم میرفتم هم ایرانی هم آمریکایی و.... با قیمت مفت . این حرف ها اصلا قابل درک نیست.
تکذیب 100% گفته های ایشان را اعلام میکنم.برای اطلاع معاون عرض میکنم هیچ جای دنیا قیمت این نیست.بدانید شرکت فلاگ که تامین کننده خط جاسک به فجیره میباشد برای هر مگ 16 دلار قیمت اعلام نموده .لطفا اگر اطلاعات درستی ندارید ذهن مردم را با این آمار ها مخدووش ننمایید.
من موندم آقای سیاهکلی این اضهار فضلی که شما کردید و واقعا نمیشه تو دکون هیچ عطاری پیدا کرد ، آخه .. اونوقت تکلیف پهنای باند نتورک کشوری مثل کره جنوبی و ژاپن چیه ؟! ژاپن 5 سال پیش چنان زیر ساختی برای کشورش مهیا کرد که سرعت اینرنت به 100 مگابیت رسید که حال خودتون حساب کنید با در نظر گرفتن شیرینگ ، سرعت دانلود چقدر می شه!
این چیزی که شما دارید به اسم اینترنت پرسرعت به خورد مردم می دید و بهش نمیگن پهن باند ، چون بالاترین سرویسه اینترنتی که یه شرکتایی مثل صبانت دادن به 800 کیلوبیت هم نمی رسه،خواهشا
این حرفارو جای دیگه نزنید ...
آخه مهندس ! اینترنت ها !!!!
2 مگابیت بر ثانیه 600 هزار تومان ماهیانه!!!!
وای بر ما .....