استفاده از فناوریهای همراه شخصی برای مقاصد کاری افزایش مییابد
ایتنا- شاید به زودی، کارمندان به جای استفاده از رایانههای رومیزی، از تبلت شخصی خود، برای کارهای شرکت متبوعشان استفاده کنند.
استفاده از فناوریها و دستگاههای همراه شخصی مثل گوشیهای هوشمند و رایانههای لوحی در محل کار در چند سال گذشته روند رو به رشدی به خود گرفته است.
نتایج یک مطالعه جدید نیز نشان میدهد تا پایان سال ۲۰۱۲ حدود ۶۵ درصد از کسبوکارها در سراسر جهان به کارکنان خود اجازه خواهند داد از فناوریهای همراهشان برای مقاصد کاری استفاده کنند.
به گزارش ایتنا از همکاران سیستم به نقل از وب سایت redorbit، شرکت پژوهشی گلوبال اینفورمیشن (جی آی آی) در مطالعه جدیدی به پیشبینی روند استفاده از فناوریهای همراه شخصی در محیطهای کاری پرداخته است.
پژوهشگران جی آی آی دریافتهاند توسعه و گسترش زیرساختهای ارتباطات همراه در سراسر جهان باعث افزایش گرایش کسبوکارهای تجاری به سیاستهای معروف به BYOD (استفاده از فناوریهای همراه شخصی در محل کار) شده است.
این شرکت با انجام یک نظرسنجی بین روسا و مدیرعاملهای چندین شرکت تجاری در سراسر جهان دست به این پیشبینی زده است.
یافتههای به دست آمده از این نظرسنجی حاکی از این است که حدود ۶۵ درصد از شرکتها و سازمانهای شرکت کننده در این مطالعه گفتهاند برنامههایی برای استفاده از فناوریهای همراه شخصی در محل کار خود دارند.
در این میان فقط ۱۱ درصد از شرکتهای مورد مطالعه گفتهاند برنامهای برای استفاده از این فناوریها در آینده نزدیک ندارند.
مسائل امنیتی، هزینه خدمات پشتیبانی و تعدد نرمافزارها از جمله نگرانیهایی است که شرکتهای تجاری درباره استفاده از فناوریهای شخصی در محیط کار خود ابزار داشتهاند.
شرکت جی آی آی در این مطالعه چشماندازهای استفاده از فناوریهای همراه شخصی در پنج سال آینده را مورد بررسی قرار داده و نتایج آن را در اختیار بازاریابان، گردانندگان کسبوکارها، مدیران محصولات، تامین کنندگان و عرضه کنندگان خدمات، آژانسهای دولتی، سرمایه گذاران، تحلیل گران و قانونگذاران قرار میدهد.
گفتنی است جی آی آی یک موسسه پژوهشی بین المللی است که بیش از ۳۰۰ شرکت پژوهشی در سراسر جهان را تحت مالکیت خود دارد و در زمینه فعالیتهای پژوهشی بیش از ۲۵ سال سابقه دارد.