زلزله گرجستان دامن اینترنت ایران را هم گرفت/ اختلال مشهود در 2 استان
ایتنا- از مخابراتیها خبر میرسد از هفته پیش اینترنت برخی استانها از سمت زیرساخت با اختلال تامین میشود و این اختلال به دلیل قطعی لینک گرجستان است.
به گزارش ایتنا از فارس بر اساس اطلاعات رسیده به خبرنگار فارس از یک هفته پیش اینترنت برخی استانهای کشور برای شرکت مخابرات از سمت شرکت ارتباطات زیرساخت با اختلال و کمبود تامین میشود.
به سبب این موضوع ارتباط اینترنت برخی استانهای کشور دچار اختلال شده و این اختلال در استان البرز و برخی نقاط استان تهران محسوستر از سایر استانها است.
همچنین شنیدهها حاکی از این است که منبع اختلال قطعی لینک پهنای باند ایران گرجستان است و این اختلال هماکنون نیز ادامه دارد.
مهدی خدایی مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت نیز موضوع اختلال در لینک اینترنت گرجستان را تایید کرد.
وی در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: در هفته گذشته زلزلهای در گرجستان رخ داده که به دلیل این زلزله ارتباط اپراتور روس با ایران قطع شد و هنوز نیز این مسیر باز نشده است.
اما خدایی این را هم اضافه کرد که هر زمان مشکلی برای هر یک از درگاههای اینترنت ایجاد شود این امکان وجود دارد که بسته به نیاز از دیگر فروشندههای اینترنت ظرفیت بیشتری برای جایگزینی خریداری شود.
وی تاکید کرد: البته تا زمان درخواست و تامین ظرفیت جدید مدت زمانی لازم است؛ اما در این مدت نیز تاثیر این اختلال برای کاربر نهایی از ۷ تا ۸ درصد کاهش سرعت آن هم در ساعات پیک مصرف تجاوز نمیکند.
به گزارش فارس با تمام صحبتهای مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت اما همچنان از شرکت مخابرات خبر میرسد که کندی و اختلال اینترنت هنوز ادامه دارد.
اون چیزی که بنده اطلاع دارم استانهای اصفهان،خراسان جنوبی،فارس،زنجان هم از تاریخ 2 دی مشکل دارند( packet lost : 25~30%)
اگر دوستان تو سایر استانها مشکل دارند اعلام کنند.
مشکل اینترنت مشکل جدیدی نیست.
ولی این دفعه مشکل جدی تر از دفعات قبل هست چرا که الآن نزدیک به 20 روز هست که این مشکل ادامه داره ( طبق اعلام کارشناسان فنی مستقر در ساختمان شاهد مخابرات استان تهران واقع در اتوبان کردستان).
تمامی دریافت و ارسال هایی که از سمت خارج از ایران میاد چون از gateway گرجستان میومده با افت شدید سرعت مواجه شده به طوری که بنده که از سرویس 2 مگابیت مخابرات استفاده میکنم سرعتم در حال حاضر 0.12 مگابیت هست !!!
یعنی در خوشبینانه ترین حالت یک بیستم سرعت واقعی !
مشکل اکثر استفاده کنندگان هم بی اطلاعی از مباحث فنی هست که راحت حرف این مسئولان را باور میکنن. چرا که برای تست سرعت سرویس اینترنت به جای اینکه سرویس را از سمت سرور های خارج از کشور مثلاً کانادا و یا امریکا و ... تست کنن ، از سمت سرور های داخل ایران تست میکنن و میگن مشکل نداره و یا همین عددی که اعلام کردن 7 یا 8 درصد!
امیدواریم مسئولان مخابرات پاسخگو باشن و بیشتر از این به مردم دروغ نگن و جبران خسارت کنن.