ايتنا - پروانه اپراتور چهارم هنوز صادر و يا آماده نشده است.
وزیر ارتباطات ارائه پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه را مشروط به راهاندازی اپراتور چهارم دانست و گفت: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که تعیین میکند امکان دسترسی به چه سایتهايی نباید وجود داشته باشد.
به گزارش ایتنا رضا تقی پور در گفتوگو با فارس با اشاره به ارائه پهنای باند ۲ مگابیت بر ثانیه برای تماشای شبکههای تلویزیونی گفت: هم اکنون به صورت آزمایشی، به تعداد محدودی از مشترکان پهنای باند ۲ مگابیت بر ثانیه ارائه شده که میتوانند از شبکههای تلویزیونی استفاده کنند.
پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه با راهاندازی اپراتور چهارم تقی پور در پاسخ به این سوال که وعده پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه چه شد، گفت: ارائه پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه نیز در برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات قرار دارد؛ اما مشکل این بوده که در حرفهای گذشته، صراحت به زمان نداشتیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: پهنای باند ۲۰ مگابیت بر ثانیه به طور قطع، نیازمند شبکه دسترسی فیبرنوری است که این شبکه را نیز قصد داریم به صورت اپراتور چهارم و یک شبکه مستقل اجرا کنیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: مقدمات این اپراتور نیز آماده شده است؛ کارهای طراحی کلی و مفهومی انجام شده و پروانه اپراتور در حال آمادهسازی است که به محض اینکه پروانه آماده شود، عملیات اجرایی میتواند آغاز شود.
پیش بینی حداقل ۵ میلیون مشترک اپراتور چهارم در ۵ سال آینده تقی پور در پاسخ به این سوال که "بعد از صدور پروانه، فیبرکشیها آغاز خواهد شد، گفت: هماکنون حدود ۱۳۰ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور داریم و بخش عمدهای از فیبر مورد نیاز در اپراتور چهارم، هماکنون موجود است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در حال حاضر فیبرنوری به در منازل و کسب و کار نرفته اما تلاش میکنیم که در شبکه اپراتور چهارم، از تمام ظرفیتها استفاده کنیم. وی افزود: تصور میکنم که اگر این کار کلید بخورد، ظرف مدت کوتاهی اپراتور شبکه دسترسی فیبرنوری، بتواند مشترک بپذیرد.
تقی پور خاطر نشان کرد: پیشبینی کردهایم که ظرف ۵ سال برنامه پنجم این اپراتور، حداقل ۵ میلیون مشترک داشته باشد که احتساب زمانبندی از زمان اعطای پروانه آغاز خواهد شد.
اپراتور چهارم در سال نخست پروانه، تعهدی ندارد تقی پور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه" چه زمانبندی ای برای اعطای پروانه دارید، گفت: پیشبینی میکنیم تا انتهای سال جاری، پروانه را صادر کنیم و ۱۸ ماه بعد نیز اپراتور باید فازهای آزمایشی را پشت سر گذاشته باشد و باید مشترکان این اپراتور، به حد قابل توجه رسیده باشند که تمام این موارد، به صورت ریز دارای زمانبندی است. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: این اپراتور در سال نخست، تعهد خاصی ندارد؛ اما از سال دوم به بعد تعهدات پروانه آغاز میشود.
وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال فیلترینگ ندارد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این پرسش که چرا فیلترینگ را سطحبندی نمیکنید، اظهار داشت: موضوع فیلترینگ ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری ندارد و وزارتخانه نقشی در سیاستگذاری فیلترینگ ندارد. تقیپور خاطر نشان کرد: قانونی به نام مصادیق محتوای مجرمانه در کشور وجود دارد که کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه مسئول اعمال این قانون است.
وی ادامه داد: به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مسئول شبکه، اعلام میشود این آدرسها مشمول جرایم رایانهای است و نباید امکان دسترسی به این آدرسها وجود داشته باشد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بنابر این وزارت ارتباطات، اختیاری در اعمال تغییرات در نحوه فیلترینگ ندارد.
بشنو ولی باور نکن الان چندین ساله با این همه وعده های مسئولین در مورد افزایش پهنای باند بازم وضع اینترنت همهینه نه ببخشید بدتر شده بخدا سالهای قبل بازم بهتر بود تا امروز بعد میخواد با امدن اپراتور 4 سرعت بشه 20 .مگه برای این اپراتور از اول نمیگفتن بالاتر بعد شد 512 الانم میگن 128 ...
میدونید چقدر پولشه(قد پول خون ...)