ایتنا - همان طور که ساير وسايل برقي داراي برچسب راهنماي استفاده هستند، مشخصات شارژرها نيز روي آنها حک شده است.
برخي كارشناسان ميگويند كه به منظور افزايش طول عمر باتري گوشيهاي تلفن همراه نبايد از گوشي در حال شارژ استفاده كرد.
به گزارش ایتنا از ايسنا، خاموش يا روشن بودن گوشي تلفن همراه در هنگام شارژ تاثيري در طول عمر باتري ندارد و بهتر است گوشي تلفن همراه را زماني به برق متصل کنيم که باتري کاملاً خالي شده و زماني از برق جدا کنيم که باتري کاملاً پر شده باشد.
البته مدل گوشي در مدت زمان خالي شدن و شارژ باتري هم تأثيرگذار است و برخي كارشناسان هم تاكيد دارند كه هنگام شارژ گوشي تلفن همراه بايد از شارژ اصلي همان گوشي استفاده کرد.
يك فعال بازار گوشي تلفن همراه با يادآوري اينکه هرچه مدت زمان شارژ باتري طولانيتر باشد، آسيب بيشتري به باتري وارد ميشود، ميگويد: نبايد گوشيهايي را که با شارژر ۸۰۰ ميلي آمپري شارژ ميشوند را با شارژرهاي ۵۰۰ يا ۳۰۰ ميلي آمپري شارژ کرد.
اكبري با اشاره به اين که ميزان نگهداري شارژ در باتري برحسب نوع گوشي متفاوت است، گفت: بعضي از گوشيها به دليل دارا بودن امکانات بيشتر مصرف بالايي داشته و باتري را خيلي زود خالي ميکنند.
به گزارش ايسنا، همان طور که ساير وسايل برقي داراي برچسب راهنماي استفاده هستند، مشخصات شارژرها نيز روي آنها حک شده است.
بهتر است در شارژ همه انواع گوشيها از شارژرهاي ۸۰۰ ميلي آمپري استفاده كرد و قبل از استفاده از هر نوع گوشي و لوازم جانبي آن بايد دفترچه راهنماي وسيله کاملاً مطالعه شود.
کسی که یه ذره الکترونیک بدونه این حرفو نمی زنه ! (خطاب به فعال در بازار !)
شارژری که جریان خروجیش کمتر از جریان خروجی شارژر اصلی گوشی باشه هیچ مشکلی بوجود نمیاره فقط باتری دریرتر شارژ میشه ولی بالعکسش مشکل داره