ایتنا - افراسیابی: اگر جلوی تصمیمات غیرکارشناسی برخی مسئولین گرفته نشود به زودی شاهد شرایط بسیار وخیمی در حوزه رسانههای دیجیتال خواهیم بود.
معاون پیشین مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت ارشاد، فیلتر جیمیل را اقدامی غیرکارشناسی عنوان کرد که باعث شد حرکت خودجوش مردمی در تحریم گوگل، جیمیل و یوتیوب متوقف شود.
به گزارش ایتنا محمد صادق افراسیابی گفت: قطعا فیلتر جیمیل در راستای تامین منافع ملی نبود و تنها باعث شد بسیج عمومی مردم غیور کشورمان در مقابله با سرویسهای شرکت گوگل متوقف شود.
افراسیابی افزود: بنده پیش از این نسبت به اقدامات غیرکارشناسی برخی نهادها در عرصه رسانههای دیجیتال هشدار داده بودم و پیشبینی میکردم که شاهد اتفاقاتی از این دست باشیم اما متاسفانه این بار اقدامی غیرکارشناسانه در زمانی اتفاق افتاد که قرار بود شاهد یک حرکت خودجوش مردمی در سطح جهان اسلام باشیم.
این کارشناس فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی به عموم مردم توصیه کرد: نباید تصمیمات غیرمنطقی برخی مسئولین باعث شود تا تحریم استفاده از گوگل، جیمیل و یوتیوب در اهانت به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) متوقف شود، بلکه این احتمال را بدهیم که شاید چنین تصمیمی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم توسط کسانی گرفته شده باشد که به دنبال افزایش نارضایتی عمومی از دولت و نظام هستند.
افراسیابی با اشاره به استعفای خود از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در اعتراض به برخی اقدامات غیرکارشناسی نهادهای متولی فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال تاکید کرد: استعفای بنده از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای دیجیتال به معنای خالی کردن عرصه انتقاد از عملکردهای غیرمنطقی مسئولین امر نیست و انشاءالله به زودی مشخص خواهد شد که چه کسانی از استعفای بنده متضرر شده و چه کسانی رشد خواهند کرد؟
عضو شورای نظارت بر موسسات آموزش روزنامه نگاری خاطرنشان ساخت: اگر جلوی تصمیمات غیرکارشناسی برخی مسئولین گرفته نشود به زودی شاهد شرایط بسیار وخیمی در حوزه رسانههای دیجیتال خواهیم بود که البته امیدوارم با تدبیر شورای عالی فضای مجازی بسیاری از مشکلات به زودی حل شود.
میشه بیان کنید که منافع ملی یعنی چه که میگویید در ان راستا نبود؟
البته واقعا برای من سوال است که چرا ایتنا اینقدر به در و دیوار میزند که حتما هوای جیمیل و گوگل را باید داشت. در چند روز گذشته تعداد خبرهایی که ایتنا در این باب منتشر کرده واقعا عجیب است.
آقای افراسیابی قبلا در صدا و سیما بود و خیلی از این کارها کرد . حالا هم که اومده بیرون داره ایراد میگیره. یکی نیست از ایشون بپرسه ایجاد شبکه تعاملی با آن هزینه های هنگفت برای منافع ملی چه سودی رسوند؟
صحبت واضح و روشن بود... دقیقا منم به همین نتایج رسیدم... عده ای سرسختانه و لجوجانه جلوی حقایق و خواست مردم ایستاده اند و حقیقتا دارند به انقلاب و اسلام ضربه میزنند حتما بعدها هم سر از غرب و رسانه های اونور در می آرند و برخلاف عملکرد افراطی امروزشان به اسلام و حکومت رو به باد استهزا و دشنام می گیرند... حالا اگه کسی بگه که فیلتر جیمیل و گوگل اشتباه بوده و یکی از مضرات مهم آن از بین رفتن فرصت حرکت خودجوش مردمی بوده بعضی ها مثل این کاربر بالا .... واقعا جای تاسفه...
در پاسخ به نظری که عنوان کرده چرا ایتنا به این مورد می پردازه: خب اگر خبرگزاری که کار تخصصیش به IT مربوط میشه به مهم ترین اتفاق این حوزه که باعث شده این همه کاربر رو سردرگم و کلافه کنه نپردازه، کدوم مرجع باید حرف دل مردم رو بزنه؟؟ کی باید به سوال این همه کسب و کار شخصی و تجاری که مستقیم و غیر مستقیم به این حوزه ربط دارن پاسخ بده، احتمال میدم شما اصلا از اینترنت استفاده هم نمی کنی!
در مورد مطلب هم باید بگم خیلی بچه گانه است اگر فکر کنیم چنین تصمیمی بدون هماهنگی قبلی گرفته شده.
معلومه که فیلتر کردنش در راستای منافع ملی نبود. کاری که باعث بروز نارضایتی میان میلیونها ایرانی میشه معلومه که به نفع منافع ملی نیست.
به فکر ملت نیستین حد اقل به فکر خودتون باشین.
مهدین عزیز !! عجیب نظر جناب عالی هستش که خلاف نظر اکثریت هموطنان مظلوم و در راستای منافع غیر مشروع عده ای قلیل صحبت میفرمایید. عده بیشماری اکنون از این فیلترینگ نابخردانه متضرر شده اند. اگر جنابعالی تحریم کسی رو مد نظر دارید لطفا از خودتون هزینه کنید نه از بقیه کاربران.
مهدین ایتنا به در و دیوار میزند که هوای کاربرای اینطورنت رو داشته باشه داداش.
شما مگه نظرات رو نمیبینی؟ اکثریت قریب به اتفاق کاربرها نمیخوان جیمیل فیلتر باشه.
^^اگر جلوی تصمیمات غیرکارشناسی برخی مسئولین گرفته نشود به زودی شاهد شرایط بسیار وخیمی در حوزه رسانههای دیجیتال خواهیم بود^^ متاسفانه نه گوش شنوایی وجود داره و نه فرصتی همین حالا و امروز هم شرایط این حوزه مطلوب نیست و شاید از کشوری مثل افغانستان هم سالها عقب تر باشیم .یه سری میان فیلتر میکنن و یه سری از فبلتر در میارن و این وسط چون هماهنگی بین سازمانها نیست از هیچکسی هم بازخواستی نمیشه که دلیل این اقدام غیر کارشناسی چی بوده و یا چی هست ؟این وسط هم طبق معمول یا ضررش به مملکت میرسه و یا مردم و متاسفانه اقداماتی از این قبیل کم نیستند.
از نابخردانه بودن این تصمیم مشخص شد مسئولین ذی ربط در قطع جی میل، از اینترنت استفاده نمی کنن هیچی، حتی بلد نیستن کامپیوتررو روشن کنن. خدا عاقبت مارو با این مسئولین ... به خیر کنه.
به هر حال حرف آقای افراسیابی درسته حالا اینکه قبلا چی کار کرده مهم نیست به نظرم بیشتر از آدمها باید به حرف ها اهمیت داد! فیلتر جیمیل غیرکارشناسانه ترین تصمیم دولت بود و امروزم که مجبور شدن فیلتر رو بردارن تو این مدت هم فقط و فقط به اقتصاد و درآمد صاحب شرکت های فیلتر شکن چند میلیون دلار کمک کردن! همین و همین! و نگذاشتن مردم اقدام خودجوشی انجام بدن که مثل همیشه توهین به ضعور مردم بود و این قضیه در این دولت تازگی نداره
البته واقعا برای من سوال است که چرا ایتنا اینقدر به در و دیوار میزند که حتما هوای جیمیل و گوگل را باید داشت. در چند روز گذشته تعداد خبرهایی که ایتنا در این باب منتشر کرده واقعا عجیب است.