ایتنا - افراسیابی: انتقاد بنده نسبت به فیلترینگ گسترده پایگاههای اینترنتی است که هیچ جرم سیاسی و امنیتی مرتکب نشدهاند و صرفا به دلیل عدم شناخت مقررات کار در فضای مجازی فیلتر میشوند.
معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال گفت: ما باید در هر عرصه، فرمایشات رهبر معظم انقلاب را نصبالعین خود قرار دهیم و خودمان را مقید کنیم که به این فرمایشات عمل کنیم.
به گزارش ایتنا از فارس، محمدصادق افراسیابی، کارشناس فضای مجازی و استاد دانشگاه در خصوص فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیئت دولت مبنی بر مسئولیت رسانهها، افراد صاحب تریبون و پایگاههای اینترنتی در زمینه تقویت وحدت ملی گفت: توصیه حقیر به همه برادران و خواهران دینی این است که با سعه صدر بیشتری با یکدیگر برخورد کنیم و کاری نکنیم که رسانههای بیگانه از اظهارات ما سوءاستفاده کنند و طوری نشان دهند که گویا در میان مسئولان کشور اختلافات ریشهای و اساسی وجود دارد.
معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال افزود: در برخی موارد میان آنچه اعتقاد شخصی بنده است و قبلا هم در مقالات و یادداشتهایم منعکس شده است با آنچه در عمل اتفاق میافتد تفاوتهایی وجود دارد که مهمترین آنها تفاوت نگاه بنده با نوع نگاهی است که بر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه حاکم شده است.
وی افزود: در برنامه رادیو گفتوگو قصد داشتم به عنوان یک فعال فضای مجازی برخی انتقادهایم را نسبت به سیاستهای حاکم بر فیلترینگ بیان کنم که البته بخشی از مطالبی که در این برنامه گفته بودم از برنامه حذف شد و بنده هم اعتراضی ندارم چرا که تهیه کننده برنامه هم قطعا با محدودیتهایی مواجه است که برایم قابل درک است.
افراسیابی تاکید کرد: هر چند بنده مدتی است که دیگر عضو هیئت کارشناسی کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه نیستم اما احساس کردم شاید اگر به عنوان معاون مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال نقدهایم را نسبت به کارگروه بیان کنم این موضوع تبعاتی را برای مرکز به دنبال داشته باشد.
وی تصریح کرد: همانطور که تهیه کننده برنامه از پخش بخشهایی از برنامه که شاید پخش آن به صلاح نبود از جمله انتقاد بنده نسبت به فیلترینگ گسترده پایگاههای اینترنتی که هیچ جرم سیاسی و امنیتی مرتکب نشدهاند و صرفا به دلیل عدم شناخت مقررات کار در فضای مجازی فیلتر میشوند جلوگیر کرد، آرزو میکردم ای کاش دیگر دوستان هم مصالح نظام را رعایت میکردند و از گفتن مطالبی که در میان مردم شبهه ایجاد میکند خودداری میکردند.